Quirk Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 GRATULACJE dla wszystkich. Sznaucer min.pieprz-sól GROFILINA Tostom CWC,Zwycięzca,BOB,II BOG SAVANNA Szadoria BOB Junior. Pozdrawiam Quote
Dacote Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 malwka - nawet ja się załapałam :) MP z borzojką. Zdjęcie jest śliczne! Quote
Vesper Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Witam, my również byliśmy, zarówno wczoraj, jak i dzisiaj. Nie możemy pochwalić się super wynikami, ale żle nie było. Wystawiałam dwa debiuty- chihuahua Biancę Pociechy Agniechy w szczeniakach i staffika z mojej hodowli Adi Adonis Ostentator, z którym na ring wyszła jego Pani Gosia:) Staffordshire Bullterriery wygrał JACK IN THE BOX Z Jorwik- gratulacje!!! Quote
Vesper Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 A może ma ktoś staweczkę terierków z BOG? Byłabym wdzięczna... Quote
kingula Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Fotki z BISa już są: http://psia.tv/galeria-89-xx-wiosenna-wystawa-ps%C3%B3w-rasowych-w-ndm.html reszta niebawem. A BOG 3 wygrała śliczna Amstaffka, zresztą trzecia na BISie, 2 m-ce Sofcik, 3- West i 4 cudny Cairn. Quote
panienkabubu Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 http://img651.imageshack.us/img651/8199/dsc09910r.jpg Czy na drugim miejscu to Boston Terrier? Jeśli tak, jaka to była konkurencja? Jaki numerek ma Bostonek? Quote
mychaaaaa Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 A my jesteśmy po debiucie :) niestety nasz Honey postanowił debiut nam utrudnić i dzień przed wystawą, po kąpieli, zrzucił całe futro... już na początku tygodnia zaczął linieć, ale liczyłam na to, że coś do wystawy się utrzyma, a tu wszystko poszło razem z wodą w wannie ;) i wyglądał jak jakiś skundlony malamut, a do samoyeda było mu daleko, daleko ;) na szczęście sędzina wyrozumiała, brak futra jej nie przeszkadzał, kolor (marchewkowy po zgubieniu białego podszerstka - Honey to samoyed ze znacznymi biszkoptowymi znaczeniami) bardzo się podobał, kazała tylko utuczyć malucha :lol: bo wg niej za chudy. No, ale dostaliśmy doskonałą, bardzo ładny opis, II lokatę i przywieźliśmy srebrny medal :) ogólnie zadowolona jestem z tego debiutu, mam nadzieję, że teraz będzie tylko lżej :D i do następnej wystawy futro odrośnie :) Quote
Cervarius Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 mam pytanie, czy ma ktos może fotki z niedzieli z młodego przezntera - grupa młodsza i starsza z gończym berneńskim ? Quote
Agappe Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 jakby ktoś miał zdjęcia akitek to baaaaaaaaaaaaaardzo prosze, w szczególności mojej panienki z BIS weteranów Quote
natalia4130 Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Czy na tym pierwszym zdjęciu to Marysia i jej pupilek? Quote
kingula Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Fotki z BOG 5- 10 http://psia.tv/galeria-89-xx-wiosenna-wystawa-ps%C3%B3w-rasowych-w-ndm.html Quote
Yourii Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 malwka piękne zdjęcia ! załapały się może w Twoim obiektywie Yorki ?? Gratuluje wszystkim wygranym :) Quote
Zuzia&Snoopy Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 malwka, jo-jo - genialne zdjęcia!!!:crazyeye: Ma ktoś może zdjęcia z finałów MP z niedzieli oraz z soboty? Szególnie interesowałoby mnie pudło :) :oops: Quote
malwka Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 panienkabubu napisał(a):http://img651.imageshack.us/img651/8199/dsc09910r.jpg Czy na drugim miejscu to Boston Terrier? Jeśli tak, jaka to była konkurencja? Jaki numerek ma Bostonek? tak, to boston. Niestety nie pamiętam jaka to konkurencja :( Yourii napisał(a):malwka piękne zdjęcia ! załapały się może w Twoim obiektywie Yorki ?? Gratuluje wszystkim wygranym :) dzięki! byłam tylko w sobotę, więc yorków nie mam Quote
malwka Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Zuzia&Snoopy napisał(a):malwka, jo-jo - genialne zdjęcia!!!:crazyeye: Ma ktoś może zdjęcia z finałów MP z niedzieli oraz z soboty? Szególnie interesowałoby mnie pudło :) :oops: dzięki! :) grupa starsza Finał (to z soboty) Quote
malwka Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Madzia&Marszi&Irys napisał(a):malwka a masz może zdjęcia z BOG grupy 7? :shake: po BOG2 zawinęłam do domu Quote
Recommended Posts