czikusiowa Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 to trzymam na razie kciuki za jak najszybsze zrzeczenie się właściciela i za to,żeby wstępnie zainteresowany stał się DS Nuki ;) Quote
Plicha Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 W Nuce widać sportową żyłkę :) Oby domek okazał się super :) Quote
Kuna Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Plicha napisał(a):W Nuce widać sportową żyłkę :) Oby domek okazał się super :) to prawda, ta mała jak trafiła do mnie miała tak zryte tylne łapki, że prawie nie chodziła, a teraz, same widzicie. Zapięłam ja po raz pierwszy i od razu wiedziała co robić, dla mnie bomba! a domek, o ile wszystko się ułoży, biegajacy ;) Quote
Pocahontas Posted March 29, 2011 Author Posted March 29, 2011 zakończył się bazarek.kwota jaką uzyskałam to 598zł. całość zostanie przelana w przyszłym tygodniu na konto husky adopcje. dziękuję wszystkim za pomoc. Quote
TYGRYS-ica. Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 widać ankiety przestraszyły zainteresowanych :evil_lol: a tak na serio dostałam wiadomość że ankiety dotarły i powinny na dniach zastać odesłane. i jeden domek uważam za super ;) Quote
Kuna Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Jedna z ankiet została odesłana i bardzo mi się podoba, szukamy kogoś na wizyte przedadopcyjną - Ciebie nie poprosimy, bo chcemy mieć głos z zewnątrz ;) POza tym nikt mi nic nie odesłał. Maluchy rosną, są zdrowe - od kilku dni nareszcie w kojcu. Alaya bedzie miała jeszcze jedno badanie krwi, tak, aby mieć 100% pewnośc, że szpik kostny dobrze pracuje i generalnie sa gotowe na podbój świata :), więc gdzie te ankiety??!! Quote
ares-ka Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Kuno, musisz pochwalić się nowymi fotkami :) Bo maluchy są już duże :) Quote
Pocahontas Posted April 8, 2011 Author Posted April 8, 2011 zdjęcia zdjęciami ale gdzie Ci chętni na psy?!Kuna masz tylko jedną ankietę?nie dobrze. Quote
TYGRYS-ica. Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 może być problem bo chyba w tych okolicach mało jest znajomych osób które by wizytę zrobiły :roll: no ale szukajcie szukajcie kogoś bo aż jestem ciekawa jak maluchy wyglądają a tak to co nieco podejrzę :evil_lol: Quote
Kuna Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 No niestety tylko jedna :( Zdjęcia postaram sie zrobic na dniach. Quote
Plicha Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Maluchy bombowe :) Fajnie sobie dokazują razem :lol: Aż dziwne że dla takich słodziaków nie ma stada domków, tylko jakieś bez sensu się zgłaszają :roll: Może rozsądne domki co nie tylko na wygląd patrzą boją się takich małych diabełków :diabloti: Quote
Aleksa. Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Jejku.:loveu: jak szybko rosną.:D ja chciałabym takiego drugiego do Dorki mojej.;-) Quote
Kuna Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Wszystko przed Tobą, wysyłaj adres, wypełnisz ankiete i zobaczymy :) Quote
Pocahontas Posted April 10, 2011 Author Posted April 10, 2011 gdybym miała tyle miejsca co Ty Kuna już by u mnie było kilka haszczaków a tak jeden i tak mam z nim problem ostatnio. fotki booooskie. Quote
Aleksa. Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Kuna napisał(a):Wszystko przed Tobą, wysyłaj adres, wypełnisz ankiete i zobaczymy :) rodzice by mnie wygonili.:D mam Dorke i tymczasa;-) Quote
Kuna Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Coś mi się stało ze skrzynką nadwaczą i nie mogę odpowiadac na pw - proszę wszystkich zainteresowanych o pisanie na maila - dla przypomnienia: gretar@huskyadopcje.pl Dzisiaj byłam z Alayą u weta, mam nadzieję, na ostatniej juz kontroli. Pierwsze wyniki juz mam - morfologia idealna, czekamy jeszcze na rozmaz i myslę, ze bedę mogła jutrio powiedzieć, że mała jest zdrowa :) Waży 9,7 kg :shock: Jutro będą po raz drugi szczepione. Mamy tez dwie obiecujące ankiety, bedziemy sprawdzac domki :) - i jeszcze na dwa psiury nikt sie nie zgłasza... Łobuzowi domek tez sprawdzamy, więc coś sie chyba zaczyna dziać pozytywnego ;) Quote
Kuna Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Pierwszy szczyl właśnie dojeżdża do swojego domu :) - zostały jeszcze trzy. Mamy jeszcze jeden domek, polecany przez TYGRS-icę do sprawdzenia, ale mamy problem ze znalezieniem kogoś na wizytę. Mam nadzieję, ze w tym tygodniu uda się to załatwić. ..a! pojechała Hima :) Quote
ares-ka Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 I Hima do fajnego domku trafiła. Już są relacje :) Quote
TYGRYS-ica. Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 Kuna ja zapomniałam dodać że domek jest zainteresowany Anakiem ale to już się tam dogadacie.. Quote
Recommended Posts