Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

6 maja: Benio pojechał do nowego domku :)

[FONT=Verdana]Benjamin przebywa w DT u[/FONT] Aleksandry95.

[FONT=Verdana]
Benjamin
to ok. 8-tygodniowy szczeniak, którego ktoś bez serca i sumienia porzucił pod sklepem. Maluszek zamarzłby w śniegowej zaspie, gdyby nie dobra osoba, która zabrała go do domu.

Jak to szczeniak, Benio uwielbia zabawę, jest wesoły i radosny, ciągle chce się wygłupiać. Garnie się do ludzi, przytula i wdrapuje na kolana. Lubi inne psy.
Benjamin to śliczna, malutka, puchata kuleczka. Jednak kuleczka z charakterem - próbuje postawić na swoim. Nie nadaje się dla amatora, potrzebuje właściciela, który miał już psy i potrafi bez użycia siły pokazać szczeniakowi miejsce w szeregu. Z Benia wyrośnie za kilka miesięcy duży, owczarkowaty pies, wymagający konsekwentnego, doświadczonego pana.
Szczeniak jest zdrowy i zadbany, został zaszczepiony i odrobaczony, posiada książeczkę.

[/FONT]
[FONT=Verdana]Kontakt w sprawie adopcji:
tel.: 660 116 551
mail: koosiek.psy@op.pl
[/FONT]

• Replies 431
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ROZLICZENIE

[SIZE=2]WPŁYWY: 131 zł
Edek - 30 zł
bazarek - 170 zł

[SIZE=2]WYDATKI: - 200 zł
40-pierwszy raz u weta
10-karma
14-karma i puszka
50- 2 szczepienie
10-karma
16-kropelki fiprex
50-3 szczepionka
10-karma

RAZEM: 0 zł

200 zł
- 200 zł
0 zł

Posted

jestem nowa na dogo może skontaktować się z kimś z Otwocka ? nie ma tam jakiejś fundacji lub schroniska. Kurcze jak ja coś przynoszę do domu to trzymam i się martwię. Równie dobrze mogła go tam zostawić w dzień więcej ludzi sie kręci może ktoś by go przygarną a w nocy są takie mrozy szkoda mi słów.

Posted

koosiek napisał(a):
Nie mam pojęcia :( Pewnie wróci pod sklep...

Z opisu to jakiś mix yorka, mały, kudłaty, czarny podpalany.

bez fotki to chyba nic nie zrobimy..bo tak to z ogloszenia zaraz ktos by sie zglosil,
Nie mam pomyslu..

Posted

W kilka godzin i tak domu się nie znajdzie, chyba, że wyda się go pierwszemu lepszemu, kto się zgłosi, a to chyba nie to chodzi... Z Otwocka niestety nie ma zbyt wielu osób na dogo. Z okolicznych fundacji jest Psi Anioł, wiedzą o maluchu, ale nie wiem, czy uda im się coś dla niego znaleźć - sądząc po ostatniej akcji ze szczeniakiem z Celestynowa, wątpię.