ewu Posted May 26, 2007 Author Posted May 26, 2007 i jak już w domku??? to ja zmieniam tytuł:D:loveu: Quote
ruda79 Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Napisze ja, bo widze, ze sie martwicie;) Jestem siostra Brawurki. Moge Was uspokoic, ze wszystko jest dobrze, bo przed chwilka dzwonilam do domu. Brawurka nie ma stalego dostepu do internetu, pewnie stad ta cisza. Na pewno niebawem opisze Wam wszystko dokladnie:) Wiec nie martwcie sie dziewczyny, bo wszystko jest super!!! Quote
ewu Posted May 27, 2007 Author Posted May 27, 2007 SUPER!!!!:bigcool: Bardzo dziękujemy za info! my po prostu jesteśmy straszliwie ciekawskie ;)jak to ciotki:evil_lol: Quote
sara_rokitnica Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 a jeszcze jak sie ktos pochwali ze ma aparat i moze fotki w nowym domku porobic to dopiero ;) :evil_lol: Quote
Mysia_ Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 teraz czekamy juz cierpliwie na kolejne wieści :razz: Quote
Brawurka Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 WITAM WSZYSTKICH!!! Przedstawiam Wam sunie zwana teraz LUCY, czyli Luśka. Wszystko jest swietnie, zaaklimatyzowala sie blyskawicznie, z moim psiurem na razie dystans, choc zdarza im sie juz razem bawic. Wiecej fotek pewnie bedzie na owczarek.pl, wiec jak tylko je wkleje, podam Wam link. Pozdrawiam wszystkich od siebie i mojej psiarni :-). Quote
Brawurka Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Aha ... Przed schroniskiem sunka nie chciala wsiasc do samochodu, trzeba bylo zwabic ja podstepem. W drodze do domu zatrzymalismy sie, zeby dac jej pic (to w koncu 60km, a goraco bylo strasznie) i wyprowadzic na krotki spacerek. Troche sie obawialismy jak my ja sklonimy do powrotu, ale sunia, po krotkim obwachaniu terenu ... wskoczyla do auta, jak do siebie, jakby cale swoje zycie nim jezdzila. :-) Quote
Brawurka Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Zreszta ma wyrazna slabosc do naszych samochodow :evil_lol: Quote
Brawurka Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 a tutaj trochę fotek Luśki http://www.owczarek.pl/forum/forum_posts.asp?TID=10688&PN=1&TPN=11 Quote
ewu Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 Lusia to cudne imię:) w sam raz na nowe życie:) Zdjęcia ekstra:) Ona juz jest u Ciebie szczęśliwa:) Trzymajcie się! i wygłaskaj ode mnie Lucy:loveu: Quote
Mysia_ Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 strasznie się cieszę, że jej się tak udało :multi: :multi: :multi: Quote
Brawurka Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Jest juz szczesliwa, to widac :-) Z moim Gamonkiem tez sie coraz lepiej dogaduja, wiec jestem juz pewna, ze bedzie ok. Luśke, oczywiscie wyglaszcze ... ryzykujac wylizanie mnie do golej kosci :-D. Pozdrawiamy Luśka, Amon i Dwulapy. ;-) Quote
Borys Grushenko Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Kiedy wrócę rano po pracy do domu moja Lusia przywita mnie w taki sposób, że nie mogę mieć wątpliwości - bardzo kocha i bardzo tęskniła! Uwielbiam naszą ślicznotkę... ;) Żeby tylko uszanowała lakier na samochodzie ...:placz: :multi: Quote
ewu Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 Borys witamy:):multi: Auto +psy=straty:) ja mam zawsze 'futerkowo-sierściowe' siedzenia;) a zdjecia rewelacyjne:) sliczna ta Wasza Lucy;) a buźkę ma przeszczęśliwą:cool3: :lol: miała ogromne szczęście, że tak jej sie udało. Przesyłam głaski dla 4-łapów i pozdrowionka dla Was - dwunożnych;):evil_lol: Quote
Recommended Posts