Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 160
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wiesz... z warowaniem szło jak szło... ale chyba teraz będzie z górki z tym uparciuchem ;)
w każdym razie trzymam kciuki za nowe sztuczki Hoshiego, a jeszcze bardziej, żeby się ich uczył w nowym domku :)

Posted

JUŻ się z Hoshim dogadaliśmy więc myślę, że piruetów możecie się spodziewać lada moment:D
A wszystko dzięki Basi... DZIĘKUJEMY CI(ja i Hoshi)!!!!

Posted

Tak, a najlepiej do tego z ogrodem!!!!

Mojej mamie spodobały się długie nogi Hoshiego, powiedziała, że są takie nie ludzkie, a ja jej odpowiedziałam, bo to przecież nie człowiek i chyba nie zrozumiała co powiedziała, bo dziwną minę zrobiła xD:D:D:D

Posted

Ja już sobie je wyobrażam, ale nie umię inaczej niż z udziałem Darii:D tzn Daria trzyma go za łapy i kręci się razem z nim:D:D:D
Moja wyobraźnie coś szwankuje xD

Posted

ewes napisał(a):
ale zobacz jaką musi mieć koordynację, żeby mu się te nogi nie poplątały jak chodzi :)

A jak chodzi to wydaje się jakby bujał w obłokach pewnie wtedy myśli "no to prawa przednia w przód, potem druga i tylnie, albo może to było inaczej?":D:D:D

Posted

kimiji napisał(a):
Ja już sobie je wyobrażam, ale nie umię inaczej niż z udziałem Darii:D tzn Daria trzyma go za łapy i kręci się razem z nim:D:D:D
Moja wyobraźnie coś szwankuje xD

Czyli ja też mam robić te piruety??? Mam mieszane uczucia:D

Posted

Skoro łapy Hosiego można porównać do nóg modelki, to można powiedzieć tylko jedno "olej tresurę zostań TOP MODEL"(top modelka może robić piruety, więc nie bądźcie zawiedzeni)...

Posted

Hoshi nie pokarze już piruetów w schronisku, zrobi to w nowym domu!!!
Hoshi wczoraj został adoptowany:multi:. Dowiedziałam się, że zabrał go młody pan, który bez psa nie rusza się z domu. Będzie z nim biegał. Hoshi razem ze swoim panem raz w tygodniu będzie miał wycieczkę na mazury :D. Będzie miał nawet swój pokój:cool3:. Pan miał wcześniej bernardyna, więc myślę, że poradzi sobie z Hoshim. Trzymajmy kciuki, by Hoshi nie narozrabiał :). Powodzenia Hoshi!!!!!!!!!!!!!!!!!!