Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 272
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

choleraa napisał(a):
jestem, maluchy ok:) wszystkie zdrowe, chociaz smierdzace i zarobaczone..

juchuuu ! :multi: jeden konkret :lol:
a jak z DT, wszystko poszło zgodnie z planem ?
ja chce zdjęcia ! :diabloti:

Posted

Dziewczyny przyniosly torbe przerazonych szczyli, tak jak dal je im ten facet. Smierdzialy strasznie, a on powiedzial ze dzis jeszcze nic nie jadly.. Po chwili zaczely niesmialo merdac ogonkami.. Z amstaffa nie maja nic:) sa o wiele mniejsze i... no typowe kundelki;) Pojechalismy do weta, stan zdrowia ok, waza 2,5-3 kg.Musiałam leciec wczesniej, bo dzieci trzeba polozyc, dziewczyny wrocily je obfocić i podzielic sie gadzetami.. Pewnie jeszcze troche to potrwa..

Posted

Moja zolza zjadla i spi jak aniolek.. Sasza przyjela ja zaskakujaco pozytywnie (ale nie zaryzykuje zostawienia ich razem bez nadzoru)
5 dt jest.. wiem ze z psia niania cos nie mozna sie skontaktowac..:/

Posted

może matka nie była ASTem ? Tylko facet chciał się pozbyć...

no to czekamy aż dziewczyny coś napiszą więcej :) 2,5-3 kg to chyba ok ?

Najważniejsze że zdrowe :)

Posted

A faaajne są:) Niektore po samym zachowaniu dostaly juz imiona;) Mamy Bruce'a (willisa) ciągle z wywalnonym do góry brzuchem (jak to dziewczyny stwierdzily "brak tylko piwa i gazety") i z takimi latkami pod szyją, ze wyglada jak meska owlosiona klata.. Mamy piegowatą Peggy, rudą jak nie wiem co Scarlett, Beethovena- zupelnie inny niz cala reszta- normalnie mikro bernardyn.. no i energiczna i wszedobylska Cholerę (to nie mój pomysł;)) i ona jest u mnie.. reszta maluchow czeka na imiona..

Posted

choleraa napisał(a):
A faaajne są:) Niektore po samym zachowaniu dostaly juz imiona;) Mamy Bruce'a (willisa) ciągle z wywalnonym do góry brzuchem (jak to dziewczyny stwierdzily "brak tylko piwa i gazety") i z takimi latkami pod szyją, ze wyglada jak meska owlosiona klata.. Mamy piegowatą Peggy, rudą jak nie wiem co Scarlett, Beethovena- zupelnie inny niz cala reszta- normalnie mikro bernardyn.. no i energiczna i wszedobylska Cholerę (to nie mój pomysł;)) i ona jest u mnie.. reszta maluchow czeka na imiona..

Ja bym proponowała zrobić bazarek na reszte imion, szczeniaki dostaną imiona i będą miały kase np. na szczepienia czy karme :)

Posted

Ufff, dopiero co wszyscy powychodzili. Koniec koncow trzy szczyle zostaly u mnie, przynajmniej na razie. Spia teraz w kennelu pozawijane w kocyki :)
Lista wyglada nastepujaco:
1. Cholera - dt u Cholery do piatku, w piatek prawdopodobnie ds.
2. Romeo - dt u Beaty.
3. Beethoven - dt u Agnieszki do piatku, weekend u mnie lub u Marty i od przyszlego tygodnia znow u Agi.
4. Ruda Scarlett - dt u Pauliny (jesli dobrze pamietam imie) z TOZu.
5. Kropka - dt z duzymi szansami na ds (pod warunkiem, ze sie dogada z suczka rezydentka) u znajomych Psiej Niani.

6. Bruce - dt u mnie.
7. Czarnulka bez imienia - na razie u mnie.
8. Strzalka - na razie u mnie.
Jesli zaraz nie padne, to postaram sie wrzucic zdjecia :)

Posted

toska_latte napisał(a):

4. Ruda Scarlett - dt u Pauliny (jesli dobrze pamietam imie) z TOZu.

U Oli :)

Maluchy genialne! Ja osobiscie jestem zakochana w Romeo :loveu: Niesmialy, spokojny romantyk, z melancholijnym wzrokiem :lol: Nic tylko sie wtulal i recytowal pod noskiem wiersze :evil_lol:

Posted

ageralion napisał(a):
U Oli :)

Maluchy genialne! Ja osobiscie jestem zakochana w Romeo :loveu: Niesmialy, spokojny romantyk, z melancholijnym wzrokiem :lol: Nic tylko sie wtulal i recytowal pod noskiem wiersze :evil_lol:

Przepraszam za pomylke, juz nie ogarniam powoli.
Ja tam jestem fanka Bruce'a - marszobieg z klata do przodu i wbijanie zabkow we wszystko, co sie da ;)