Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 272
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ruda juz u mnie :) Wlasnie szaleja we trojke, ona wcale nie taka niesmiala na jaka wygladala ;) Eni ja bardzo namietnie wywachwiala (chyba stan szczeniorow jej sie nie do konca zgadzal i musiala sprawdzic co i jak ;)), az mala panikara poplakiwala ze strachu, ale juz zostala zaakceptowana.

Posted

Przetrząsałam internet w poszukiwaniu domniemanego przyszlego wygladu naszych szczyli... i jak Wam sie to widzi?:)

Cholerka moim zdaniem bedzie wygladac wlasnie tak..;)
A wiecie co to? To rasowy Jack Russel Terrier.. i jak przystało na 7 wode po amstaffie, Cholerka terrierkowaty charakter też ma..
Beda cudowne te maluchy...:razz:

Posted

Dostalam ostrzezenie o kobiecie, ktora bedzie szukala szczeniaka

Dzień dobry,
Piszę, żeby Panią ostrzec przed Panią Olą ze Szczecina nr tel. 508 265 ***.
Pani zabrała od nas psa, ankieta wypadła dobrze. Jednak pies wrócił pod dwóch dnia. Pani twierdziła, że demoluje jej dom. A ona nie ma siły na niego.

Posted

choleraa napisał(a):
ahahaha:D
Maluch wrzeszczy na Sasze;)

Hahaha, prawdziwa Cholera :evil_lol: Chociaz moje tez probuja swoich sil z Eni, zwlaszcza Bruce - lata za nia w bezpiecznej odleglosci, obszczekuje i warczy, a jak tylko Eni zwroci na niego uwage, to ucieka w podskokach :evil_lol:

Posted

haha naprawdę świetna ta cholera,a ja myślałam Kajuś,że ty boksia masz,a tu buldożek francuski,zanim wzięłam swoją mendę to się zastanawiałam też nad buldożkem,tylko,że ja duża baba jestem i jak ja z takim maluchem wyglądać będę hihihi

Posted

No widzisz.. ja przy moim 160 w kapeluszu balam sie wiekszego psiska.. Szczegolnie, ze wozek i takie bydle to nie za dobry pomysl;) ale gdzies czytalam, ze tez to znasz;)
a Sasza to tez kawal bydlaka:D

Posted

Mam dobre wiadomości - wczoraj spotkalam sie z mloda para z Polic, ktora byla zainteresowana adopcja szczeniora. Spotkanie bylo bardzo mile i wszystko jest w jak najlepszym porzadku, tak wiec dzisiaj do swojego nowego domu trafi Bruce :) Tym samym zostana u mnie tylko 2 - Klara i Ruda.
Rozmawialam tez z domem Kropki, ktora bardzo fajnie dogaduje sie z Axa (suczka rezydentka), wiec najprawdopodobniej zostanie tam juz na stale :) Kropka zmienila imie na Tanja :cool3:
Staramy sie tez zorganizowac wspolny wyjazd do weta, zeby zaszczepic wszystkie paskudy - czy ktos jest w stanie nam pomoc z transportem??

A na koniec kilka zdjec - psie walki

Ruda specjalnie dla Marty ;)

Szoguny napadly na aparat

I postanowily go pozrec w calosci ;)

Posted

kamilqax95x napisał(a):
To ile maluchów zostało bo juz nie wiem :p

Romeo - dt u Beaty,
Cholera vel Fifi - dt u Cholery,
Klara - dt u mnie,
Ruda - dt u mnie

Beethoven - ma ds od soboty,
Strzalka - ma ds od poniedzialku,
Bruce - ds od dzisiaj,
Kropka - dt przeobrazi sie prawdopodobnie w ds

Posted

kamilqax95x napisał(a):
To ile maluchów zostało bo juz nie wiem :p

Jest 6 maluchow. U Ani sa Ruda, Bruce i Klara. U Choleryy jest Fifi, a u Beaty Romeo. No i nasza sierotka znaleziona przez p. Grazynke na ulicy - Ela, ktora jest u jej kolezanki :)

Posted

ageralion napisał(a):
Jaaakie killery :evil_lol: A Ruda i jej rozjechane jeszcze oczka... powalajace :loveu:

No ba, ja tam sie ich czasem boje, jak na mnie warcza :eviltong: A Ruda to jeszcze nic, prawdziwego zeza to ma Klara :evil_lol:

Posted

choleraa napisał(a):
Jak one urosly!! Cholerka tez jest wieksza? bo nie wydaje mi sie..

Ja tam je widze na codzien, wiec dla mnie sa takie same ;) Za to wlasnie mialam pisac wczesniej, ze wydaje mi sie, ze Cholera urosla ;)