martik b Posted September 24, 2006 Author Posted September 24, 2006 [quote name='ulvhedinn'] Cudne piesy kółkowe!!!! Tylko dlaczego nikt ich nie chce... opowiadam o nich gdzie się da, Aksa ich promuje, wszyscy podziwiają, a nikt nie pokocha...:shake: Cudne..cudne..szkoda tylko, że bez domków.. Dzisiaj ogłosiłam też Wedelka na www.kupiepsa.pl/ Może ktoś wreszcie zauważy..w najbliższym czasie postaram się zalogować na innych stronach i dać więcej ogłoszeń..niech ludziska zobaczą i pokochają:cool3: Quote
Olga132 Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 cudny widok - dwa psiaczki,do których się choć trochę ślepy los uśmiechnął Quote
tania Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 dawno do chłopaków nie zaglądałam, wstyd, wstyd:oops: Quote
eria Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Zmotoryzowani na pierwszą stronę Fuksik :loveu: :loveu: Quote
gallegro Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Nasi rajdowcy na Allegro: http://www.allegro.pl/item128658754_fuks_i_wedel_niepelnosprawne_psiaki_daj_im_dom_.html W związku z tym, że Puszek z Psiego Losu znalazł domek, postanowiłem wykorzystać trwającą aukcję i umieściłem w niej Fuksika i Wedelka. Jeśli ktoś wcześniej oglądał aukcję Puszka, powinien odświeżyć stronę (mogą być widoczne nieaktualne zdjęcia lub inne anomalia). Quote
martik b Posted September 28, 2006 Author Posted September 28, 2006 Gallegro..dziękuję Ci bardzo!!!!!!!!!!! Ogłosiłam też dzisiaj psiaki na: http://4lapy.pl/ogloszenia/kategoria.php?ko=11 http://ale.gratka.pl/kategoria/mieszance.html http://www.eoferty.com.pl/id18459.html http://www.eoferty.com.pl/id18465.html Quote
Olga132 Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 gallegro - pisałes ze Fuksik został adoptowany!!! Napisz proszę cos więcej Quote
eria Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 Gallegro pisał chyba że Puszek został adoptowany , nie Fuksik :shake: :-( Quote
Aga_Mazury Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 [quote name='eria']Gallegro pisał chyba że Puszek został adoptowany , nie Fuksik :shake: :-( dziewczyny tutaj poczytajcie o Fuksiku :loveu: i jego nowym przyszłym domku http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=27914 Quote
eria Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 Aż się boję cieszyć :loveu: :loveu: :loveu: Quote
martik b Posted November 15, 2006 Author Posted November 15, 2006 Mam już mniejsze problemy z netem więc wstawiam obiecane zdjęcia Fuksia z nowego domku!!! Oto one: Pierwsze minuty w nowym domu A oto wizyta u ciotki Marty: No wreszcie mogłam objąć, wycałować i wymiziać to Cudo :loveu: A tutaj Pancia Fuksa poprawia pampersa po spacerku A tutaj mała drzemka podczas ostatniej wizyty.. Śliczny jest :loveu: :loveu: :loveu: !!! Quote
Aga_Mazury Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 jak miło popatrzeć.........:loveu: wielkie cmokasy przekaż Pańci Wedelka i jemu samemu :) Quote
martik b Posted November 15, 2006 Author Posted November 15, 2006 Aga_Mazury napisał(a):jak miło popatrzeć.........:loveu: wielkie cmokasy przekaż Pańci Wedelka i jemu samemu :) :crazyeye:..przypominam, że Wedelek to ten malutki..czarniutki z krótkim włosem a powyżej to zdjęcia Fuksika:eviltong: Aguś..wybaczam..bo coś chyba nie dosypiasz przez te swoje dwa cudaśne maluchy:p..przez brak snu może się wszystko mylić:evil_lol: Quote
shantara Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Jak miło zobaczyć Fuksika kwitnącego. :loveu: Jak on pięknie wygląda. Dla tego niezwykłego pieska i jego nowej rodziny wielkie uściski i :Rose: . Quote
eria Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 jaki on jest boski :loveu: szczęściarze ci jego nowi Państwo :loveu: Quote
Olesia.b Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Ja tu fruwam pod samo niebo!! Zobaczcie tylko jaki on jest szczęśliwy i uśmiechnięty!!!!:loveu: :loveu: Marta, dzięki za foty. Kamień mi spadł z serca.:multi: Quote
Olesia.b Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 I jeszcze raz sobię obejrzę, a co! No i właśnie się zorientowałam, że mam banerek ciut nieaktualny :multi: Marta, pewnie zobaczyłaś już jak Fuksik się umie zareklamować - on zaczepia każdego, kocha cały świat. Tyle złego doznał w życiu, a tyle w nim radości i optymizmu... jednak ludzie mogliby się wiele nauczyć od zwierząt! Fuksiu, ciocia Ola tęskni za tobą, ale bardzo się cieszy, że jesteś szczęśliwy. Kochaj swoją Pańcię i bądź aniołkiem, jak zawsze!!:loveu: Quote
Toska Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 czy już wiecie ???!!! to info kopiuję z Psiego Losu : Komunikat! Czwartek 30 listopada 2006 r. – godz. 14.40 WEDELEK WRACA DO PSIEGO LOSU!!!! W dniu dzisiejszym o godz. 13.51 otrzymałem wiadomość, że Pani z Gniezna, która adoptowała Wedelka – już Wedelka nie chce. Za godzinę do Gniezna wyjedzie Misiobus Psiego Losu. Wedelek przed północą wróci do szpitala Psiego Losu :angryy: :angryy: :angryy: zostawię to bez komentarza Quote
Aga_Mazury Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 [quote name='Toska']czy już wiecie ???!!! to info kopiuję z Psiego Losu : Komunikat! Czwartek 30 listopada 2006 r. – godz. 14.40 WEDELEK WRACA DO PSIEGO LOSU!!!! W dniu dzisiejszym o godz. 13.51 otrzymałem wiadomość, że Pani z Gniezna, która adoptowała Wedelka – już Wedelka nie chce. Za godzinę do Gniezna wyjedzie Misiobus Psiego Losu. Wedelek przed północą wróci do szpitala Psiego Losu :angryy: :angryy: :angryy: zostawię to bez komentarza o choleraaaaaaaaaaaa:mad: aż ciśnie mi się na usta.........^$%#$$# Quote
ARKA Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 boszeee,takie swinstwo zrobic temu malenstwu :-( Quote
shantara Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Czy tym wszystkim ludziom się głowy z tyłkami miejscami zamieniły? :angryy: :angryy: :angryy: Aż brak mi słów... Dlaczego??? Co się stało? Przecież od początku było wiadomo, że to trudna adopcja i wyjątkowo trzeba przemyśleć decyzję...:shake: Quote
San_(jagodowa:) Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Co jest z tymi ludźmi??????:angryy::angryy::angryy::angryy: :placz::placz::placz::placz::placz: Quote
eria Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 kurcze :angryy: ludzie są tak nieodpowiedzialni :placz: Quote
Recommended Posts