choleraa Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Widze sie rozbestwiły maluchy..;) a Cholerka po kąpieli i kolacji śpi jak suseł, jakby jej nie było.. Quote
toska_latte Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 I Czarnula Ufff. Mam jeszcze wiecej zdjec, ale tyle chyba na razie wystarczy ;) Quote
toska_latte Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 choleraa napisał(a):Widze sie rozbestwiły maluchy..;) a Cholerka po kąpieli i kolacji śpi jak suseł, jakby jej nie było.. Aha, jak tu pozniej wszystkie wpadly, to jak male stado szatanow ;) Nie wiedzialy, co psuc, jako pierwsze ;) Moje teraz juz tez pospane w klebuszku. Musisz Cholerze strzelic serie profilowych, bo nie zdazylysmy jej obfocic ;) Posty skacza, jak szalone... Quote
tatankas Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Śliczne maluchy,a zostały odrobaczone już? Quote
ageralion Posted February 16, 2011 Author Posted February 16, 2011 tatankas napisał(a):Śliczne maluchy,a zostały odrobaczone już? Maluchy dostaly tabletki na robaki do podania w weekend (musimy je poobserwowac, przez kilka dni). Narazie zostaly spryskane preparatem na pchly. A w przyszlym tygodniu pierwsze szczepiania (DT Kropki zaproponowalo pokrycie kosztow szczepien suni :))... Quote
toska_latte Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 tatankas napisał(a):Śliczne maluchy,a zostały odrobaczone już? Nie. Poniewaz dzisiaj zostaly zabrane od matki i przechodza na normalne jedzenie, trzeba je poobserwowac i jesli wszystko bedzie ok, to w weekend je mozna odrobaczac. Tabletki zostaly rozdane. Maluchy maja tez pchly, wiec czesc zostala od razu odpchlona, a czesc bedzie najpierw wykapana, a pozniej spryskana. Poza tym trzeba caly czas uwaznie obserwowac czy cos jeszcze nie wyjdzie "w praniu". Jak na razie wszystko ok :) (tylko Beethovenowi jedno jadro jeszcze nie do konca zeszlo, wiec i na to trzeba zwrocic uwage). Quote
tatankas Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Brakuje zdjęć profilowych dwóch szczeniaków :) Czekam,na nie by uzupełnić ogłoszenie ... Z tego co wiem,to najpierw powinny zostać odrobaczone,po 2 tygodniach znowu,a dopiero potem szczepienia!!! Tak się robi ze wszystkimi szczeniakami,powinny dostać pastę od razu u weta.Zarobaczone szczeniaki to szczepienia nie będą działać jak powinny,szczeniak osłabiony po szczepieniach jest,a jak jest dodatkowo zarobaczony to zagrożenie już. Quote
gagatekk Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 uffff przeczytałam całość :) wow... jak mi wczoraj ageralion napisała, że tyle szczylków jest to przez myśl mi nie przeszło, że taka akcja się uda w tak krótkim czasie dziewczyny jesteście boskie :loveu: a jakie one słodkie, ale astów to one nie przypominają :lol: Beethoven jaki ma ogonek zakręcony na jednej z fotek, boski jest Quote
toska_latte Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 tatankas napisał(a):Brakuje zdjęć profilowych dwóch szczeniaków :) Czekam,na nie by uzupełnić ogłoszenie ... Sa wszystkie, ktore mialam, tylko dogo poprzerzucalo posty :) Post 73 - Strzalka Post 75 - Kropka Post 77 - Bruce Post 78 - Beethoven Post 79 - Romeo Post 80 - Ruda Scarlett Post 81 - Czarnulka Brakuje tylko zdjec Cholery, ale te zrobi Cholera ;) dzisiaj juz nie zdazylysmy. Quote
ageralion Posted February 17, 2011 Author Posted February 17, 2011 tatankas napisał(a):Z tego co wiem,to najpierw powinny zostać odrobaczone,po 2 tygodniach znowu,a dopiero potem szczepienia!!! Tak się robi ze wszystkimi szczeniakami,powinny dostać pastę od razu u weta.Zarobaczone szczeniaki to szczepienia nie będą działać jak powinny,szczeniak osłabiony po szczepieniach jest,a jak jest dodatkowo zarobaczony to zagrożenie już. Maluchy zostana odrobaczone w weekend, bo narazie musimy je poobserwowac czy nic sie nie wykluje. Taki "okres kwarantanny"... Quote
ageralion Posted February 17, 2011 Author Posted February 17, 2011 Mam kiepskiej jakosc zdjecia z lecznicy. Slabo widac ale mozna zauwazyc np jak spal Bruce :evil_lol: Ale zaczne od pokazania Wam Cholery ;) Bruce chwali sie klata :diabloti: Strzalka Quote
ageralion Posted February 17, 2011 Author Posted February 17, 2011 Aha zrezygnowal domek, ktory byl chetny na sunie asta. Kasia szuka amstaffa, a nasze psiaki do asta maja daleko :) Bede ja namawiala na innego naszego psiaka, a co! ;) Quote
blacky. Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 jakie słodkie ! ;) jak będą odrobaczone, zaszczepione i będą ładne zdjęcia to zrobie im 30 ogłoszeń ;) Quote
toska_latte Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 Dzieciaki sa dzisiaj z wizyta u mnie w pracy ;) I pokazuja, ze obroze to samo zlo :evil_lol: Quote
Enigma79 Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 Aniu (toska_latte) a jak na taką zgraję młodocianych gości zareagowała /reaguje Enisia ? Quote
agaga21 Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 słodkie kundelki, tylko gdzie im tyle domków znaleźć? :( Quote
Tengusia Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 zakochalam sie w Rudej Scarllet :loveu: http://i754.photobucket.com/albums/xx184/toska_latte/P2160076.jpg i w Romeo :loveu: http://i754.photobucket.com/albums/xx184/toska_latte/P2160074.jpg Quote
Ola__Sia Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 Ruda jest łobuzem ;) Generalnie je i pije bez problemów- załatwia się również bez problemów ;) Śpi z moją hasiorówną ale jak się obudzi to często wyje. Mimo przytulania i głaskania. Myślę, że po prostu tęskni za resztą łobuzów. Quote
ageralion Posted February 17, 2011 Author Posted February 17, 2011 Ola__Sia napisał(a):Ruda jest łobuzem ;) Generalnie je i pije bez problemów- załatwia się również bez problemów ;) Śpi z moją hasiorówną ale jak się obudzi to często wyje. Mimo przytulania i głaskania. Myślę, że po prostu tęskni za resztą łobuzów. Olcia jestes :multi: Ciesze sie bardzo, ze mala tak sie zaprzyjaznila z Wasza sunia :) Mam nadzieje, ze szybciutko przywyknie sie do nowej sytuacji. Ona wydaje sie taka delikatna i krucha panienka. Prawdziwa dama :cool3: Quote
ageralion Posted February 17, 2011 Author Posted February 17, 2011 blacky764 napisał(a):wkleje foty do 2 postu ;) A wlasnie, fotki do pierwszego postu... to ja wstawie panienki, a Ty Moniko, moze chlopakow, co? Quote
Recommended Posts