Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 431
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jestem przerażona wątkiem Benia. To taki piękny szczeniak, a nie ma dla niego dobrego domu :shake:.
Ja właśnie znalazłam 8 szczeniąt. Niestety też będą spore. Idę palnąć sobie w łeb. Jakbyście chcieli mnie pocieszyć, albo jakby jakimś cudem był nadmiar domków z ogłoszeń dla Benia , to pamiętajcie o mnie:
http://www.dogomania.pl/threads/206210-Bezdomny-Cz%C5%82owiek-bezdomna-suka-i-8-szczeniak%C3%B3w-!-POMOCY-!?p=16717922#post16717922

Posted

Niestety jednak nic z tego. Stwierdzili, że pies choć przepiękny to jednak za daleko mieszka, a oni mają kota i nie chcą ryzykować, że jeżeli się nie polubią to mały będzie musiał wracać z powrotem. Zrezygnowali niechętnie, więc może jeszcze uda mi się nad nimi popracować, ale póki co odwołuję.

Posted

Merime napisał(a):
Niestety jednak nic z tego. Stwierdzili, że pies choć przepiękny to jednak za daleko mieszka, a oni mają kota i nie chcą ryzykować, że jeżeli się nie polubią to mały będzie musiał wracać z powrotem. Zrezygnowali niechętnie, więc może jeszcze uda mi się nad nimi popracować, ale póki co odwołuję.

oj.:( to może ja poproszę koleżankę żeby ze swoja kotką do na przyszła albo ja do niej pójdę i zobaczymy jak na nie reaguje

Posted

Ja ostatnio pisałam, że będzie miał maksymalnie 20 kg. Najlepiej chyba pisać, że docelowo będzie średniej wielkości, bo to bardzo pojemne określenie ;)

Posted

koosiek napisał(a):
Aleksandra, umawiał się z Wami ktoś na obejrzenie malucha? I w ogóle masz jakiś odzew z ogłoszeń?

Wczoraj były dwie osoby na raz oglądać od Ciebie. Jedna dziewczyna z bloku ma porozmawiać z tatą. Mieszkałby w bloku a niedaleko park..więcej nie pamiętam,bo mnie w domu nie było tylko mama,ale mówiła,że miałby super.:) ja niestety ani jednego telefonu..:(

Posted

Atomowka napisał(a):
Jak u Benka? Czy odnowić ogłoszenia, czy maluch ma chętnych?

U Benka wszystko ok.:D jest taki kochany i ciągle szczeka.:D Myślę,że można odnowić są chętni,ale lepiej odnowić,bo już byli nie raz chętni i nic z tego nie wyszło..:(

Posted

halooo haloo ...zagląda tu ktoś ?:roll::roll::roll:

koosiek.. ma dzwonić do Ciebie Pani z Targówka.Zrób u niej wizytę,bo wydaję się fajny domek !!! Pani po głosie było słychać,że młoda. Mieszka z narzeczonym i kotkiem 9 letnim ! narzeczony dużo pracuje w terenie i Benek z nim by chodził !:razz: Zróbcie tam wizytę proszę !:multi:

Posted

Ja zaglądam :-) Aleksandra, masz numer do Koosiek? Ostatnio, już dłuższy czas nie bywa na dogo. Mogę jej przekazać, żeby się z Tobą skontaktowała. Ma Twój numer telefonu?

Posted

[quote name='Lida']Ja zaglądam :-) Aleksandra, masz numer do Koosiek? Ostatnio, już dłuższy czas nie bywa na dogo. Mogę jej przekazać, żeby się z Tobą skontaktowała. Ma Twój numer telefonu?[/QUOTE]

My zaraz do niej zadzwonimy. :D dzięki. ;-)