Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 272
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

blacky764 napisał(a):
1 lub 2 + Enisia i tak Ci starczą ;)

to może znowu zróbmy podsumowanie DT ?

Mamy wiec:
1. Pani Beata
2. toska_latte
3. koleżanka toski_latte (do czwartku)
4 i 5. Paulina (2 sunie)
6. kolezanka Agulindy w nastepnym tygodniu
7. DT od psiej niani
8. DT od psiej niani
9. DT od psiej niani z mozliwoscia DS

toska_latte napisał(a):
Mam dobre wiadomosci!! Dzwonila do mnie wlasnie Ewa (Psia Niania, ktora kiedys miala Enisie na dt) i najprawdopodobnie znalazla trzy brakujace dt!!!!! Z czego jeden moze sie przerodzic w ds!! Jak bede wiedziala cos wiecej, to napisze. Na razie pewne jest to, ze spotykamy sie jutro u mnie o 17, zeby obejrzec te wszystkie gnojki, mam nadzieje, ze moje mieszkanie przezyje taka zbiorowa napasc ;)

Oby wszystko wypalilo :modla:

Facet sie ucieszyl, ze zabieramy mu klopot z glowy :angryy: Maluchy sa urodzone 20 grudnia.

PS maluchy potrzebuja karmy, misek, obrozek i smyczek... ide popatrzec na ceny karm dla szczeniorow i co mam w szufladzie, ostatnio mi Agata przywiozla cos dla szczeniaka. Macie moze w szafach jakies pozostalosci po swoich maluchach?

Posted

choleraa napisał(a):
miski, obrozki i smyczki nadprogramowe znajda sie u kazdego napewno;)

Piszcie prosze co macie na stanie :) U mnie znalazlam szelki, obrozke i 3 smycze...

blacky764 napisał(a):
AGERALION, JESTEŚ JUŻ PROWADZĄCĄ I PIERWSZY POST JEST TWÓJ :)

w razie czego w 2 wstawie 5 ładnych zdjęć :)

Dzieki :) Jutro bedzie cala sesja :)

Posted

Ja mam szelki po króliku,w nich przyjechała moja mając ponad 2 miesiące,ale ona niedożywiona była,mam też drugie szelki po jamniku,ale też takie mniejsze,no i Nikity jak miała z pół roku wzwyż.Miałam wystawić na bazarku,ale mogę ci przekazać przy okazji,tylko muszę znowu połówkę prosić,by ci to zawiozła,on będzie w czwartek jechał.Mam też kolczatkę po psie mojej siostry(zaginęła w niewyjaśnionych okolicznościach hihihi),nie wiem,czy jeszcze ktoś ich używa,też mogę dać wam,ale to już dla dorosłego psa.

Posted

tatankas napisał(a):
Ja mam szelki po króliku,w nich przyjechała moja mając ponad 2 miesiące,ale ona niedożywiona była,mam też drugie szelki po jamniku,ale też takie mniejsze,no i Nikity jak miała z pół roku wzwyż.Miałam wystawić na bazarku,ale mogę ci przekazać przy okazji,tylko muszę znowu połówkę prosić,by ci to zawiozła,on będzie w czwartek jechał.Mam też kolczatkę po psie mojej siostry(zaginęła w niewyjaśnionych okolicznościach hihihi),nie wiem,czy jeszcze ktoś ich używa,też mogę dać wam,ale to już dla dorosłego psa.

Mogę jeszcze dorzucić jakieś miski.Tylko napisz czy chcesz i czy we czwartek wieczorem(późnym)będziesz mogła zejść???
Aga dlatego pytam,u siostry też już nie używają,a w domu leży,więc się pytam.Szkoda wyrzucić,już taki chomik ze mnie :p

Posted

Agulinda podrzuci mi jutro takie oto cuda :razz:

Mam prawdopodobnie DS dla jednego malucha. Adriana od Malwinki namawia od jakiegos czasu kolezanke, na adopcje psiaka od nas. Kasia bedzie w Szczecinie w piatek. Ma doswiadczenie z rasa :)

Co do DT u Pauliny, to dostalam rade, zeby jednak nie obciazac jej szczeniakami |(ma 3 koty i 5 psow na stanie), tak wiec podsumowanie DT wyglada tak:

