blacky. Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 i jak, i jak ? nie usiedze na miejscu... :( Quote
tatankas Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 No i podnosisz i nas denerwujesz :) Ja też tu już czekam z niecierpliwością Quote
blacky. Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 stresujecie ludzi jak nic ! :diabloti: już ponad 4 godziny minęły ! :placz: Quote
omry Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Czytam cały temat ciekawa w jakim stanie są maluchy, a tu ciągle nic :( Kurcze, oby wszystko było dobrze. <kciukotrzymacz> Quote
choleraa Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 jestem, maluchy ok:) wszystkie zdrowe, chociaz smierdzace i zarobaczone.. Quote
blacky. Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 choleraa napisał(a):jestem, maluchy ok:) wszystkie zdrowe, chociaz smierdzace i zarobaczone.. juchuuu ! :multi: jeden konkret :lol: a jak z DT, wszystko poszło zgodnie z planem ? ja chce zdjęcia ! :diabloti: Quote
choleraa Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Dziewczyny przyniosly torbe przerazonych szczyli, tak jak dal je im ten facet. Smierdzialy strasznie, a on powiedzial ze dzis jeszcze nic nie jadly.. Po chwili zaczely niesmialo merdac ogonkami.. Z amstaffa nie maja nic:) sa o wiele mniejsze i... no typowe kundelki;) Pojechalismy do weta, stan zdrowia ok, waza 2,5-3 kg.Musiałam leciec wczesniej, bo dzieci trzeba polozyc, dziewczyny wrocily je obfocić i podzielic sie gadzetami.. Pewnie jeszcze troche to potrwa.. Quote
choleraa Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Moja zolza zjadla i spi jak aniolek.. Sasza przyjela ja zaskakujaco pozytywnie (ale nie zaryzykuje zostawienia ich razem bez nadzoru) 5 dt jest.. wiem ze z psia niania cos nie mozna sie skontaktowac..:/ Quote
blacky. Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 może matka nie była ASTem ? Tylko facet chciał się pozbyć... no to czekamy aż dziewczyny coś napiszą więcej :) 2,5-3 kg to chyba ok ? Najważniejsze że zdrowe :) Quote
choleraa Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 A faaajne są:) Niektore po samym zachowaniu dostaly juz imiona;) Mamy Bruce'a (willisa) ciągle z wywalnonym do góry brzuchem (jak to dziewczyny stwierdzily "brak tylko piwa i gazety") i z takimi latkami pod szyją, ze wyglada jak meska owlosiona klata.. Mamy piegowatą Peggy, rudą jak nie wiem co Scarlett, Beethovena- zupelnie inny niz cala reszta- normalnie mikro bernardyn.. no i energiczna i wszedobylska Cholerę (to nie mój pomysł;)) i ona jest u mnie.. reszta maluchow czeka na imiona.. Quote
blacky. Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 choleraa napisał(a):A faaajne są:) Niektore po samym zachowaniu dostaly juz imiona;) Mamy Bruce'a (willisa) ciągle z wywalnonym do góry brzuchem (jak to dziewczyny stwierdzily "brak tylko piwa i gazety") i z takimi latkami pod szyją, ze wyglada jak meska owlosiona klata.. Mamy piegowatą Peggy, rudą jak nie wiem co Scarlett, Beethovena- zupelnie inny niz cala reszta- normalnie mikro bernardyn.. no i energiczna i wszedobylska Cholerę (to nie mój pomysł;)) i ona jest u mnie.. reszta maluchow czeka na imiona.. Ja bym proponowała zrobić bazarek na reszte imion, szczeniaki dostaną imiona i będą miały kase np. na szczepienia czy karme :) Quote
toska_latte Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Ufff, dopiero co wszyscy powychodzili. Koniec koncow trzy szczyle zostaly u mnie, przynajmniej na razie. Spia teraz w kennelu pozawijane w kocyki :) Lista wyglada nastepujaco: 1. Cholera - dt u Cholery do piatku, w piatek prawdopodobnie ds. 2. Romeo - dt u Beaty. 3. Beethoven - dt u Agnieszki do piatku, weekend u mnie lub u Marty i od przyszlego tygodnia znow u Agi. 4. Ruda Scarlett - dt u Pauliny (jesli dobrze pamietam imie) z TOZu. 5. Kropka - dt z duzymi szansami na ds (pod warunkiem, ze sie dogada z suczka rezydentka) u znajomych Psiej Niani. 6. Bruce - dt u mnie. 7. Czarnulka bez imienia - na razie u mnie. 8. Strzalka - na razie u mnie. Jesli zaraz nie padne, to postaram sie wrzucic zdjecia :) Quote
ageralion Posted February 16, 2011 Author Posted February 16, 2011 toska_latte napisał(a): 4. Ruda Scarlett - dt u Pauliny (jesli dobrze pamietam imie) z TOZu. U Oli :) Maluchy genialne! Ja osobiscie jestem zakochana w Romeo :loveu: Niesmialy, spokojny romantyk, z melancholijnym wzrokiem :lol: Nic tylko sie wtulal i recytowal pod noskiem wiersze :evil_lol: Quote
toska_latte Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 ageralion napisał(a):U Oli :) Maluchy genialne! Ja osobiscie jestem zakochana w Romeo :loveu: Niesmialy, spokojny romantyk, z melancholijnym wzrokiem :lol: Nic tylko sie wtulal i recytowal pod noskiem wiersze :evil_lol: Przepraszam za pomylke, juz nie ogarniam powoli. Ja tam jestem fanka Bruce'a - marszobieg z klata do przodu i wbijanie zabkow we wszystko, co sie da ;) Quote
tatankas Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 No dawaj dawaj zdjęcia to na Polickie Forum wkleję :) Quote
agaga21 Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 i ja czekam na foty słodkich kundelków ;) Quote
toska_latte Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Moze nie sa to mistrzowskie ujecia (uwierzcie, nielatwo sie fotografuje rozbiegana i krwiozercza horde :evil_lol:) i nie mam juz sily wykadrowywac twarzy, ale szczeniory na nich widoczne ;) Quote
Recommended Posts