Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 125
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczynki ja mam auto, a wypytywałam tak co i jak, ponieważ studiuję i nie jestem dyspozycyjna każdego dnia, do tego mam pieprzony egzamin do zaliczenia jeszcze 26 lutego i muszę stukać. Będę tu zagladać, gdyby coś dajcie znak na PW, może uda nam się jednak dogadać z transportem. I przepraszam Was, ale nie dam rady sama pokryć kosztów benzyny:(

Posted

najgorsze, że wygląda, że transport z Łodzi na Śląsk nie jest pewny, odsuwa się w czasie w bliżej nieokreślony termin

chyba trzeba będzie szukać transportu Tomaszów Maz - Śląsk.. komplikuje to sprawę..

za to chyba dobra wiadomość - wygląda, że Selva ma mniej niż 5 lat - tak określił vet, który ją sterylizował

Posted

Wrocilam do żywych :) a więc.. jest transport dla niej bezpośrednio z Tomaszowa Mazowieckiego proso do mnie do domku :) Transport w pełni ufundowany przez Raku z forum stake-out który to osobiście po sunie pojedzie i osobiscie mi ja dostarczy. Kwota którą uzbierałyście tutaj w pełni wystarcza na pokrycie kosztów adopcji, sunia przyjedzie do mnie w środę albo w czwartek, schronisko juz o tym wie i oczekuje Pana który sunię wyciągnie.

Posted

wielkie podziekowania i całusy dla Raku :) i oczywiście dla camayany, która się nią zaopiekuje :)
i dla wszystkich, co to umożliwiają :)
jestem bardzo ciekawa, jaka jest Selva, jaka się okaże po opuszczeniu schronu.. nie mogę się doczekać

Posted

ocelot napisał(a):
Dziewczyny a może kierowca by cyknąłzdjęcie nowemu HS co siedzi na kwarantannie obok niej w 10 boksie?
Niech powie że wrzuci na forum HS?

prośba przekazana :) tylko, żeby mu pozwolili..