Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 431
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wiesz jak sunie rodzą to też są maleństwa a po zdjęciach na Twoim wątku widzę że akceptuje nowe towarzystwo. Jak dla mnie to nie jest powód do zmartwienia

Posted

edek napisał(a):
Wiesz jak sunie rodzą to też są maleństwa a po zdjęciach na Twoim wątku widzę że akceptuje nowe towarzystwo. Jak dla mnie to nie jest powód do zmartwienia

ok , pytam się mamy.

Posted

edek napisał(a):
Dziewczyno spadłaś szczeniakowi jak z nieba :) Podziękuj bardzo gorąco rodzicom :) Będę czekać na fotki :)

Podziękowałam . :) myślałam , że się nie zgoda , bo mój tata to taki nie jest za tym ,ale jak powiedziałam, że pod sklepem go ktoś wywalił..to się zgodził

Posted

Atomowka napisał(a):
a tak myślałam o Oli własnie nawet miałam do niej pisać a tu proszę sama się zjawiła i ratuje szczyla :)
Malutka jesteś kochana i Twoi rodzice też

no sama się zjawiłam..:) Dziękuję !:D

Posted

Psiak wciąż jest u tej kobiety, ale może zostać tylko do 14 - potem kobieta wychodzi, a nie może zostawić go samego z jej suczką, bo się nie dogadują. Na cito potrzebny transport Otwock - Radzymin!

EDIT: jadę po malucha.

Posted

Koosiek zawiozła szczylka do mojej mamy i był z nią w pracy..:)

Mama wróciła , a tu patrze taka malusia kluska - żaden york , a kaukaz !!! :mad::evil_lol:

Bardzo energiczny.ciągle biega po domu i biega..:D z moją sunią bawi się ,próbuje od niej mleczka ciągnąć :roll: a ona niema i tu psikus :evil_lol:mały zawiedziony :eviltong:
Jest taki słodki , puszysty ,malutki !!już go kocham :diabloti::lol:

Na podwórku uciekałam mu żeby troszkę pobiegał to na mnie szczekał, a jak jest zły na moją Dorkę to na nią warczy :mad: