Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 376
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kędziorku kochany dobrze ,że jesteś juz u cioteczek.............:loveu:
co to za domek? i gdzie? prosimy o szczegóły......
Beka zauważyłaś jaką on ma aksamitną sierść w dotyku? i prawdziwe kędziorki ma ........:p

Posted

Kędziorek Bursztynek jest u mnie na tymczasie i ma się dobrze. W dzień biega z moimi potworkami a na noc jest w kojcu.
Dziś został odrobaczony.
Nie ma objawów parwo.

Posted

becia66 napisał(a):
Czy odezwał się ktoś w sprawie adopcji Kędziorka?Aco z tym zainteresowanym panem?Czy masz beka jakieś nowe zdjęcia?

Ten "pan" powiedział mi ostatnio, że już nie może doczekać się kiedy będie miał Kędziorka przy sobie i już kompletuje rzeczy dla niego :cool3:

W zasadzie jest teraz tylko jeden problem malutki... TRANSPORT z Wawy za Kraków.

Posted

Ulaa napisał(a):
Ten "pan" powiedział mi ostatnio, że już nie może doczekać się kiedy będie miał Kędziorka przy sobie i już kompletuje rzeczy dla niego

:evil_lol: dobrze, dobrze...jest na co czekać...psiak jest cudeńko
Ulaa - dostałas moje pw?

Posted

Bursztynek pozdrawia wszystkie cioteczki.
Rano zjadł michę makaronu z kurczakiem wysmarował mi marynarę i pobiegł do moich potworków. Zdjęcia są w aparacie ale niestety karta jest chyba uszkodzona bo nie mogę wgrać do komputera. Ale dziś napewno temu zaradzę.
Aha, mąż mnie już drugi raz zapytał czy napewno chcę oddać Bursztyna...

Posted

Beka wcale ci sie nie dziwie,ja zakochałam sie w tym piesku/a szczegolnie w jego niesamowitych oczach/tak bardzo bym chciała zeby był szczesliwy,jestem pewna,ze juz niebawem to nastapi.:multi: :multi: :multi: Pozdrawiam.

Posted

Bursztynek jest strasznie całuśny. Trzeba bardzo uważać by nie dostać całusa prosto w nos. Wspina się po człowieku do góry i cmook.
Chciałabym Bursztynka zatrzymać ale :
mam juz trzy swory a dla niego najlepiej byłoby gdyby cała miłość właściciela została przeznaczona dla niego;
oraz odkryłm że boi sie bardzo mojego 4-letniego smyka, chociaż Olek był dziś wyjatkowo spokojny.
Bursztynek jak go tylko zobaczył w swoim zasięgu skulił się i szybciutko oddalił. Chyba dzieciaki musiały mu dopiec.
Apetyt mu dopisuje (mogłby chyba zjeść konia z kopytami) , oznak choroby brak.
Wysłałam kilka zdjęć do OLGI132. Nieżle się nagimnastykowałm żeby te kilka zrobić. Mały zrobił się strasznie ruchliwy.
Teraz czekamy na ciotkę Olgę.

Posted

Czy pan który chce adoptować Kędziorka mieszka w bloku czy w domu z ogrodem?I czy planuje trzymać go wewnątrz czy przy budzie?Truchleję na myśl że psiak spędzałby zimę samotnie na zewnątrz bo przecież on tak kocha ludzi ,mimo całego zła jakiego mu wyrządzili.

Posted

Halo - Bursztynek ma trafiś do domku z ogródkiem pod kraków. Rozmawiałam z jego przyszłym panem - myślę, że to odpowiednia osoba. Teraz pilnie poszukujemy transportu Warszawa - Kraków.