Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 431
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kasiek. napisał(a):
mnie ktoś się pytał czy będzie duży ,a jak powiedziałam ze tak to cisza.

Nie będzie bardzo duży. On ma ponad 2 miesiące i jest malutki.:D

Posted

dostałam zapytanie z portalu szerlok.pl, odpiszcie jej proszę :-)

• biedrona98@interia.eu

chcialam się zapytać czy można by było przywieźć do Tychów , Katowic lub Oświęcimia bo jestem tym benjaminem zainteresowana

Posted

W weekend było tylko dwóch upierdliwców, jeden mailowy, drugi telefoniczny, żaden psa ode mnie nie dostanie.

Diana, odpisz proszę, że możliwy jest dowóz za zwrotem kosztów, ale przed adopcją obowiązkowa jest wizyta przedadopcyjna, a warunkiem adopcji jest podpisanie umowy.

Aha, Benek ma już śliczne allegro: http://allegro.pl/show_item.php?item=1492789965 od Selengi :) Na razie niewyróżnione.

Posted

[quote name='koosiek']W weekend było tylko dwóch upierdliwców, jeden mailowy, drugi telefoniczny, żaden psa ode mnie nie dostanie.

Diana, odpisz proszę, że możliwy jest dowóz za zwrotem kosztów, ale przed adopcją obowiązkowa jest wizyta przedadopcyjna, a warunkiem adopcji jest podpisanie umowy.

Aha, Benek ma już śliczne allegro: http://allegro.pl/show_item.php?item=1492789965 od Selengi :) Na razie niewyróżnione.

A co z nimi nie tak ?

Posted

Telefoniczny najpierw zgodził się na wizytę p/a, potem zrezygnował, wysyłając kilka nieprzyjemnych smsów. A mailowy chce psa nawet dziś, ale absolutnie nie zgadza się na kastrację.

Posted

[quote name='koosiek']Telefoniczny najpierw zgodził się na wizytę p/a, potem zrezygnował, wysyłając kilka nieprzyjemnych smsów. A mailowy chce psa nawet dziś, ale absolutnie nie zgadza się na kastrację.[/QUOTE]

Rozumiem.

wydatki :

10 zł karma i 4 zł za puszkę . Możecie zapisać .:)

Posted

Aleksandra, a dzwonił ktoś do Twojej mamy w sprawie obejrzenia młodego? Dzwoniła do mnie wczoraj w sumie rozsądnie brzmiąca dziewczyna, podałam nr i miała się umawiać.

Posted

[quote name='koosiek']Aleksandra, a dzwonił ktoś do Twojej mamy w sprawie obejrzenia młodego? Dzwoniła do mnie wczoraj w sumie rozsądnie brzmiąca dziewczyna, podałam nr i miała się umawiać.[/QUOTE]

Tak , tak dzwoniła. Właśnie się zastanawiałyśmy skąd miała numer..:) Bo na mojej mamy nr nie było robionych ogłoszeń.:) Prawdopodobnie będzie dzisiaj

Posted

Słuchajcie, mam takie dwa psy: http://www.dogomania.pl/threads/198051 od dawna błąkające się po Ługach. Teraz wreszcie zaczęły koczować w jednym miejscu. Jeden z nich miał wypadek, kuleje. Potrzebuję pomocy w łapance :oops: Boksio jest już na tyle ufny, że daje się głaskać, z kundelkiem jest gorzej. Na razie trafiłyby do Jeziórka, a potem kombinowałabym lepsze miejsca. Czy ktoś mógłby pomóc? Te psiaki już tak długo czekają na pomoc, a jak mieszkańcy osiedla się wkurzą i wezwą hycla, to psy przepadną :-(