Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aleksandra95 napisał(a):

Ale koosiek pamiętaj, że mamie mojej dawałaś jeszcze 40 złotych ! ;) wychodziłoby -61 ;)

Tak, ale już pisałam, że to były pieniądze innego psa, które założyłam... I dlatego w poprzednim poście napisałam, że na minusie jestem ja.

Napisałam do tej kobiety z Łodzi, że młody jednak szuka domu, ale zadzwoniła i powiedziała, że jej współlokator jednak się nie zgadza na psa... Dzisiaj dzwonił jakiś facet i ma się zastanowić, w weekend też kilka osób - ale tamtym mówiłam, że ktoś go ma oglądać i żeby zadzwonili w poniedziałek, nikt nie zadzwonił :roll:

• Replies 431
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dupa. Nikt nie zadzwonił.
Kurde, jeszcze nigdy tak nie miałam, żeby na tyle telefonów nie znalazło się coś konkretnego. A o Benka miałam tych telefonów ileśtam i jedyna osoba, która naprawdę wydawała się fajna, to ta kobieta z Koczarg, dla której Benek jest za mały...

Posted

Atomowka napisał(a):
A co z Beniem? Czy ta osoba jest już na 100% pewna, już po wizycie? I czy wiadomo kiedy Benek jedzie?
Bo może Ola by wzięła Gejzera?

Jakiego domku ?;-) mały niestety nie ma jeszcze swojego domku..:( Następnego psiaka nie szybko wezmę .:D

koosiek napisał(a):
Dupa. Nikt nie zadzwonił.
Kurde, jeszcze nigdy tak nie miałam, żeby na tyle telefonów nie znalazło się coś konkretnego. A o Benka miałam tych telefonów ileśtam i jedyna osoba, która naprawdę wydawała się fajna, to ta kobieta z Koczarg, dla której Benek jest za mały...

Ja też jeszcze tak nie miałam..:( zawsze po tygodniu piesek mial dom

Posted

Mam Panią zainteresowaną małym.

Pani mieszka w domku z ogrodem. Mały mieszkałby w domku,ale mógłby tez biegać po ogrodzie. Pani ma labradorkę znalezioną -wysterylizowaną i kotki też wysterylizowane.
Pani chce dla suni towarzysza do zabaw,bo twierdzi,że suni samej smutno.:) Po głosie Pani wydaje się na starszą. Zanim Pani podejmie ostateczna decyzje,czy go chce czy nie chce podjechać ze swoja sunią i zobaczyć jak się dogadują. Pani z Warszawy.

Trochę zdjęć zaspanego malucha. :)
Ze swoim ukochanym misiem:loveu:

Uploaded with ImageShack.us

mam cie gdzieś..idę spać.:D oczywiście ze swoim kochanym misiem

Posted

koosiek napisał(a):
A czy pani zgadza się na podpisanie umowy? Rozumiem, że skontaktuje się ze mną po obejrzeniu Benka na żywo?

Tak zgadza się i tak oczywiście.:)