ewu Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 Gromit (4322) to młodziutka, śliczna suczka. Ma zaledwie 1,5 roku, a już zdążyła mieć pecha i znaleźć się w schronisku...:shake: Gromit uwielbia długie spacery, podczas których biega jak szalona:razz: Jest nie tylko bardzo miła, ale i grzeczna.Gromit jest bardzo posłuszną psinką o wyjątkowo dobrych manierach;) Zanim trafiła do schroniska przebywała w domu z dziećmi ( niestety jedno z dzieci miało alergię na sierść...) Sunia jest wysterylizowa i gotowa do adopcji:loveu: Gromit czeka na nowych właścicieli, którym mogłaby okazac całą swoją psią miłość:loveu: Na zdjęciu Gromit jest przestraszona, ale psinka nabrała już torchę pewności siebie:razz: :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: Gromit przebywa w schronisku dla zwierząt w Zabrzu ul. Bytomska 133 tel. 032 271 47 97 Quote
ewajanka Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 Tak daleko nikt nie zobaczy psinki. Hop do góry. Quote
Mysia_ Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 Gromit zmykaj na pierwszą stronkę! :razz: Quote
ewu Posted September 1, 2006 Author Posted September 1, 2006 Gromit wysuwa się na prowadzenie:) Quote
jotpeg Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 bardzo fajna ta sunia :loveu: przydalyby sie foty, na ktorych stoi, zeby cala bylo widac. Quote
ewu Posted September 4, 2006 Author Posted September 4, 2006 Obiecuję fotki!!W schronisku aparat był zepsuty...a ja akurat się rozchorowałam i nie mogłam dorobić nowych zdjęć:roll:mimo, iż obiecałam...ale w ten weekend to już na pewno będą;) Quote
ewu Posted September 7, 2006 Author Posted September 7, 2006 Gromit nie spadaj tak szybko!!:roll: Quote
Mysia_ Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 śliczna Gromit chce do domku... :roll: Quote
Recommended Posts