agnieszka32 Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Ufff, udało mi się wszystko przeczytać... Czyli są DT dla wszystkich szczylków? To niewiarygodne! Quote
blacky. Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Super !! Napiszę do moda, żeby to ageralion była prowadzącą wątek :) Jesteście wielkie :) 8 DT w tak krótkim czasie, jestem pełnia podziwu ! Quote
ageralion Posted February 15, 2011 Author Posted February 15, 2011 blacky764 napisał(a):1 lub 2 + Enisia i tak Ci starczą ;) to może znowu zróbmy podsumowanie DT ? Mamy wiec: 1. Pani Beata 2. toska_latte 3. koleżanka toski_latte (do czwartku) 4 i 5. Paulina (2 sunie) 6. kolezanka Agulindy w nastepnym tygodniu 7. DT od psiej niani 8. DT od psiej niani 9. DT od psiej niani z mozliwoscia DS ___________ awaryjnie: justysiek (Katowice) bebcik (Ostrołęka) toska_latte napisał(a):Mam dobre wiadomosci!! Dzwonila do mnie wlasnie Ewa (Psia Niania, ktora kiedys miala Enisie na dt) i najprawdopodobnie znalazla trzy brakujace dt!!!!! Z czego jeden moze sie przerodzic w ds!! Jak bede wiedziala cos wiecej, to napisze. Na razie pewne jest to, ze spotykamy sie jutro u mnie o 17, zeby obejrzec te wszystkie gnojki, mam nadzieje, ze moje mieszkanie przezyje taka zbiorowa napasc ;) Oby wszystko wypalilo :modla: Facet sie ucieszyl, ze zabieramy mu klopot z glowy :angryy: Maluchy sa urodzone 20 grudnia. PS maluchy potrzebuja karmy, misek, obrozek i smyczek... ide popatrzec na ceny karm dla szczeniorow i co mam w szufladzie, ostatnio mi Agata przywiozla cos dla szczeniaka. Macie moze w szafach jakies pozostalosci po swoich maluchach? Quote
choleraa Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 miski, obrozki i smyczki nadprogramowe znajda sie u kazdego napewno;) Quote
blacky. Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 ja mam torbę-transporterkę, coś takiego: http://allegro.pl/promocja-torba-transporter-dla-psa-kota-i1426635519.html na szczeniaka, znaczy to było dla yorka, który nie chciał w tym nigdzie jeździć :) może się przyda ? Quote
blacky. Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 AGERALION, JESTEŚ JUŻ PROWADZĄCĄ I PIERWSZY POST JEST TWÓJ :) w razie czego w 2 wstawie 5 ładnych zdjęć :) Quote
ageralion Posted February 15, 2011 Author Posted February 15, 2011 choleraa napisał(a):miski, obrozki i smyczki nadprogramowe znajda sie u kazdego napewno;) Piszcie prosze co macie na stanie :) U mnie znalazlam szelki, obrozke i 3 smycze... blacky764 napisał(a):AGERALION, JESTEŚ JUŻ PROWADZĄCĄ I PIERWSZY POST JEST TWÓJ :) w razie czego w 2 wstawie 5 ładnych zdjęć :) Dzieki :) Jutro bedzie cala sesja :) Quote
choleraa Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 mam smycz razem z obrozą, miski, szukam szelek:) Quote
blacky. Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 ja mam tylko tą torbe do transportu, bo ostatnio wydałam wszystkie może rzeczy razem ze szczeniaczkiem z parwo :) Quote
toska_latte Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 ja mam z 6 obrozek (w zaleznosci od tego, jak bedzie z rozmiarami), ze 2 smyczki i moze szelki, ale cos nie moge ich znalezc i nie jestem pewna czy nie pojechaly z Treworkiem. Quote
tatankas Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Ja mam szelki po króliku,w nich przyjechała moja mając ponad 2 miesiące,ale ona niedożywiona była,mam też drugie szelki po jamniku,ale też takie mniejsze,no i Nikity jak miała z pół roku wzwyż.Miałam wystawić na bazarku,ale mogę ci przekazać przy okazji,tylko muszę znowu połówkę prosić,by ci to zawiozła,on będzie w czwartek jechał.Mam też kolczatkę po psie mojej siostry(zaginęła w niewyjaśnionych okolicznościach hihihi),nie wiem,czy jeszcze ktoś ich używa,też mogę dać wam,ale to już dla dorosłego psa. Quote
agnieszka32 Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Poszperam jutro w szafkach. Tatankas - kolczatek nie używamy, fujjj ;) Quote
tatankas Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 tatankas napisał(a):Ja mam szelki po króliku,w nich przyjechała moja mając ponad 2 miesiące,ale ona niedożywiona była,mam też drugie szelki po jamniku,ale też takie mniejsze,no i Nikity jak miała z pół roku wzwyż.Miałam wystawić na bazarku,ale mogę ci przekazać przy okazji,tylko muszę znowu połówkę prosić,by ci to zawiozła,on będzie w czwartek jechał.Mam też kolczatkę po psie mojej siostry(zaginęła w niewyjaśnionych okolicznościach hihihi),nie wiem,czy jeszcze ktoś ich używa,też mogę dać wam,ale to już dla dorosłego psa. Mogę jeszcze dorzucić jakieś miski.Tylko napisz czy chcesz i czy we czwartek wieczorem(późnym)będziesz mogła zejść??? Aga dlatego pytam,u siostry też już nie używają,a w domu leży,więc się pytam.Szkoda wyrzucić,już taki chomik ze mnie :p Quote
