Olga132 Posted October 16, 2006 Author Posted October 16, 2006 Piotrek - wysłałes kierowniczce umowe adopcyjną? jesli nie to pamietaj żeby to zrobić Quote
Becia66 Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Ależ wyrósł i zmężniał :loveu: :loveu: :loveu: toż to już nie Kędziorek tylko prawdziwy Kędziorr !!! :multi: Quote
Olga132 Posted October 18, 2006 Author Posted October 18, 2006 chyba nie trzeba komentować..... Quote
rita60 Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Nie trzeba...........:multi: :multi: :multi: Quote
beka Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Przepraszam bardzo czy Kedzio pije piwo?:crazyeye: on jest nieletni:eviltong: Quote
shafireq Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Miło popatrzeć na uśmiechniętą psinkę :D Quote
Olga132 Posted December 20, 2006 Author Posted December 20, 2006 A widziałas nasze cudeńko ostatnio??? Co u niego? Duży??? Napiszcie choć kilka słów........:modla: Quote
pit Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Witam was wszyskich goraco :)) Wiec chcecie sie dowiedziec co u Kedziorka slycha? Niestety moja Bidulka musiala przez miesiac spac w samotnosci bo wiadomo... praca ale wynagrodze Mu to w swieta :d. Od samego poczatku staran sie zeby nabral troche cialka ale nie udaje mi sie to :( Przepada za porcjami i drapkami ogolnie za miesem a suchej karmy sie nietknie, a podobno jest ona najbardziej kaloryczna, No coz pod choinke Kedziurek dostanie pozadna karme (teraz moge sobie na to pozwolic) Tylko nie wiem jaka... POMOCY :( W swieta postaram sie wstawic pare zdjec moze nawet przedstawie pare jego nowych fryzurkek :) ( nie zebym sie znecal) To bu bulo na tyle..... Bardziej rzeczowe sprawozdanie juz wkrotce :D Aha, ZYCZE WAM WSZYSTKICH WSZYSKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJA ZBLIZAJAC SIE SWIAT BOZEGO NARODZENIA :) Donapiszenia... papusiaki Quote
BORA Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Zależy ile możesz przeznaczyć na karmę ;) Podaj przedział cenowy a my znajdziemy coś najlepszego dla Kędziorka. Quote
Ulaa Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Może on jest jeszcze zarobaczony? Czasami jedno czy dwa odrobaczenia nie wystarczają... A może taka już jego uroda po prostu. Co do karmy, z niedrogich polecam BRIT Large Breed (dla niego wariant Junior), kosztuje ok 85 zł za 15kg, moja Megi i Sońka ją jedzą i bardzo ładnie wyglądają (Abra jako starsza pani jedzie na Royalu :roll:). Odezwij się do mnie na gg w jakiejś wolnej chwili :) Quote
rita60 Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 pit dobrze,ze napisałes pare słow,juz steskniłam sie za tymi bursztynowymi oczkami,wymiziaj go od wirtualnej cioteczki Rity,pozdrowienia dla ciebie i czekamy na foty.:tree1::santagri::santagri::santagri::x-mas::x-mas::x-mas:dla was.......... Quote
Ruth Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Ula, to nie jest taka uroda, bo jemu faktycznie czuć żebra i kręgosłup :shake:. Może to jakieś zaburzenia w przemianie materii :oops:, w każdym razie przydałoby się żeby Kędzior trochę przybrał na wadze, zwłaszcza że to jest jeszcze młoda psinka. I dobrze by było gdyby wreszcie zaczął jeść ten suchy pokarm:wallbash:... Quote
Ulaa Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Może warto zrobić mu badanie krwi? A wogóle super byłby test na endopasożyty... To może być coś poważnego, skoro przy dobrym jedzeniu, w cieple i spokoju pies jest taki chudy :question: Quote
Olga132 Posted December 23, 2006 Author Posted December 23, 2006 a może faktycznie - ten typ tak ma- przeciez są osoby, które dużo i dobrze jedza ale są chude - może Bursztynek też tak ma Quote
rita60 Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Zadnych wiadomosci od Pita:shake:mam nadzieje,ze brak wiadomosci to dobre wiadomosci........Pit obiecałes foty,moze znajdziesz chwile czasu:modla:Pozdrow Bursztynka:calus: Quote
Ulaa Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Nie martwcie się, Kędzior szaleje na swoim ogródku i straszy obcych donośnym szczekaniem :lol: Quote
rita60 Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='Ulaa']Nie martwcie się, Kędzior szaleje na swoim ogródku i straszy obcych donośnym szczekaniem :lol: Ulaa uspokoiłas mnie:lol:jak masz jakis kontakt,wymiziaj go od cioteczki. Quote
Ruth Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 To może ja coś napiszę :lol:. Byliśmy ostatnio na spacerze w lesie z Kędziorkiem i Sombrą. Idziemy sobie, idziemy, piesy sobie biegają, i nagle widzimy z naprzeciwka w oddali 2 osobników z jakimś białym psem. No to cyk - każdy na swoją smyczkę, żeby można było się minąć bez problemów. Już się zbliżamy (okazało się, że to żaden biały pies tylko dalmatyńczyk), już prawie wymijamy, a tamten pies (suka) od nich zaczyna do Sombry podwarkiwać i trochę się rzucać (Sombra oczywiście stoicki spokój;)). Uf, jakoś się minęliśmy, ale nagle Kędzior zaczyna szaleć i ciągnąć za tamtą suką :crazyeye:. Dostał takiej burzy hormonów i ataku szaleństwa, że zerwał obrożę i poleciał za nimi :crazyeye:. Mnie wryło (jeszcze nie bardzo wiedziałam co się stało), a Piotrek pobiegł za nim, żeby go złapać. Oczywiście złapał go dopiero przy tamtych (żeby dogonić Kędziorka trzeba się trochę namęczyć :razz:), i przytaszczył na rękach do mnie i Sombry :lol:. Następnie zaistniał problem nr 2 - środek lasu, obroża zerwana, i w żaden sposób nie da się naprawić a Kędzior i chęć do współpracy to dwa przeciwieństwa - więc trzeba było ruszyć głową i trochę się pomęczyć. W końcu wpadliśmy na pomysł, żeby wykorzystać smycz Sombry (regulowana z karabinkami) i mieliśmy na tyle szczęścia, że udało nam się dopasować ją idealnie do szyi Kędziora. I tak zakończyliśmy spacer po lesie ;). Quote
rita60 Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Czyli chłopak dojrzewa,dorosły chłop sie z niego zrobił:lol::lol::lol:Pozdrawiam. Quote
Olga132 Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 a może jakies fotki kędziorka są? bo tęsknimy bardzo za jego pycholkiem i bursztynowymi oczkami! Quote
Recommended Posts