gallegro Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 Na zdjęciach oprócz Fuksa i Wedelka jast Czaruś, Łapek i Wanilka. Quote
Winnetou Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 Mam nadzieję, że uda się pomóc Wedelkowi :-( Quote
Olesia.b Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 O Boże, czemu to takie wielkie???:crazyeye: :crazyeye: Ktoś umie zmniejszyć? Quote
ulvhedinn Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 Fuks ma wózek, Fuks ma wózek!!!!! :cunao: :cunao: :cunao: Quote
Winnetou Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
tania Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 chłopaki mają wózeczki to muszą też mieć domki Quote
akucha Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 Śliczny ten Fuksik, zmotoryzowany Misiak :loveu: Pan Janusz jest niezwykłym człowiekiem!!! Quote
Winnetou Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 Fuksik i Wedelek - proszę szybciutko na pierwszą stronę szukać domków :multi: Quote
Olesia.b Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 Dzisiaj wpadnę odwiedzić chłopaków. Mam dla nich kosteczki z włókna, ale zapytam lekarzy czy mogą... Quote
ulvhedinn Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 Więcej zdjęć zmotoryzowanego Fuksa, skopiowanych z Kundla Polskiego: Quote
andre Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 jakies newsy po ponad 2 dniach ciszy w watku? AM Quote
Winnetou Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 Widzę, że nikt nie odwiedza Fuksika i Wedelka :mad: :mad: :mad: :shake: :shake: :shake: Quote
andre Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 a znana jest ich wczesniejsza historia? wiadomo cos o ich charakterach (na fotkach widze, ze kagance sa)? AM Quote
Olesia.b Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Wczoraj odwiedziłam naszych chłopaków. Fuksik jeszcze bez wózeczka, więc spacerek był krótki. Wedelek jest troszkę mniej wystraszony - zaczął już jeść (wcześniej był bardzo zestresowany). Mam nadzieję, że chociaż Wedluś będzie mógł normalnie biegać. Zaniosłam chłopcom uszy wędzone, coby się nie nudzili. Wielka radocha była i zgodne chrupanie ;) W Psim Losie jest nowy piesek z Łodzi - podobno jest jego wątek na dogo (Bibi?). Całą historię opiszę na wątku Psiego Losu, bo to po prostu granda jest!!!:angryy: :angryy: Quote
Olesia.b Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 Wedelek jednak nie będzie chodził :-( :-( :-( Mamy kolejnego psiaka na wózku......... Quote
ulvhedinn Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 :-( :-( :-( biedny Wedelek... ale na wózku też będzie szczęśliwy, jeśli tylko będzie miał własnego ludzia:cool3: Quote
shantara Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 Wczoraj byłam w Psim Losie właśnie w momencie kiedy Wedelek wrócił z SGGW. To przykre, że nie da się mu pomóc. Cieszę się jednak bardzo, że jest w Psim Losie i dzięki temu będzie miał szanse na życie z wózeczkiem. Jestem pewna, że już niedługo, będzie równie szalonym rajdowcem jak Czaruś czy Aksa... Quote
eria Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 Oj dawno tu nie zajrzałam...Szkoda że Wedel jednak nie będzie chodził... Fuksiowi to by się czesanko przydało ( przynajmniej na tych zdjęciach na wózeczku taki skundlony troszkę);) Quote
tania Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 W górę chłopaczki niech wszyscy Was obejrzą Quote
Olesia.b Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 Dziś mój TZ był z Fuksem na spacerku. Fuksik już powoli przyzwyczaja się do wózeczka. Najważniejsze, że siusiak jest w powietrzu, bo przedtem, wierzcie mi, to był straszny widok!:placz: Quote
Recommended Posts