ageralion Posted February 21, 2011 Author Posted February 21, 2011 Wlasnie mnie znow zabil telefon. Zadzwonila do mnie kobieta z pytaniem, czy nie zgubilysmy szczeniaka na Bejzyma w Szczecinie... zobaczcie kruszynke, ktora jest baaaardzo awaryjnie na DT i pilnie sie musi przeprowadzic :( http://www.dogomania.pl/threads/202802 Quote
toska_latte Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Ruda juz u mnie :) Wlasnie szaleja we trojke, ona wcale nie taka niesmiala na jaka wygladala ;) Eni ja bardzo namietnie wywachwiala (chyba stan szczeniorow jej sie nie do konca zgadzal i musiala sprawdzic co i jak ;)), az mala panikara poplakiwala ze strachu, ale juz zostala zaakceptowana. Quote
ageralion Posted February 21, 2011 Author Posted February 21, 2011 To ja teraz poprosze o foteczki malej, bo sie za nia stesknilam ;) Quote
toska_latte Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 ageralion napisał(a):To ja teraz poprosze o foteczki malej, bo sie za nia stesknilam ;) Nie ma problemu :) Tylko machne juz jutro, bo dzisiaj zaczynam padac. Quote
choleraa Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Przetrząsałam internet w poszukiwaniu domniemanego przyszlego wygladu naszych szczyli... i jak Wam sie to widzi?:) Cholerka moim zdaniem bedzie wygladac wlasnie tak..;) A wiecie co to? To rasowy Jack Russel Terrier.. i jak przystało na 7 wode po amstaffie, Cholerka terrierkowaty charakter też ma.. Beda cudowne te maluchy...:razz: Quote
ageralion Posted February 21, 2011 Author Posted February 21, 2011 Heheheh tylko, ze ona bedzie wieksza i to sporo wieksza ;) No ale charakterek moze miec podobny :eviltong: Quote
Ola__Sia Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Ja tam uważam, że Ruda to jest pit bull red nose w wersji mini ;) Quote
ageralion Posted February 22, 2011 Author Posted February 22, 2011 Dostalam ostrzezenie o kobiecie, ktora bedzie szukala szczeniaka Dzień dobry, Piszę, żeby Panią ostrzec przed Panią Olą ze Szczecina nr tel. 508 265 ***. Pani zabrała od nas psa, ankieta wypadła dobrze. Jednak pies wrócił pod dwóch dnia. Pani twierdziła, że demoluje jej dom. A ona nie ma siły na niego. Quote
choleraa Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 hahahaha:D Maluch wrzeszczy na Sasze;) Quote
toska_latte Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 choleraa napisał(a):ahahaha:D Maluch wrzeszczy na Sasze;) Hahaha, prawdziwa Cholera :evil_lol: Chociaz moje tez probuja swoich sil z Eni, zwlaszcza Bruce - lata za nia w bezpiecznej odleglosci, obszczekuje i warczy, a jak tylko Eni zwroci na niego uwage, to ucieka w podskokach :evil_lol: Quote
tatankas Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 haha naprawdę świetna ta cholera,a ja myślałam Kajuś,że ty boksia masz,a tu buldożek francuski,zanim wzięłam swoją mendę to się zastanawiałam też nad buldożkem,tylko,że ja duża baba jestem i jak ja z takim maluchem wyglądać będę hihihi Quote
choleraa Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 No widzisz.. ja przy moim 160 w kapeluszu balam sie wiekszego psiska.. Szczegolnie, ze wozek i takie bydle to nie za dobry pomysl;) ale gdzies czytalam, ze tez to znasz;) a Sasza to tez kawal bydlaka:D Quote
tatankas Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 Ja od 9 lat tak mam ,czyli wózek i boksiowy bydlaczek :) Zapraszam na kolejny mój bazarek,tym razem na nasze Polickie zwierzaki: http://www.dogomania.pl/threads/202817-ZAPRASZAM-Super-ciuchy-i-inne-rzeczy-nowe-na-Polickie-zwierzaki-do-06.03.2011?p=16364804#post16364804 Quote
toska_latte Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Mam dobre wiadomości - wczoraj spotkalam sie z mloda para z Polic, ktora byla zainteresowana adopcja szczeniora. Spotkanie bylo bardzo mile i wszystko jest w jak najlepszym porzadku, tak wiec dzisiaj do swojego nowego domu trafi Bruce :) Tym samym zostana u mnie tylko 2 - Klara i Ruda. Rozmawialam tez z domem Kropki, ktora bardzo fajnie dogaduje sie z Axa (suczka rezydentka), wiec najprawdopodobniej zostanie tam juz na stale :) Kropka zmienila imie na Tanja :cool3: Staramy sie tez zorganizowac wspolny wyjazd do weta, zeby zaszczepic wszystkie paskudy - czy ktos jest w stanie nam pomoc z transportem?? A na koniec kilka zdjec - psie walki Ruda specjalnie dla Marty ;) Szoguny napadly na aparat I postanowily go pozrec w calosci ;) Quote
kamilqax95x Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 To ile maluchów zostało bo juz nie wiem :p Quote
ageralion Posted February 24, 2011 Author Posted February 24, 2011 Jaaakie killery :evil_lol: A Ruda i jej rozjechane jeszcze oczka... powalajace :loveu: Quote
toska_latte Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 kamilqax95x napisał(a):To ile maluchów zostało bo juz nie wiem :p Romeo - dt u Beaty, Cholera vel Fifi - dt u Cholery, Klara - dt u mnie, Ruda - dt u mnie Beethoven - ma ds od soboty, Strzalka - ma ds od poniedzialku, Bruce - ds od dzisiaj, Kropka - dt przeobrazi sie prawdopodobnie w ds Quote
ageralion Posted February 24, 2011 Author Posted February 24, 2011 kamilqax95x napisał(a):To ile maluchów zostało bo juz nie wiem :p Jest 6 maluchow. U Ani sa Ruda, Bruce i Klara. U Choleryy jest Fifi, a u Beaty Romeo. No i nasza sierotka znaleziona przez p. Grazynke na ulicy - Ela, ktora jest u jej kolezanki :) Quote
toska_latte Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 ageralion napisał(a):Jaaakie killery :evil_lol: A Ruda i jej rozjechane jeszcze oczka... powalajace :loveu: No ba, ja tam sie ich czasem boje, jak na mnie warcza :eviltong: A Ruda to jeszcze nic, prawdziwego zeza to ma Klara :evil_lol: Quote
ageralion Posted February 24, 2011 Author Posted February 24, 2011 Slodkie sa z tym zezowatym spojrzeniem... prawie jak mops :evil_lol: Quote
kamilqax95x Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 ageralion napisał(a):Slodkie sa z tym zezowatym spojrzeniem... prawie jak mops :evil_lol: to moze one mają cos z mopsa :p jak podobno to Asty to czemu nie mopsy :D Quote
choleraa Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Jak one urosly!! Cholerka tez jest wieksza? bo nie wydaje mi sie.. Quote
toska_latte Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 choleraa napisał(a):Jak one urosly!! Cholerka tez jest wieksza? bo nie wydaje mi sie.. Ja tam je widze na codzien, wiec dla mnie sa takie same ;) Za to wlasnie mialam pisac wczesniej, ze wydaje mi sie, ze Cholera urosla ;) Quote
choleraa Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 [quote name='toska_latte'] I postanowily go pozrec w calosci ;) hihi, mamy to samo:) Quote
Recommended Posts