xjackx1706ka Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Witam was wszystkich chciał bym w jakiś sposób pomóc tym psiakom więc zdecydowaliśmy się z rodzinką na adoptowanie pieska Anak (jeśli jest to możliwe). Prosimy i jak najszybszą odpowiedz ponieważ nie chcemy by nas ktoś uprzedził... A jeśli jest to możliwe proszę "właściciela" piesków o jakiś kontakt do siebie. tel, gg. Quote
Kuna Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 xjackx1706ka napisał(a):Witam was wszystkich chciał bym w jakiś sposób pomóc tym psiakom więc zdecydowaliśmy się z rodzinką na adoptowanie pieska Anak (jeśli jest to możliwe). Prosimy i jak najszybszą odpowiedz ponieważ nie chcemy by nas ktoś uprzedził... A jeśli jest to możliwe proszę "właściciela" piesków o jakiś kontakt do siebie. tel, gg. jadę z nim do weta... mały ma temperaturę i źle się czuje... mam nadzieję, że to chwilowa niedyspozycja, a nie np. parwo:placz: - chyba byłoby za szybko... Trzymajcie kciuki - reszta bawi się i je, on wczoraj wieczorem tez był OK... Quote
agni Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 przepraszam za off zapraszam na pączkowo-faworkowy bazarek - link w podpisie Quote
ares-ka Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 xjackx1706ka napisał(a):Witam was wszystkich chciał bym w jakiś sposób pomóc tym psiakom więc zdecydowaliśmy się z rodzinką na adoptowanie pieska Anak (jeśli jest to możliwe). Prosimy i jak najszybszą odpowiedz ponieważ nie chcemy by nas ktoś uprzedził... A jeśli jest to możliwe proszę "właściciela" piesków o jakiś kontakt do siebie. tel, gg. W sprawie adopcji szczeniaczków, proszę kontaktować się z obecną tu Kuną. Teraz dziewczyna ma sporo na głowie, więc może nie bywać non-stop na forum. Proszę wysłać do Kuny priva w tej sprawie. Quote
Kuna Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Wygląda na to, że spanikowałam:lol: Mały ma troszkę zgazowane jelita, ale zanim dojechaliśmy do weta temperatura mu spadła. No cóż miał wycieczkę w ramach socjalizacji ;) Quote
xjackx1706ka Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Super panika= opiekuńczość też tak mam ze swoim!!!;D Quote
xjackx1706ka Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Więc będzie można adoptować tego psiaczka? (jeśli wogóle będzie można) Quote
Kuna Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Na razie maluchy są i tak za małe, druga sprawa mam już kilka rezerwacji, muszę zobaczyć ile, bo szczerze mówiąc nawet się tym nie interesowałam ani czasu na to nie miałam. Jeden domek mam sprawdzony na bank, reszta przejdzie bardzo poważną weryfikację i odsiew. Musimy byc pewni, że maluchy zostaną wysterylizowane, bo w końcu zostaną wydane na warunku... baaardzo tego nie lubię :-| Quote
xjackx1706ka Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Mi zależało by na piesku... już go mogę rezerwować!!!:p Quote
xjackx1706ka Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 I czy mogła byś sprawdzić czy nie było rezerwacji na Anuka? Quote
Kuna Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Na niego konkretnie nie :), poproszę o kontakt na adres: gretar@huskyadopcje.pl KIlka dzisiejszych fotek - pierwsze 5 minut na śniegu :) Quote
Plicha Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 [quote name='arabiansaneta']ale ciupulki rozbrajające! Dokładnie, cudeńka :) Zajrzyjcie cioteczki do tej suni husky, może coś poradzicie: http://www.dogomania.pl/threads/203344-Sunia-husky-porzucona-na-wsi!!! Quote