ageralion Posted February 15, 2011 Author Posted February 15, 2011 Agulinda podrzuci mi jutro takie oto cuda :razz: Mam prawdopodobnie DS dla jednego malucha. Adriana od Malwinki namawia od jakiegos czasu kolezanke, na adopcje psiaka od nas. Kasia bedzie w Szczecinie w piatek. Ma doswiadczenie z rasa :) Co do DT u Pauliny, to dostalam rade, zeby jednak nie obciazac jej szczeniakami |(ma 3 koty i 5 psow na stanie), tak wiec podsumowanie DT wyglada tak: 1. Pani Beata 2. toska_latte 3. koleżanka toski_latte (do czwartku) 4. kolezanka Agulindy w nastepnym tygodniu 5. DT od psiej niani 6. DT od psiej niani 7. DT od psiej niani z mozliwoscia DS 8. do piatku ?, a w piatek DS ___________ awaryjnie: justysiek (Katowice) bebcik (Ostrołęka) Quote
toska_latte Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 ageralion napisał(a):Agulinda podrzuci mi jutro takie oto cuda :razz: Ja nic nie chce mowic, ale jak wsrod tej osemki znajda sie jacys chlopcy, to nie wiem czy beda chcieli chodzic w takich rozowych i kwiecistych obrozach :eviltong::evil_lol: Quote
ageralion Posted February 15, 2011 Author Posted February 15, 2011 Nie nadazam z czytaniem :evil_lol: Choleraa przywiez jutro ze soba te sprzeciochy :) Bedziemy mierzyc na te maluchy, bo tak naprawde nie wiemy jak sa duze i czy nie wychudzone albo zabiedzone. tatankas w czwartek spokojnie moge zejsc wieczorkiem do Twojego TZa i odebrac rzeczy, jesli jeszcze beda braki itp. Gdyby bylo potrzeba szybciej, bedziemy myslec ;) Aga szperaj, szperaj :) Znajac Ciebie, znajdziesz fane rzeczy :diabloti: Quote
ageralion Posted February 15, 2011 Author Posted February 15, 2011 No to mam kolejny DT doswiadczony w astach :) Dzieki Agulindzie ;) 1. Pani Beata 2. toska_latte 3. koleżanka toski_latte (do czwartku, toska przetrzyma go kilka dni i maluch wroci do DT) 4. kolezanka Agulindy w nastepnym tygodniu 5. DT od psiej niani 6. DT od psiej niani 7. DT od psiej niani z mozliwoscia DS 8. do piatku ?, a w piatek DS 9. Ola od Agulindy ___________ awaryjnie: justysiek (Katowice) bebcik (Ostrołęka) Quote
bebcik Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 no i jak to w ludzi nie wierzyć :) :) :) Quote
ageralion Posted February 15, 2011 Author Posted February 15, 2011 toska_latte napisał(a):Ja nic nie chce mowic, ale jak wsrod tej osemki znajda sie jacys chlopcy, to nie wiem czy beda chcieli chodzic w takich rozowych i kwiecistych obrozach :eviltong::evil_lol: Aj tam. Niebieskie sa, zielona i czarna. Zdejmie sie kwiatki i gotowe :eviltong: Quote
Freya73 Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 bebcik napisał(a):no i jak to w ludzi nie wierzyć :) :) :) Dokladnie. Niewiarygodne, w jak krotkim czasie, znalazlo sie 9 DT. Quote
ageralion Posted February 16, 2011 Author Posted February 16, 2011 Siedze jak na szpilkach normalnie... oby do 17... zobaczymy w jakim stanie sa maluchy i jak ardzo sa zarobaczone. Priorytetem bedzie odrobaczenie, a za jakis tydzien pierwsze szczepienie. Moze uda sie zalatwic znizke na cala gromadke... CZekam na telefon, czy udalo sie kupic 30kg karmy dla maluchow, ktora podzielimy dzisiaj miedzy DT. Mam nadzieje, ze wszystkie zdrowe... Lista DT wyglada tak: 1. Pani Beata 2. toska_latte 3. koleżanka toski_latte (do czwartku, toska przetrzyma go kilka dni i maluch wroci do DT) 4. Ola od Agulindy 5. DT od psiej niani 6. DT od psiej niani 7. DT od psiej niani z mozliwoscia DS 8. do weekendu choleraa, a pozniej DS u Kasi (sunia) __________ awaryjnie: kolezanka Agulindy w nastepnym tygodniu justysiek (Katowice) bebcik (Ostrołęka) Quote
blacky. Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 ja też siedze i się trzęse jak myśle że za 2 i pół godziny będzie 17... ale trzymam kciuki, i wierze że wszystko się uda ! :) ageralion, a nie da się załatwić zniżki w lecznicy TOZu dla całej gromady na szczepienia ? Quote
ageralion Posted February 16, 2011 Author Posted February 16, 2011 blacky764 napisał(a):ja też siedze i się trzęse jak myśle że za 2 i pół godziny będzie 17... ale trzymam kciuki, i wierze że wszystko się uda ! :) ageralion, a nie da się załatwić zniżki w lecznicy TOZu dla całej gromady na szczepienia ? A po co w to mieszac TOZ? Mam juz propozycje weta, ktory prawdopodobnie nam pomoze ze szczepianiami ;) Damy rade... Quote
blacky. Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 ageralion napisał(a):A po co w to mieszac TOZ? Mam juz propozycje weta, ktory prawdopodobnie nam pomoze ze szczepianiami ;) Damy rade... nie chodziło mi, że mieszać ich do tego, ale po znajomemu taniej :) No ale jak już macie weta to dobrze :) 1,5 godziny .. Quote
Recommended Posts