1. Pani Beata
2. toska_latte
3. koleżanka toski_latte (do czwartku)
4. kolezanka Agulindy w nastepnym tygodniu
5. DT od psiej niani
6. DT od psiej niani
7. DT od psiej niani z mozliwoscia DS
8. do piatku ?, a w piatek DS

Posted

ageralion napisał(a):
Agulinda podrzuci mi jutro takie oto cuda :razz:

Ja nic nie chce mowic, ale jak wsrod tej osemki znajda sie jacys chlopcy, to nie wiem czy beda chcieli chodzic w takich rozowych i kwiecistych obrozach :eviltong::evil_lol:

Posted

Nie nadazam z czytaniem :evil_lol:

Choleraa przywiez jutro ze soba te sprzeciochy :) Bedziemy mierzyc na te maluchy, bo tak naprawde nie wiemy jak sa duze i czy nie wychudzone albo zabiedzone.

tatankas w czwartek spokojnie moge zejsc wieczorkiem do Twojego TZa i odebrac rzeczy, jesli jeszcze beda braki itp. Gdyby bylo potrzeba szybciej, bedziemy myslec ;)

Aga szperaj, szperaj :) Znajac Ciebie, znajdziesz fane rzeczy :diabloti:

Posted

No to mam kolejny DT doswiadczony w astach :) Dzieki Agulindzie ;)

1. Pani Beata
2. toska_latte
3. koleżanka toski_latte (do czwartku, toska przetrzyma go kilka dni i maluch wroci do DT)
4. kolezanka Agulindy w nastepnym tygodniu
5. DT od psiej niani
6. DT od psiej niani
8. do piatku ?, a w piatek DS
9. Ola od Agulindy

Posted

toska_latte napisał(a):
Ja nic nie chce mowic, ale jak wsrod tej osemki znajda sie jacys chlopcy, to nie wiem czy beda chcieli chodzic w takich rozowych i kwiecistych obrozach :eviltong::evil_lol:

Aj tam. Niebieskie sa, zielona i czarna. Zdejmie sie kwiatki i gotowe :eviltong:

Posted

Siedze jak na szpilkach normalnie... oby do 17... zobaczymy w jakim stanie sa maluchy i jak ardzo sa zarobaczone. Priorytetem bedzie odrobaczenie, a za jakis tydzien pierwsze szczepienie. Moze uda sie zalatwic znizke na cala gromadke... CZekam na telefon, czy udalo sie kupic 30kg karmy dla maluchow, ktora podzielimy dzisiaj miedzy DT. Mam nadzieje, ze wszystkie zdrowe...

Lista DT wyglada tak:
1. Pani Beata
2. toska_latte
3. koleżanka toski_latte (do czwartku, toska przetrzyma go kilka dni i maluch wroci do DT)
4. Ola od Agulindy
5. DT od psiej niani
6. DT od psiej niani
8. do weekendu choleraa, a pozniej DS u Kasi (sunia)
bebcik (Ostrołęka)

Posted

ja też siedze i się trzęse jak myśle że za 2 i pół godziny będzie 17...

ale trzymam kciuki, i wierze że wszystko się uda ! :)
ageralion, a nie da się załatwić zniżki w lecznicy TOZu dla całej gromady na szczepienia ?

Posted

blacky764 napisał(a):
ja też siedze i się trzęse jak myśle że za 2 i pół godziny będzie 17...

ale trzymam kciuki, i wierze że wszystko się uda ! :)
ageralion, a nie da się załatwić zniżki w lecznicy TOZu dla całej gromady na szczepienia ?

A po co w to mieszac TOZ? Mam juz propozycje weta, ktory prawdopodobnie nam pomoze ze szczepianiami ;) Damy rade...

Posted

ageralion napisał(a):
A po co w to mieszac TOZ? Mam juz propozycje weta, ktory prawdopodobnie nam pomoze ze szczepianiami ;) Damy rade...

nie chodziło mi, że mieszać ich do tego, ale po znajomemu taniej :) No ale jak już macie weta to dobrze :)

1,5 godziny ..