Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='enia']własnie rozmawiałam z p. Jadwigą i stwierdziła kategorycznie , że to jest KĘDZIOREK!!! I MA TAK BYĆ!:p
jak chcesz to pisz do burmistrza petycje.........:evil_lol:
no żebyś sie nie zdziwiła: barakowóz załatwiłam? załatwiłam, eurodeputowany po moim liscie zadzwonił? zadzwonił. to i zmiane imienia kędziorka na bursztyn załatwie

• Replies 376
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Olga132']no żebyś sie nie zdziwiła: barakowóz załatwiłam? załatwiłam, eurodeputowany po moim liscie zadzwonił? zadzwonił. to i zmiane imienia kędziorka na bursztyn załatwie

no to mamy problem widzę.........czy to nie zamach stanu jakiś???
ciotka nie bądź taka skromna......Zosia Samosia.......:evil_lol:

Posted

Dziewczyny chyba rozpetałam malutka burze ta zmiana imienia,nie chciałam:oops:ale czy to ma jakies znaczenie czy Kedziorek czy Bursztynek najwazniejsze zeby znalazł domek.Do gory piesku po domek.

Posted

To niemozliwe,zeby nie było nikogo,kto pokocha to bursztynowe spojrzenie:-( dajcie mu szanse,przeciez on prosi o tak niewiele.......o miłosc. Hopaj do gory bursztynowy przystojniaku.

Posted

No prosze was,błagam 70 osob przegladajacych i nie wierze,ze nie ma wsrod was tego jedynego,ktoremu na widok tej kochanej mordki,nie zabiło serduszko.Prooooosze:modla: :modla: :modla: Olga co robic ?

Posted

rita60 napisał(a):
No prosze was,błagam 70 osob przegladajacych i nie wierze,ze nie ma wsrod was tego jedynego,ktoremu na widok tej kochanej mordki,nie zabiło serduszko.Prooooosze:modla: :modla: :modla: Olga co robic ?

:sadCyber: :sadCyber: :sadCyber: :sadCyber: :sadCyber:

Posted

Bursztynku poczekaj jeszcze troche,moze akurat w tej trojce przegladajacych bedzie ta własnie ona albo on, gdybys był blizej,mogłabym cie pogłaskac i przytulic,napewno bardzo tesknisz za pieszczotami,bo jestes jeszcze dzieckiem,a dziecko trzeba kochac:-(

Posted

Bursztynku ciocia juz jest,hulaj na gore na pierwsza strone,rozpychaj sie łokciami,bo nigdy nie zdejma ci tego łancucha z tej chudej szyjki.Pdnosze Bursztynka do gory.Powodzenia.