Aleksa. Posted February 9, 2014 Posted February 9, 2014 Nie wiem, czy ktoś tu zagląda ? :) mam nowe wieści i fotki :) Quote
Lida Posted February 9, 2014 Posted February 9, 2014 Ja zaglądam. Dawaj szybciutko fotki i pisz co tam u chłopaka słychac. Proszę... Quote
Aleksa. Posted May 3, 2014 Posted May 3, 2014 treść maila :) "Witam,Benio ma się cudownie, waży 10 kg i w lato miał czyszczone ząbki.Niestety jak już wspomniałas Benek jest starszy i wyrósł z wielu smiesznych przyzwyczajeń, które nie raz rosmieszyły mnie do łez np. Jak był mniejszy to sprawdzał każdy przedmiot leżący w domu czy zmiesci mu się do pyszczka. Tak było w przypadku naszego kota, który był dosć zdziwiony przy pierwszej próbie umieszczenia jego głowy w pysku nowego przyjaciela :)Ten psiak jest wyjątkowy pod każdym względem np. nigdy nie powiela raz wykorzystanego pomysłu tylko za każdym razem mnie zaskakuje :) Cóż, oprócz wielu zalet ma też jedną wadę, która potrafi utrudnić z nim komunikację...on baaaaardzo nie lubi dzieci. Aktualnie wynajmujemy z mężem dom i przyznam, że Benka muszę pilnować jak jest na podwórku ponieważ, nie pozwala zbliżyć się żadnemu dziecku do lat 15 do ogrodzenia, Oczywiscie jesli jestem ja lub mąż w pobliżu to zachowuje się w miarę ale jak lata sam to ujada jak pojawi się jakis dzieciak w zasięgu jego wzroku. Powracając do milszych aspektów obcowania z Benjim to np.uwielbia podróże samochodem i sprawia mu wielką frajdę, każda wycieczka w dłuższą trasę, nad morze, działkę czy Babci (mojej tesciowej :) ). Mogłabym o nim opowiadać godzinami więc jesli chciałabys wiedziec cos więcej napisz proszę. W załączeniu podsyłam zdjęcia. Pozdrawiamy serdecznie całą rodzinką." Quote
Recommended Posts