Jump to content
Dogomania

Śliczna sunia GROMIT ma dom!!!!!:)))))))

Recommended Posts

• Replies 264
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Napisze ja, bo widze, ze sie martwicie;) Jestem siostra Brawurki. Moge Was uspokoic, ze wszystko jest dobrze, bo przed chwilka dzwonilam do domu. Brawurka nie ma stalego dostepu do internetu, pewnie stad ta cisza. Na pewno niebawem opisze Wam wszystko dokladnie:) Wiec nie martwcie sie dziewczyny, bo wszystko jest super!!!

Posted

WITAM WSZYSTKICH!!!

Przedstawiam Wam sunie zwana teraz LUCY, czyli Luśka. Wszystko jest swietnie, zaaklimatyzowala sie blyskawicznie, z moim psiurem na razie dystans, choc zdarza im sie juz razem bawic. Wiecej fotek pewnie bedzie na owczarek.pl, wiec jak tylko je wkleje, podam Wam link. Pozdrawiam wszystkich od siebie i mojej psiarni :-).

Posted

Aha ... Przed schroniskiem sunka nie chciala wsiasc do samochodu, trzeba bylo zwabic ja podstepem. W drodze do domu zatrzymalismy sie, zeby dac jej pic (to w koncu 60km, a goraco bylo strasznie) i wyprowadzic na krotki spacerek. Troche sie obawialismy jak my ja sklonimy do powrotu, ale sunia, po krotkim obwachaniu terenu ... wskoczyla do auta, jak do siebie, jakby cale swoje zycie nim jezdzila. :-)

Posted

Lusia to cudne imię:) w sam raz na nowe życie:) Zdjęcia ekstra:) Ona juz jest u Ciebie szczęśliwa:) Trzymajcie się! i wygłaskaj ode mnie Lucy:loveu:

Posted

Jest juz szczesliwa, to widac :-) Z moim Gamonkiem tez sie coraz lepiej dogaduja, wiec jestem juz pewna, ze bedzie ok. Luśke, oczywiscie wyglaszcze ... ryzykujac wylizanie mnie do golej kosci :-D.
Pozdrawiamy Luśka, Amon i Dwulapy. ;-)

Posted

Kiedy wrócę rano po pracy do domu moja Lusia przywita mnie w taki sposób, że nie mogę mieć wątpliwości - bardzo kocha i bardzo tęskniła! Uwielbiam naszą ślicznotkę... ;) Żeby tylko uszanowała lakier na samochodzie ...:placz: :multi:

Posted

Borys witamy:):multi:
Auto +psy=straty:) ja mam zawsze 'futerkowo-sierściowe' siedzenia;)
a zdjecia rewelacyjne:) sliczna ta Wasza Lucy;) a buźkę ma przeszczęśliwą:cool3: :lol: miała ogromne szczęście, że tak jej sie udało. Przesyłam głaski dla 4-łapów i pozdrowionka dla Was - dwunożnych;):evil_lol: