Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 157
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Plicha napisał(a):
W Nuce widać sportową żyłkę :) Oby domek okazał się super :)

to prawda, ta mała jak trafiła do mnie miała tak zryte tylne łapki, że prawie nie chodziła, a teraz, same widzicie. Zapięłam ja po raz pierwszy i od razu wiedziała co robić, dla mnie bomba! a domek, o ile wszystko się ułoży, biegajacy ;)

• 2 weeks later...
Posted

Jedna z ankiet została odesłana i bardzo mi się podoba, szukamy kogoś na wizyte przedadopcyjną - Ciebie nie poprosimy, bo chcemy mieć głos z zewnątrz ;)
POza tym nikt mi nic nie odesłał.
Maluchy rosną, są zdrowe - od kilku dni nareszcie w kojcu. Alaya bedzie miała jeszcze jedno badanie krwi, tak, aby mieć 100% pewnośc, że szpik kostny dobrze pracuje i generalnie sa gotowe na podbój świata :), więc gdzie te ankiety??!!

Posted

może być problem bo chyba w tych okolicach mało jest znajomych osób które by wizytę zrobiły :roll: no ale szukajcie szukajcie kogoś bo aż jestem ciekawa jak maluchy wyglądają a tak to co nieco podejrzę :evil_lol:

Posted

Maluchy bombowe :) Fajnie sobie dokazują razem :lol:
Aż dziwne że dla takich słodziaków nie ma stada domków, tylko jakieś bez sensu się zgłaszają :roll: Może rozsądne domki co nie tylko na wygląd patrzą boją się takich małych diabełków :diabloti:

Posted

Coś mi się stało ze skrzynką nadwaczą i nie mogę odpowiadac na pw - proszę wszystkich zainteresowanych o pisanie na maila - dla przypomnienia: gretar@huskyadopcje.pl

Dzisiaj byłam z Alayą u weta, mam nadzieję, na ostatniej juz kontroli. Pierwsze wyniki juz mam - morfologia idealna, czekamy jeszcze na rozmaz i myslę, ze bedę mogła jutrio powiedzieć, że mała jest zdrowa :) Waży 9,7 kg :shock:
Jutro będą po raz drugi szczepione. Mamy tez dwie obiecujące ankiety, bedziemy sprawdzac domki :) - i jeszcze na dwa psiury nikt sie nie zgłasza... Łobuzowi domek tez sprawdzamy, więc coś sie chyba zaczyna dziać pozytywnego ;)

Posted

Pierwszy szczyl właśnie dojeżdża do swojego domu :) - zostały jeszcze trzy. Mamy jeszcze jeden domek, polecany przez TYGRS-icę do sprawdzenia, ale mamy problem ze znalezieniem kogoś na wizytę. Mam nadzieję, ze w tym tygodniu uda się to załatwić.

..a! pojechała Hima :)