Inez de Villaro Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 xjackx1706ka napisał(a):Witam was wszystkich chciał bym w jakiś sposób pomóc tym psiakom więc zdecydowaliśmy się z rodzinką na adoptowanie pieska Anak (jeśli jest to możliwe). Prosimy i jak najszybszą odpowiedz ponieważ nie chcemy by nas ktoś uprzedził... A jeśli jest to możliwe proszę "właściciela" piesków o jakiś kontakt do siebie. tel, gg. Jeżeli masz chęc pomóc psiakom i masz tak dobre serce, to może przygarniesz któregoś z dorosłych psów, szczeniaki zawsze znajdą szybko domy a z dorosłymi jest znacznie gorzej... Quote
Plicha Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 To prawda jest tyle pięknych, młodych huskich, które czekają na domy :( z np. półtorarocznym psem nie ma tyle kłopotów co ze szczeniakiem :) a jest jeszcze na tyle młody że wszystkiego może się nauczyć. Z doświadczenia wiem że pierwsze 2 lata życia husky to najtrudniejszy okres dla właściciela, potem już jest lepiej :) pewnie dlatego tyle tak młodych psów trafia na ulicę :( Quote
ata Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Przepraszam, ale muszę Wam go pokazać..... http://www.dogomania.pl/threads/203592-Wielka-tragegia-psa-!!!!!! Quote
Pocahontas Posted March 6, 2011 Author Posted March 6, 2011 Martyna_HA napisał(a):No niestety do adopcji mamy o dziwo głównie młodzież, taki wysyp szczeniaków niestety blokuje adopcje psów dorosłych - bo jest jakieś takie skrzywienie, ze szczeniak=lepiej a dziwne te skrzywienie.ja z jednej strony chciałabym szczeniaka bo to takie słodkie,cudownie pachnie i jest zabawne ale z drugiej strony pogryzione meble,demolki,sikanie i kupkanie.a tak ja zaadoptowałam w miarę młodego psa bo 14 miesięcznego.owszem troszkę ciężko było na początku ale teraz z dumą patrzę na swoje dzieło ;-) dorosły pies jest jak najbardziej ok i przede wszystkim-KOCHA TAK SAMO MOCNO. Quote
Kuna Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Alaya - bardzo kontaktowa, energiczna, ciekawska, potrafi się skupić, jak na szczeniaka oczywiście ;), wesoła. Wyrośnie na zrównoważoną, odważną, łatwo nawiązującą kontakty z ludźmi i innymi zwierzętami sucz. Anak - najspokojniejszy, niezależny psiak, nawiązuje kontakt, ale lubi chadzac własnymi ścieżkami. Bardzo często pozostała trójka gdzieś szaleje, a on sam zwiedza inne miejsca. Wyrośnie na psa odważnego, zrównoważonego, ale dość niezależnego. Trzeba bedzie się mocno starać, aby zyskać jego uwagę ;) Hima - mała zołza :), największa z miotu, najsilniejsza i potrafiaca wykorzystać swoją przewagę. Dominująca, powinna trafić do domu, który potrafi podejmować wyzwania. Wyrośnie na zrównoważoną sucz z mocnym charakterem, która nie da sobie w kasze nadmuchać. Ziwa - mój ulubieniec i faworyt :). Najmniejszy, najbardziej ciekawski, żywy i kontaktowy. Wszędzie go pełno, na cmokanie pojawia się pierwszy, za nim Alaya. Prawdziwa radośc z posiadania tego psa. Wyrośnie na zrównoważonego, ale bardzo energicznego psiaka, który będzie lubił sobie powyć i z całą pewnością da znać, że sie go zaniedbuje i się mu nudzi ;) Jak pewnie zauważyliście wszystkie psiaki są zrównoważone - generalnie cały miot jest bardzo wyrównany i psychicznie wręcz doskonały. Niejedna rasowa hodowla marzy o takich psach. Oj, bedzie się działo... byle komu nie dam! Quote
Inez de Villaro Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Oj...będzie się działo :) Sama bym się wpisała do kolejki...gdyby nie moja sfora. Quote
Husky4ever Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 Maluchy są boskie... Chętnych na nie na pewno nie zabraknie :) Quote
Aleksa. Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 Jakie słodziaki :loveu: sama bym przygarnęła takiego .:D Quote
Recommended Posts