Jump to content
Dogomania

Śliczna sunia GROMIT ma dom!!!!!:)))))))

Recommended Posts

• Replies 264
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mysia, mysle, ze to co najistotniejsze juz wiem. Gdyby urodzily mi sie jakies pytania, na 100% sie odezwe. Najprawdopodobniej w sobotke zabiore sunie (jezeli nikt nie zwinie mi jej sprzed nosa). Ale nie zwinie, bo przeciez ona na mnie czekala :multi: :multi: :multi:

Posted

Brawurko to jest najlepsza decyzja, jaka mogłaś podjąć:) Pieski ze schroniska są cudowne, kochane i cały czas starają się odwdzięczyc za darowany im domek:))) Strasznie się cieszę!!! Pozdrawiam od moich 4-łapów;)

Posted

Mysia, dokladnie nie jestem w stanie sie okreslic, ale mysle, ze tak ok. 12,13-tej. I nie mam pojecia jak tam trafic jadac od gliwic, nie znam w ogole tamtych terenow, ale ... koniec jezyka za przewodnika :-)

Posted

Brawurka tam jest bardzo łatwo dojechać:) są dwa sposoby :
a) z centrum Gliwic jedziesz w kierunku Zabrza ul. Chorzowską. od Gliwic musisz jechać cały czas prosto główną ulicą Zabrza Wolności. To jest jedyna taka duża i długa ulica więc na pewno jej nie przegapisz;) Wolności wjedziesz w centrum Zabrza i dalej jedziesz prosto aż dojedziesz do zakazu wjazdu-Wolnosci staje się w pewnym momencie deptakiem. Wtedy odbijesz w uliczkę, która jedzie minimalnie w lewo i wyjedziesz prosto na centrum handlowe platan. i stamtąd jedziesz dalej prosto w kierunku Zabrza-Biskupic. Znowu jedziesz prosto przez całe Biskupice, miniesz centrum i szpital górniczy w Biskupicach i dalej prosto. Tam po lewej stronie za szpitalem będzie hotel taki troche stary nie pamietam jak on sie nazywa w każdym razie wtedy zacznij rozglądać się za drogowskazem na schronisko w prawo-on jest dość nieduży, ale na pewno go zobaczycie. Zwolnijcie i wjedzcie w taką małą dróżkę, zjeżdżacie w dół i na końcu tej dróżki jest schronisko.

b) jadąc od starej autostrady od strony Gliwic jedziesz koło centru M1, potem cały czas prosto aż do zajzdu na multikino w zabrzu. Tam zjeżdzasz z autostrady w prawo, na skrzyżowaniu w prawo i prosto cały czas aż dojedziesz do dużego skrzyżowania z lewej strony będzie centrum handlowe platan a z prawej hotel cubus. Na światłach jedziesz w prawo i dalej cały czas prosto na Biskupice i reszta tak jak wyżej.

Mam nadzieję,że sobie poradzisz;) Z miłą chęcią bym Cię tam dowiozła ale będę na 90% w pracy...