Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ageralion napisał(a):
Doszly do mnie sygnaly, ze na stronie nie widac niektorych zdjec. Np nie mozna obejrzec zadnego szczeniaka, nie ma fot Buby i Malwinki... czy mozecie to potwierdzic?

A ja wszystko widzę normalnie :)

• Replies 272
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Poniewaz widocznosc zdjec moze byc zalezna od komputera, systemu operacyjnego albo innych magicznych rzeczy, zalozylam psiakom galerie. Mozecie spojrzec, czy normalnie dziala odnosnik i czy jest ona widoczna na stronie?

Mama podobno byla mixem asta, ale znajac ludzi i ich znajomosc ras mysle, ze nawet kolo asta nie stala ;)

Narezcie foteczki Cholery :) Mysle jak ja nazwac na stronie, bo przeciez nie dodam malucha o imieniu Cholera ;)

Posted

Mialam wlasnie pierwszy telefon o Beethovena. Nie zdazylam za wiele porozmawiac, bo pani byla zainteresowana wylacznie tym, gdzie Beethoven teraz przebywa i jaki duzy urosnie... Jakos mi sie nie wydaje, zeby to bylo "to".

Posted

choleraa napisał(a):
hmm.. a co za roznica gdzie przebywa, wazne ze jest bezpieczny.. adres chciala?

Nie, nie, nie chciala (a nawet gdyby i tak by go nie dostala). To chyba chodzilo to, gdzie go mozna obejrzec.

Posted

ageralion napisał(a):
Mam bardzo zle wiadomosci. Rocky pilnie potrzebuje transfuzji krwi inaczej nie przezyje do konca tygodnia. Ma 4x za malo czerwonych krwinek :cry:

Pilnie szukamy asta wazacego ponad 30kg, ktory moze byc dawca krwi dla Rockiego!!!

Pomóżcie !!!! :(

Posted

Mam bardzo zle wiadomosci. Rocky pilnie potrzebuje transfuzji krwi inaczej nie przezyje do konca tygodnia. Ma 4x za malo czerwonych krwinek :cry:
Psiak zostal znaleziony kilka dni temu w Parku Kasprowicza i zostal u nich na stale. Chlopak niemlody, bo ok 8-10 letni. Ta krew to dla niego byc albo nie byc!

Pilnie szukamy asta wazacego ponad 30kg, ktory moze byc dawca krwi dla Rockiego!!!

Posted

Ola znalazla zrodlo piszczenia Rudej Scarlet. Ta skubanica uparta poprostu wymusza wejscie na kolana badz do lozka :evil_lol: Ola sie smieje, ze ma bullowaty charakterek wymuszacz jeden :diabloti:

Posted

u mnie podobnie:) cholerka spi w pojemniku kolo mojego lozka.. dzis o 7 rano mialam pobudke bo wplatala mi sie we wlosy.. sama wlazla i znalazla sobie zabawke..;)
poza tym wszedzie gdzie ide mam za soba korowod.. ja, mala bestia a za nią Sasza..
musze odprowadzac maluchy do przedszkola- jak wychodze jedna zamykam w jednym pokoju, druga w drugim.. przez pierwsze 5 minut jest placz i lament, a pozniej mala idzie na poslanko i spi.. Zalatwia sie tylko na papierze.. osrala dzis ksiazke moim dzieciom, wczoraj rysunek Karola, ktory lezal na podlodze..
Jest przesłodka..

Posted

To można robić im już ogłoszenia ? Zadeklarowałam 30 i jeśli ktoś napisze piękny tekst (choleraa uśmiecham się do Ciebie :)) to w poniedziałek/wtorek zrobie im ogłoszenia :)

Posted

No i Beethoven pojechal jak pierwszy :) Bedzie mial sporo rak do wyprowadzania i wyglaskiwania, bo wziela go duza rodzina. Pani nie miala obiekcji wobec zadnego z punktow umowy (sporo dzwoniacych ludzi "obraza sie" za obowiazek kastracji/sterylizacji...), wiec od razu mozna ja bylo podpisac :) Wobec tego u mnie zostaly jeszcze 3 szoguny.

Posted

blacky764 napisał(a):
Zrobiłam im takie zdjęcia do ogłoszeń :)
Mam nadzieję, że żadnego nie pominęłam :evil_lol:

Beethovena mozesz usunac, bo on juz ma dom :) (zreszta o niego sie najczesciej ludzie pytali).

Posted

toska_latte napisał(a):
Beethovena mozesz usunac, bo on juz ma dom :) (zreszta o niego sie najczesciej ludzie pytali).

Nie dziwie sie, wyglada na romantyka. Ma bardzo powloczyste spojrzenie.

Posted

Freya73 napisał(a):
Nie dziwie sie, wyglada na romantyka. Ma bardzo powloczyste spojrzenie.

Tylko wyglada ;) Z niego taki szatan wcielony - do wszystkiego lecial z zebami ;)

blacky764 napisał(a):
Ok, zaraz poprawie :)

Wielkie dzieki, rowniez za ogloszenia :Rose: