Becia66 Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 Dzięki wielkie za dobre wieści,panie Piotrze jest pan wielkim szczęściarzem.Teraz dopiero mogę się przyznać że śledziłam losy Kędziorka od 1-go dnia,od razu ukradł moje serce,takiego psa właśnie sobie wymarzyłam i gdyby nie to że do końca roku mam częste wyjazdy poza miejsce zamieszkania ,Kędziorek byłby już u mnie.Był taki moment że chciałam wsiąść w auto i pojechać po niego do Węgrowa /mieszkam w Rzeszowie/ ,serce bolało,ale rozsądek zwyciężył.Dlatego jeszcze raz gratuluję panu i życze wam wszystkiego najlepszego.Całuję cię mocno Kędziorku w twój cudny pyszczek...:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Olga132 Posted October 3, 2006 Author Posted October 3, 2006 Piotrek - dzięki za szczegółowa relację. Pisz nam od czasu do czasu co u Bursztynka.....no i niech się Wam dobrze żyje. Quote
rita60 Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 Panie Piotrze rowniez sledziłam losy pana pieska od pierwszego dnia,najbardziej u niego zauroczyły mnie jego bursztynowe,piekne oczy,było w nich tyle ciepła i miłosci.Bardzo sie ciesze,ze wreszcie znalazł swoj dom i odpowiedzialnego człowieka,ktory doceni jego i jego bezinteresowna miłosc.Pozdrawiam i prosze do nas zagladac z relacjami o nim. A tak na marginesie jakie imie mu pan nadał ? Quote
beka Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 Panie Piotrze, Dziękuje za obszerną relację z nowego życia Bursztyna. Podobnie jak beci66 Bursztyn skradł też moje serce i właśnie dlatego było ciężko sie z nim rozstać. Mająć 2 dzieci i 3 psy wiem że nie mogłabym poświęcić mu tyle czasu co pan, a on potrzebował człowieka tylko dla siebie. Cieszę sie że to właśnie Pan go wybrał. Pozdrawiam i proszę wygłaśkać Bursztyna ode mnie. Będę tu zaglądać regularnie czekając na nowe wieści. Quote
enia Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 Pit dziekuje , że dałeś Kędziorkowi dom i miłość, to piekny i mądry psiak, mam nadzieję, że będziecie szczęśliwi! czekamy na nowe foty.......szczęśliwego Kędziorka. Quote
Ulaa Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 Piotr5ek ale fajna relacja :multi: Nie mogę uwierzyć, że on jest u Ciebie naprawdę! Jestem w wątku Kedziorka od pierwszego dnia i pomyślałam wtedy, że ciężko będzie znaleźć mu domek, wystawiałam na allegro a Wy zdecydowaliście się na niego tak szybko :multi::loveu::multi: Cudnie wyglądają z Sombrą, śliczna para :loveu: Wogóle to prawie jak z bajki np 101 dalmatyńczyków - tam pan miał Ponga a pani Perditę :lol: No i nadal czekam na zaproszenie albo jakieś ognisko może? Quote
Becia66 Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 Czekamy na obiecane fotki!!! Nie możemy się doczekać:multi: :multi: :multi: Quote
rita60 Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 becia66 napisał(a):Czekamy na obiecane fotki!!! Nie możemy się doczekać:multi: :multi: :multi: Czekamy........... Quote
Becia66 Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 Kędziorku bardzo tesknię za tobą,jak się czujesz w nowym domku? Panie Piotrze prosimy o trochę wiadomości:lol: Quote
Ulaa Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 Kędzior jest cudny :loveu: Wcale się nie dziwię, że wszystkie się w nim zakochałyście :loveu: Ale wiecie co, kłamczuchy z Was, mówiłyście że jest wystraszony a on na dzień dobry hopa na człowieka i całuje :cool3: Quote
Olga132 Posted October 11, 2006 Author Posted October 11, 2006 napisałabys cos więcej...jak sie bursztynkowi zyje, czy jest grzeczny, jak sie z innymi mieszkańcami domu dogaduje..... Quote
rita60 Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 Ulaa napisał(a):Kędzior jest cudny :loveu: Wcale się nie dziwię, że wszystkie się w nim zakochałyście :loveu: Ale wiecie co, kłamczuchy z Was, mówiłyście że jest wystraszony a on na dzień dobry hopa na człowieka i całuje :cool3: Czego ma sie bac jak ma swojego pana Piotra.Szkoda tylko,ze pan nie ma czasu do nas zajrzec:shake: no ale jak sie ma takiego psa,to zobowiazuje.:lol: Quote
Becia66 Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 Panie Piotrze błagamy o fotkę i dwa zdanka;) ;) ;) Quote
pit Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 Wreszczie udalo mi sie znalesc troche wolnego czasu :) Dzisiaj bede probowal wrzucic pare zdjec, ale przy moim necie bedzie to ciezkie. Mysle ze zalatwie to u Aski :d Kendziu dobrze sie czuje, z kazdym dniem robi sie co raz odwarzniejszy juz nie boi sie tak przedtem :) ( zdazylo mu sie juz szczeknac :D) W tamty piatek Psinka byla zaszczepiona, ma przed soba jeszcze jedno uklucie przeciw wsciekliznie ale to dopiero w przyszlym miesiacu. Mam nadzieje, ze zdjecia troche wam przybliza co sie z nim dzieje i w jakim jest humorze . Sorrki ale musze sie powoli zbierac, malo czasu bo za chwile wybieramy sie w odwiedziny do Sombry i jej 'PANI'' :d Dzisiaj po raz kolejny ogrudek troche ucierpi :p Quote
rita60 Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 pit dzieki,ze znalazłes chwilke,zeby napisac nam pare słow o tym twoim przystojniaku:multi: teraz czekamy na foty. Quote
Becia66 Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 foty!!! foty!!! foty!!! pokażcie cudny pychoł Kędziorka!!!:loveu: :eviltong: :loveu: Quote
Olga132 Posted October 14, 2006 Author Posted October 14, 2006 czy becia 66 spokojniejsza juz jest ??!!:lol: Quote
Becia66 Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 Tak, jestem spokojniejsza bo upewniłam się że Kędzior jest zdrowy:multi: niemniej z niecierpliwością czekam na foty!!!:eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
pit Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Oto obiecane fotki, duzo ich nie bedzie. Jutro na pewno wstawie wiecej :shiny: Quote
enia Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Ale foty! czy Kendziu to jego imię???:lol: piękny ten Kędziorek sie zrobił.........miło popatrzeć.....:multi: Quote
rita60 Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Jego bursztynowe oczy sa szczesliwe,ten wywalony rozowy ozorek-rewelacja,dziekujemy Pit za foty i za to,ze jestes i masz Kendzia/tak go nazwałes ?/:lol: Quote
Folen Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Ale nasz, a w zasadzie już nie nasz Kędziorek jest szczęśliwy :) Dziękujemy Pit za fotki i relacje :loveu: Quote
beka Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Ale on się śmieje :lol: :lol: Cuuudny. widzę ze Kedzio jest szczęśliwy a ja razem z nim:loveu: Quote
Recommended Posts