koosiek Posted May 5, 2011 Author Posted May 5, 2011 [quote name='Aleksandra95']Co z domkiem w Olsztynie ?[/QUOTE] Ten dom się wycofał. Pani z Targówka dzwoniła wcześniej do mnie, juto obejrzą Benia, w piątek wizyta :) Oby to było już to :) Trzymajcie kciuki! Jeśli nie odzywam się na dogo, to dzwońcie, bo czasami po prostu nie mam możliwości wejść na forum. Quote
Aleksa. Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 [quote name='koosiek']Ten dom się wycofał. Pani z Targówka dzwoniła wcześniej do mnie, juto obejrzą Benia, w piątek wizyta :) Oby to było już to :) Trzymajcie kciuki! Jeśli nie odzywam się na dogo, to dzwońcie, bo czasami po prostu nie mam możliwości wejść na forum.[/QUOTE] Tak,Pani będzie dzisiaj o 19.30 :D trzymajcie ! ;) dodam,że jeszcze 50 złotych 3 szczepionka Benka i 10 zł karma Quote
koosiek Posted May 5, 2011 Author Posted May 5, 2011 Aleksandra, dałabyś radę zrobić zestawienie ile Wam przelałam, Wasze wydatki, które mam zwrócić i ile jeszcze muszę przelać? Byłabym bardzo wdzięczna. Quote
Aleksa. Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 [quote name='koosiek']Aleksandra, dałabyś radę zrobić zestawienie ile Wam przelałam, Wasze wydatki, które mam zwrócić i ile jeszcze muszę przelać? Byłabym bardzo wdzięczna.[/QUOTE] Jasne,nie ma sprawy,ale nie obiecuję,że uda mi się to zrobić dzisiaj,bo muszę poczekać aż mama wróci do domu i zobaczy wpłaty na koncie. ;) Quote
koosiek Posted May 5, 2011 Author Posted May 5, 2011 Jasne, ja zresztą dziś mam już puste konto, nie miałabym jak przelać... Quote
Aleksa. Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 [quote name='koosiek']Jasne, ja zresztą dziś mam już puste konto, nie miałabym jak przelać...[/QUOTE] Spokojnie.. ;) Quote
Aleksa. Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Wydatki: 40-pierwszy raz u weta 10-karma 14-karma i puszka 50- 2 szczepienie 10-karma 16-kropelki fiprex 42-karma 50-3 szczepionka 10-karma --------------------- razem wydatków było ... 242 złote !! Teraz będę liczyła wpłaty edit Wpłaty 40 zł -osobiście koosiek wpłaciła mamie 30 zł- koosiek przelała na konto 30 zł-edek przelała na konto :loveu: Quote
Aleksa. Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Pani pojechała.. ;) Jutro tylko wizyta,a wiem ,że będzie OK ! i zostaję z jednym psem.. :placz: Pani do nas dołączy na dogo jak Benek będzie już u niej dodam,że Pani to przyszły weterynarz ! :D Quote
Aleksa. Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Ustaliliśmy,że jutro przyjadę o 1,5 godz wcześniej z Benkiem,zobaczymy jak kotek z nim się zachowuję. O 16 Koosiek będzie na wizycie i poczekam razem z nią i mam nadzieję,że będzie Benek miał domek..chociaż rozstać będzie się bardzo trudno. :placz: Quote
koosiek Posted May 6, 2011 Author Posted May 6, 2011 [quote name='Aleksandra95']Wydatki: 40-pierwszy raz u weta 10-karma 14-karma i puszka 50- 2 szczepienie 10-karma 16-kropelki fiprex 42-karma 50-3 szczepionka 10-karma --------------------- razem wydatków było ... 242 złote !! Teraz będę liczyła wpłaty edit Wpłaty 40 zł -osobiście koosiek wpłaciła mamie 30 zł- koosiek przelała na konto 30 zł-edek przelała na konto :loveu:[/QUOTE] Czyli jeszcze 142 zł... Quote
Aleksa. Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Zróbmy tak,że weźmiemy tylko zwrot za szczepienia,czyli 100 ? hmm..? troszkę mniej będzie..:) Quote
Aleksa. Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 I teraz zostałam tylko z jednym psem ! :placz: Benek ma bardzo bardzo bardzo super domek !!! :) ale ja bardzo tęsknię .:placz: Quote
tripti Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 [quote name='Aleksandra95']I teraz zostałam tylko z jednym psem ! :placz: Benek ma bardzo bardzo bardzo super domek !!! :) ale ja bardzo tęsknię .:placz:[/QUOTE] chcesz drugiego na pocieszenie ;)? powodzenia w nowym domku dla maluszka! Quote
Atomowka Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 O kurde ale niespodziewane wieści Ciesze się bo ten gnój strasznie długo siedział u Ciebie A Ty Ola nie martw się, zaraz jakaś bida się dla Ciebie znajdzie :) Quote
Aleksa. Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 [quote name='tripti']chcesz drugiego na pocieszenie ;)? powodzenia w nowym domku dla maluszka![/QUOTE] hmm... rodzice na razie nie pozwolili...:( [quote name='Atomowka']O kurde ale niespodziewane wieści Ciesze się bo ten gnój strasznie długo siedział u Ciebie A Ty Ola nie martw się, zaraz jakaś bida się dla Ciebie znajdzie :)[/QUOTE] No długo,ale jaki fajny domek..:) Quote
Equus Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Cieszę się, że Benio już w swoim domku! A ja zapraszam do Rico, bo on może być u mnie tylko do 20 maja: http://www.dogomania.pl/threads/207396-Rico-male%C5%84ki-szczeniak-czeka-na-dom-WARSZAWA Quote
koosiek Posted May 8, 2011 Author Posted May 8, 2011 Domek naprawdę wydaje się fajny :) Także Benek czekał długo, ale było warto. I jaki piękny pies z niego rośnie :) Quote
Aleksa. Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 jeszcze u mnie Uploaded with ImageShack.us tak sobie jadłem marchewkę Uploaded with ImageShack.us lubi też spać. :loveu::loveu: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us na rączkach też :evil_lol:;) Uploaded with ImageShack.us Quote
koosiek Posted May 13, 2011 Author Posted May 13, 2011 Ola, masz jakieś wieści od Benia? Głupie pytanie, na pewno masz ;) Quote
Aleksa. Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 koosiek napisał(a):Ola, masz jakieś wieści od Benia? Głupie pytanie, na pewno masz ;) Jasne,że mam . :eviltong: U Benia wszystko ok. ;) Zaprzyjaźnił się z kotkiem,śpią razem... :loveu: Nawet był u nas ze swoją Rodzinką to było szaleństwo z Dorą :evil_lol: Quote
Asia_M Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 Bardzo się cieszę, że Benio znalazł swój domek! Jeśli możecie cioteczki zajrzyjcie do szczeniorka z mojej sygnaturki, mam nadzieję że jemu poszczęści się tak jak Beniowi. Quote
Aleksa. Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 Asia_M napisał(a):Bardzo się cieszę, że Benio znalazł swój domek! Jeśli możecie cioteczki zajrzyjcie do szczeniorka z mojej sygnaturki, mam nadzieję że jemu poszczęści się tak jak Beniowi. My też się cieszymy ! :) już idę. ;) Quote
Benio Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Witamy wszystkich serdecznie. Jesteśmy nową rodzinką Benia. Benio jest potokiem radości w kocie znalazł przyjaciela i ma się świetnie, a to najnowsze fotki: Quote
Asia_M Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Piękny Benio! Piękne fotki! :multi: Dziękujemy, że daliście mu DOM! :loveu: Quote
Recommended Posts