kasiek. Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Equus ,ten tymczas dla suni ,tej o której pisałaś aktualny ,miesiąc w Warszawie ,pisze pw do Ciebie. Quote
Equus Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Dzięki kasiek.!!! Przekazałam golf namiary i ma zadzwonić. Raz jeszcze dzięki! Quote
Aleksa. Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 I jak ? Były jakieś telefony w jego sprawie ? Quote
Aleksa. Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 przypominam go..;-) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
gosia1701 Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 [quote name='Aleksandra95'] ŚLICZNIAK :loveu: Quote
kasiek. Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 mnie ktoś się pytał czy będzie duży ,a jak powiedziałam ze tak to cisza. Quote
Aleksa. Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 kasiek. napisał(a):mnie ktoś się pytał czy będzie duży ,a jak powiedziałam ze tak to cisza. Nie będzie bardzo duży. On ma ponad 2 miesiące i jest malutki.:D Quote
diana79 Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 dostałam zapytanie z portalu szerlok.pl, odpiszcie jej proszę :-) biedrona98@interia.eu chcialam się zapytać czy można by było przywieźć do Tychów , Katowic lub Oświęcimia bo jestem tym benjaminem zainteresowana Quote
koosiek Posted March 8, 2011 Author Posted March 8, 2011 W weekend było tylko dwóch upierdliwców, jeden mailowy, drugi telefoniczny, żaden psa ode mnie nie dostanie. Diana, odpisz proszę, że możliwy jest dowóz za zwrotem kosztów, ale przed adopcją obowiązkowa jest wizyta przedadopcyjna, a warunkiem adopcji jest podpisanie umowy. Aha, Benek ma już śliczne allegro: http://allegro.pl/show_item.php?item=1492789965 od Selengi :) Na razie niewyróżnione. Quote
Aleksa. Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 [quote name='koosiek']W weekend było tylko dwóch upierdliwców, jeden mailowy, drugi telefoniczny, żaden psa ode mnie nie dostanie. Diana, odpisz proszę, że możliwy jest dowóz za zwrotem kosztów, ale przed adopcją obowiązkowa jest wizyta przedadopcyjna, a warunkiem adopcji jest podpisanie umowy. Aha, Benek ma już śliczne allegro: http://allegro.pl/show_item.php?item=1492789965 od Selengi :) Na razie niewyróżnione. A co z nimi nie tak ? Quote
koosiek Posted March 8, 2011 Author Posted March 8, 2011 Telefoniczny najpierw zgodził się na wizytę p/a, potem zrezygnował, wysyłając kilka nieprzyjemnych smsów. A mailowy chce psa nawet dziś, ale absolutnie nie zgadza się na kastrację. Quote
inga.mm Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Ciotki, przepraszam za offa, ale w sygnaturze mam adres na charytatywne allegro. Zajrzyjcie, plizzzz. Mnie q-rwica trzasnęła. Quote
Aleksa. Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 [quote name='koosiek']Telefoniczny najpierw zgodził się na wizytę p/a, potem zrezygnował, wysyłając kilka nieprzyjemnych smsów. A mailowy chce psa nawet dziś, ale absolutnie nie zgadza się na kastrację.[/QUOTE] Rozumiem. wydatki : 10 zł karma i 4 zł za puszkę . Możecie zapisać .:) Quote
koosiek Posted March 9, 2011 Author Posted March 9, 2011 Aleksandra, a dzwonił ktoś do Twojej mamy w sprawie obejrzenia młodego? Dzwoniła do mnie wczoraj w sumie rozsądnie brzmiąca dziewczyna, podałam nr i miała się umawiać. Quote
Aleksa. Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 [quote name='koosiek']Aleksandra, a dzwonił ktoś do Twojej mamy w sprawie obejrzenia młodego? Dzwoniła do mnie wczoraj w sumie rozsądnie brzmiąca dziewczyna, podałam nr i miała się umawiać.[/QUOTE] Tak , tak dzwoniła. Właśnie się zastanawiałyśmy skąd miała numer..:) Bo na mojej mamy nr nie było robionych ogłoszeń.:) Prawdopodobnie będzie dzisiaj Quote
Aleksa. Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 Pani jednak jutro będzie.:) Jutro też mały jedzie na szczepienie, a i waży 4,5 kg.:loveu: Quote
koosiek Posted March 11, 2011 Author Posted March 11, 2011 Słuchajcie, mam takie dwa psy: http://www.dogomania.pl/threads/198051 od dawna błąkające się po Ługach. Teraz wreszcie zaczęły koczować w jednym miejscu. Jeden z nich miał wypadek, kuleje. Potrzebuję pomocy w łapance :oops: Boksio jest już na tyle ufny, że daje się głaskać, z kundelkiem jest gorzej. Na razie trafiłyby do Jeziórka, a potem kombinowałabym lepsze miejsca. Czy ktoś mógłby pomóc? Te psiaki już tak długo czekają na pomoc, a jak mieszkańcy osiedla się wkurzą i wezwą hycla, to psy przepadną :-( Quote
Aleksa. Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 Pani dzwoniła,że jednak może dopiero w niedziele przyjechać . Quote
koosiek Posted March 11, 2011 Author Posted March 11, 2011 Do mnie dzwoniła za to inna... I chyba zrobimy u niej wizytę p/a. Szukam kogoś z Łodzi! Quote
tripti Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 [quote name='koosiek']Do mnie dzwoniła za to inna... I chyba zrobimy u niej wizytę p/a. Szukam kogoś z Łodzi![/QUOTE] mmd, ciapuś, czasami Temida :) Quote
Recommended Posts