Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzięki wielkie za dobre wieści,panie Piotrze jest pan wielkim szczęściarzem.Teraz dopiero mogę się przyznać że śledziłam losy Kędziorka od 1-go dnia,od razu ukradł moje serce,takiego psa właśnie sobie wymarzyłam i gdyby nie to że do końca roku mam częste wyjazdy poza miejsce zamieszkania ,Kędziorek byłby już u mnie.Był taki moment że chciałam wsiąść w auto i pojechać po niego do Węgrowa /mieszkam w Rzeszowie/ ,serce bolało,ale rozsądek zwyciężył.Dlatego jeszcze raz gratuluję panu i życze wam wszystkiego najlepszego.Całuję cię mocno Kędziorku w twój cudny pyszczek...:multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

• Replies 376
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Panie Piotrze rowniez sledziłam losy pana pieska od pierwszego dnia,najbardziej u niego zauroczyły mnie jego bursztynowe,piekne oczy,było w nich tyle ciepła i miłosci.Bardzo sie ciesze,ze wreszcie znalazł swoj dom i odpowiedzialnego człowieka,ktory doceni jego i jego bezinteresowna miłosc.Pozdrawiam i prosze do nas zagladac z relacjami o nim. A tak na marginesie jakie imie mu pan nadał ?

Posted

Panie Piotrze,
Dziękuje za obszerną relację z nowego życia Bursztyna. Podobnie jak beci66 Bursztyn skradł też moje serce i właśnie dlatego było ciężko sie z nim rozstać. Mająć 2 dzieci i 3 psy wiem że nie mogłabym poświęcić mu tyle czasu co pan, a on potrzebował człowieka tylko dla siebie.
Cieszę sie że to właśnie Pan go wybrał. Pozdrawiam i proszę wygłaśkać Bursztyna ode mnie. Będę tu zaglądać regularnie czekając na nowe wieści.

Posted

Pit dziekuje , że dałeś Kędziorkowi dom i miłość, to piekny i mądry psiak, mam nadzieję, że będziecie szczęśliwi! czekamy na nowe foty.......szczęśliwego Kędziorka.

Posted

Piotr5ek ale fajna relacja :multi: Nie mogę uwierzyć, że on jest u Ciebie naprawdę! Jestem w wątku Kedziorka od pierwszego dnia i pomyślałam wtedy, że ciężko będzie znaleźć mu domek, wystawiałam na allegro a Wy zdecydowaliście się na niego tak szybko :multi::loveu::multi:

Cudnie wyglądają z Sombrą, śliczna para :loveu: Wogóle to prawie jak z bajki np 101 dalmatyńczyków - tam pan miał Ponga a pani Perditę :lol:

No i nadal czekam na zaproszenie albo jakieś ognisko może?

Posted

Kędzior jest cudny :loveu: Wcale się nie dziwię, że wszystkie się w nim zakochałyście :loveu:

Ale wiecie co, kłamczuchy z Was, mówiłyście że jest wystraszony a on na dzień dobry hopa na człowieka i całuje :cool3:

Posted

Ulaa napisał(a):
Kędzior jest cudny :loveu: Wcale się nie dziwię, że wszystkie się w nim zakochałyście :loveu:

Ale wiecie co, kłamczuchy z Was, mówiłyście że jest wystraszony a on na dzień dobry hopa na człowieka i całuje :cool3:

Czego ma sie bac jak ma swojego pana Piotra.Szkoda tylko,ze pan nie ma czasu do nas zajrzec:shake: no ale jak sie ma takiego psa,to zobowiazuje.:lol:

Posted

Wreszczie udalo mi sie znalesc troche wolnego czasu :) Dzisiaj bede probowal wrzucic pare zdjec, ale przy moim necie bedzie to ciezkie. Mysle ze zalatwie to u Aski :d Kendziu dobrze sie czuje, z kazdym dniem robi sie co raz odwarzniejszy juz nie boi sie tak przedtem :) ( zdazylo mu sie juz szczeknac :D) W tamty piatek Psinka byla zaszczepiona, ma przed soba jeszcze jedno uklucie przeciw wsciekliznie ale to dopiero w przyszlym miesiacu. Mam nadzieje, ze zdjecia troche wam przybliza co sie z nim dzieje i w jakim jest humorze . Sorrki ale musze sie powoli zbierac, malo czasu bo za chwile wybieramy sie w odwiedziny do Sombry i jej 'PANI'' :d Dzisiaj po raz kolejny ogrudek troche ucierpi :p