kimiji Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 Tak poćwiczymy agility, może poprosimy małą Maję, żeby się dołączyła? Quote
Ojcik Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 Ona będzie robiła slalom pomiędzy jego dłuuuuuuugimi nogami:D Quote
pralinka94 Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 Haha Hoshi i piruety to naprawdę może być świetny widok :D Quote
kimiji Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 Na pewno się uda, Daria wierzę w ciebie, że go nauczysz i wtedy Hoshiego szybko wezmą za jego sztuczki:D Quote
ewes Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 wiesz... z warowaniem szło jak szło... ale chyba teraz będzie z górki z tym uparciuchem ;) w każdym razie trzymam kciuki za nowe sztuczki Hoshiego, a jeszcze bardziej, żeby się ich uczył w nowym domku :) Quote
Ojcik Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 JUŻ się z Hoshim dogadaliśmy więc myślę, że piruetów możecie się spodziewać lada moment:D A wszystko dzięki Basi... DZIĘKUJEMY CI(ja i Hoshi)!!!! Quote
kimiji Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 Tak, a najlepiej do tego z ogrodem!!!! Mojej mamie spodobały się długie nogi Hoshiego, powiedziała, że są takie nie ludzkie, a ja jej odpowiedziałam, bo to przecież nie człowiek i chyba nie zrozumiała co powiedziała, bo dziwną minę zrobiła xD:D:D:D Quote
ewes Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 ale zobacz jaką musi mieć koordynację, żeby mu się te nogi nie poplątały jak chodzi :) Quote
pralinka94 Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 ewes napisał(a):ale zobacz jaką musi mieć koordynację, żeby mu się te nogi nie poplątały jak chodzi :) dlatego nie mogę doczekać się piruetów :D Quote
ewes Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 do czwartku musimy wytrzymać, chyba już wszyscy na te piruety czekają ;) Quote
kimiji Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 Ja już sobie je wyobrażam, ale nie umię inaczej niż z udziałem Darii:D tzn Daria trzyma go za łapy i kręci się razem z nim:D:D:D Moja wyobraźnie coś szwankuje xD Quote
kimiji Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 ewes napisał(a):ale zobacz jaką musi mieć koordynację, żeby mu się te nogi nie poplątały jak chodzi :) A jak chodzi to wydaje się jakby bujał w obłokach pewnie wtedy myśli "no to prawa przednia w przód, potem druga i tylnie, albo może to było inaczej?":D:D:D Quote
Ojcik Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 kimiji napisał(a):Ja już sobie je wyobrażam, ale nie umię inaczej niż z udziałem Darii:D tzn Daria trzyma go za łapy i kręci się razem z nim:D:D:D Moja wyobraźnie coś szwankuje xD Czyli ja też mam robić te piruety??? Mam mieszane uczucia:D Quote
Ojcik Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 Skoro łapy Hosiego można porównać do nóg modelki, to można powiedzieć tylko jedno "olej tresurę zostań TOP MODEL"(top modelka może robić piruety, więc nie bądźcie zawiedzeni)... Quote
ClaudiaAnna Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 hm... piruety z Hoshim ja muszę to zobaczyć :D Quote
Ojcik Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 No to widzę, że nie mamy wyjścia i musimy się z Hoshim wziąć ostro do pracy, ale gwiazdka da sobie radę:D... Quote
kimiji Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 Tak już wiem czemu go tak nazwałaś, odrazu wiedziałaś, że super "hoshi"(gwiazda) z niego będzie:D:D:D Quote
Ojcik Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Hoshi nie pokarze już piruetów w schronisku, zrobi to w nowym domu!!! Hoshi wczoraj został adoptowany:multi:. Dowiedziałam się, że zabrał go młody pan, który bez psa nie rusza się z domu. Będzie z nim biegał. Hoshi razem ze swoim panem raz w tygodniu będzie miał wycieczkę na mazury :D. Będzie miał nawet swój pokój:cool3:. Pan miał wcześniej bernardyna, więc myślę, że poradzi sobie z Hoshim. Trzymajmy kciuki, by Hoshi nie narozrabiał :). Powodzenia Hoshi!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
pralinka94 Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 super! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: domek wydaje się świetny! powodzenia "mały" :evil_lol: Quote
kimiji Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Ehh, a ja chciałam zobaczyć te piruety :(, ale trudno przynajmniej jestem pocieszona tym, że ma świetny domek:) Quote
Recommended Posts