Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='koosiek']Do mnie dzwoniła za to inna... I chyba zrobimy u niej wizytę p/a. Szukam kogoś z Łodzi![/QUOTE]

Do mojej mamy też dzwoniła Pani z Łodzi . I pytała mama czy od Ciebie koosiek jest to powiedziała, że nasz numer w ogłoszeniu był.Pani mieszka w bloku.

Byliśmy u weta zapłaciliśmy 50 złotych. Szczepionkę dostał dopiero za drugim razem, bo się kręcił i na mnie poleciało..troszkę popłakał.aa i wetka nasza powiedziała , że mały będzie docelowo gdzieś taki 25 kg

• Replies 431
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='koosiek']Ta kobieta z Łodzi zrezygnowała, bo do Benjamina ma przyjechać ta z Warszawy. Mam nadzieję, że w niedzielę w końcu przyjedzie...[/QUOTE]

No trudno.. a może innego psiaka jej pokazać ?

Posted

A mi ta babka z Wawy śmierdzi, mi jakby zależało na jakimś psiaku to bym tego samego dnia poleciała go zobaczyc no ale może to tylko ja
Mam nadzieję,że moje przeczucia są mylne i Pani przyjedzie i coś z tego wyjdzie a nie tylko nadzieje robi

Posted

[quote name='Aleksandra95']Byliśmy u weta zapłaciliśmy 50 złotych. Szczepionkę dostał dopiero za drugim razem, bo się kręcił i na mnie poleciało..[/QUOTE]
:crazyeye: no to wet chyba jeszcze musi troszkę poćwiczyć...

Posted

[quote name='Equus']:crazyeye: no to wet chyba jeszcze musi troszkę poćwiczyć...[/QUOTE]

Może nie ćwiczyć.. tylko tak jest jak to znajoma mojej mamy i rozmawiały..;-)

Posted

Czyli Benek jest na minusie... Podaj mi na pw konto do przelewu.
Chociaż kurde, jeśli wetka nie potrafi się skupić na psie i normalnie go zaszczepić, to nie powinna za straconą szczepionkę liczyć.

Atomowka, mnie też się to nie podoba, tym bardziej, że przez to odpadają inne domy, ludzie nie chcą czekać. Nigdy więcej się na coś takiego nie zgodzę, albo decyduje się od razu, albo sorry Winnetou, jak będzie inny chętny i bardziej zdecydowany, to pies trafi do niego...

Posted

[quote name='koosiek']Chociaż kurde, jeśli wetka nie potrafi się skupić na psie i normalnie go zaszczepić, to nie powinna za straconą szczepionkę liczyć. [/QUOTE]
To 50zł to cena za dwie dawki szczepionki?:-o
To ja chyba zacznże jeździć do weta pod Warszawę, u mnie za wirusówki biorą 70zł...

Posted

No nie wiem, dopiero co płaciłam za wirusówki dla dwóch psów 39 zł... A za full wypas dla innego psa (wirusówki+wścieklizna+odrobaczenie) 66 zł. Może mam większe szczęście do wetów :p

Posted

[quote name='koosiek']No nie wiem, dopiero co płaciłam za wirusówki dla dwóch psów 39 zł... A za full wypas dla innego psa (wirusówki+wścieklizna+odrobaczenie) 66 zł. Może mam większe szczęście do wetów :p[/QUOTE]

przykro mi... u nas tak nie ma !

Posted

[quote name='koosiek']No nie wiem, dopiero co płaciłam za wirusówki dla dwóch psów 39 zł... A za full wypas dla innego psa (wirusówki+wścieklizna+odrobaczenie) 66 zł. Może mam większe szczęście do wetów :p[/QUOTE]
W Warszawie? Kurcze, daj namiary - ja jedną szczepiłam na Bielanach, drugą na Bemowie i w obydwu przypadkach okolo 70zł. Może liczą też za wizytę - wczoraj pies mojej mamy zatarł oko i za obejrzenie go i wypisanie recepty na dwa leki skasowali 43zł...
BTW - to wirusówki można szczepić razem z wścielkizną? Mi mówili, że co najmniej 14 dni się powinno odczekać między jednym i drugim, a odrobaczyć w ogóle jeszcze przed szczepieniami. Co weterynarz to inne podejście... bądź tu człowieku mądry!

Posted

Nie w Warszawie, to akurat psy hotelowe, w Łowiczu. W Warszawie w sumie faktycznie mogą być takie ceny...
Co do tego szczepienia to tak, powinno się osobno. Ale co innego z własnym psem, gdzie można spokojnie poczekać, a co innego z takim, który jedzie z ulicy/schroniska do hotelu. W schroniskach też szczepi się wszystko na raz (o ile się szczepi).

Posted

a już myślałam, że będą jakies namiary na taniego, dobrego weta ale pod Łowicz to mi się chyba nie opłaci jednak jeździć na szczepienia ;)
Rany gościa czemu w Warszawie wszystko jest 2-3 razy droższe, tylko moja pensja jak w innych cześciach naszego pięknego kraju :(

Posted

[quote name='koosiek']I jak, była ta kobieta go obejrzeć?[/QUOTE]

[quote name='Atomowka']No właśnie była?
Pewnie nie bo inaczej Ola by napisała[/QUOTE]

A właśnie , że była .:) Tylko jakoś czasu nie miałam napisać.

Nasz psiaczek bardzo się podobał , ale on nie będzie taki duży jak chciały..one chcą docelowo psa do pasa..ma pani jeszcze mężowi pokazać i jego decyzja.
Pani bardzo chciała go ,ale chce bardzo dużego psiaka , więc szukamy dalej. I jeszcze dodam , że mały wcale do domu nie chce wracać. Ganiam go po całym podwórku żeby do domu wrócił.:D

Posted

koosiek napisał(a):
Przelałam 30 zł. Benek jest 87 zł na minusie - a właściwie 87 zł na minusie jestem ja...

Kaska doszła. Dziękujemy. :)

Przepraszam ,że się wtrącę..

WPŁYWY: 30 zł
Edek - 30 zł

WYDATKI: - 117 zł
szczepienie+odrobaczenie - 56 zł
karma - 11 zł
karma - 10 zł
puszka - 4 zł
wet - 50 zł

RAZEM: - 87 zł
30 zł
- 117 zł
- 87 zł

56+11+10+4+50=131 może ja coś źle licze :roll:

Ale koosiek pamiętaj, że mamie mojej dawałaś jeszcze 40 złotych ! ;) wychodziłoby -61 ;)