Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='ulvhedinn']

Cudne piesy kółkowe!!!! Tylko dlaczego nikt ich nie chce... opowiadam o nich gdzie się da, Aksa ich promuje, wszyscy podziwiają, a nikt nie pokocha...:shake:

Cudne..cudne..szkoda tylko, że bez domków..

Dzisiaj ogłosiłam też Wedelka na www.kupiepsa.pl/
Może ktoś wreszcie zauważy..w najbliższym czasie postaram się zalogować na innych stronach i dać więcej ogłoszeń..niech ludziska zobaczą i pokochają:cool3:

• Replies 115
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Mam już mniejsze problemy z netem więc wstawiam obiecane zdjęcia Fuksia z nowego domku!!!
Oto one:

Pierwsze minuty w nowym domu

A oto wizyta u ciotki Marty:

No wreszcie mogłam objąć, wycałować i wymiziać to Cudo :loveu:

A tutaj Pancia Fuksa poprawia pampersa po spacerku

A tutaj mała drzemka podczas ostatniej wizyty..

Śliczny jest :loveu: :loveu: :loveu: !!!

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
jak miło popatrzeć.........:loveu: wielkie cmokasy przekaż Pańci Wedelka i jemu samemu :)

:crazyeye:..przypominam, że Wedelek to ten malutki..czarniutki z krótkim włosem a powyżej to zdjęcia Fuksika:eviltong:
Aguś..wybaczam..bo coś chyba nie dosypiasz przez te swoje dwa cudaśne maluchy:p..przez brak snu może się wszystko mylić:evil_lol:

Posted

I jeszcze raz sobię obejrzę, a co! No i właśnie się zorientowałam, że mam banerek ciut nieaktualny :multi:

Marta, pewnie zobaczyłaś już jak Fuksik się umie zareklamować - on zaczepia każdego, kocha cały świat. Tyle złego doznał w życiu, a tyle w nim radości i optymizmu... jednak ludzie mogliby się wiele nauczyć od zwierząt!

Fuksiu, ciocia Ola tęskni za tobą, ale bardzo się cieszy, że jesteś szczęśliwy. Kochaj swoją Pańcię i bądź aniołkiem, jak zawsze!!:loveu:

• 2 weeks later...
Posted

czy już wiecie ???!!!
to info kopiuję z Psiego Losu :

Komunikat!
Czwartek 30 listopada 2006 r. – godz. 14.40

WEDELEK WRACA DO PSIEGO LOSU!!!!

W dniu dzisiejszym o godz. 13.51 otrzymałem wiadomość, że Pani z Gniezna, która adoptowała Wedelka – już Wedelka nie chce. Za godzinę do Gniezna wyjedzie Misiobus Psiego Losu. Wedelek przed północą wróci do szpitala Psiego Losu

:angryy: :angryy: :angryy: zostawię to bez komentarza

Posted

[quote name='Toska']czy już wiecie ???!!!
to info kopiuję z Psiego Losu :

Komunikat!
Czwartek 30 listopada 2006 r. – godz. 14.40

WEDELEK WRACA DO PSIEGO LOSU!!!!

W dniu dzisiejszym o godz. 13.51 otrzymałem wiadomość, że Pani z Gniezna, która adoptowała Wedelka – już Wedelka nie chce. Za godzinę do Gniezna wyjedzie Misiobus Psiego Losu. Wedelek przed północą wróci do szpitala Psiego Losu

:angryy: :angryy: :angryy: zostawię to bez komentarza

o choleraaaaaaaaaaaa:mad:
aż ciśnie mi się na usta.........^$%#$$#

Posted

Czy tym wszystkim ludziom się głowy z tyłkami miejscami zamieniły? :angryy: :angryy: :angryy:
Aż brak mi słów... Dlaczego??? Co się stało?
Przecież od początku było wiadomo, że to trudna adopcja i wyjątkowo trzeba przemyśleć decyzję...:shake: