agaga21 Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 dzisiejsze wiadomości są jeszcze gorsze... ale to danusia napisze :( Quote
mariamc Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Miał badaną krew pod kątem nowotworów. Wyszły b. wysokie parametry rakowe. Jutro zrobimy Mu USG, ale raczej nie ma co Dixa męczyć. Dziś nad wodą znowu miał atak, a po ataku aniołeczek. Jak wchodzi w taką fazę agresji , to jakby nie widział i nikogo nie rozpoznaje. Jak przyjechał , to był drobniutki , teraz to jest kawał , wielkiego psiaka. Zal..... Quote
MARGOL Posted June 6, 2011 Author Posted June 6, 2011 rozmawiałam z pania Danutą dzisiaj wieczorem, faktycznie rokowania są niepomyślne niestety :( jutro będę kontaktować się jeszcze z panią Danutą ... nie wiem co napisać, w schronisku walczyłam o niego zaciekle, o żadnego psiaka tak nie walczyłam ale życie pisze różne scenariusze nawet dla psiaków... Quote
mariamc Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Wczoraj był całe popołudnie spokojny. Rano spał a raczej drzemał tak niespokojnie. Wybudzaliśmy go do badań, był straszny atak. Za chwilę oprzytomniał i już tylko warczał. Nie poznawał nas wcale. Po naradzie z dwojgiem wetów, podjęłam decyzję o uśpieniu Dixona. Przykro jest mi strasznie ale nie mogłam pozwolić aby pies się męczył , nie mając żadnych szans. Dixon (*)(*)(*) Quote
agaga21 Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 danusiu, to była jedyna decyzja. dałaś dixonowi szansę, nie udało się. margol, ty o niego zawalczyłaś jak nikt inny. śpij piesku :( (*) Quote
mariamc Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Uploaded with ImageShack.us Takiego Cię zapamiętamy Dixi. Biegaj szczęsliwie , tam się Tobą wszystkie moje psy będą opiekować. Quote
MARGOL Posted June 7, 2011 Author Posted June 7, 2011 "Dokąd idą psy gdy odchodzą? No bo jeśli nie idą do nieba To przepraszam Cię Panie Boże Mnie tam także iść nie potrzeba. Ja proszę na inny przystanek Tam gdzie merda stado ogonów Zrezygnuje z anielskich chórów tudzież innych nagród nieboskłonu. W moim niebie będą miękkie sierści Nosy, łapy, ogony i kły W moim niebie będę znowu głaskać Moje wszystkie pożegnane psy." Quote
MARGOL Posted June 7, 2011 Author Posted June 7, 2011 [SIZE="5"]Dziękuję bardzo pani Danuto za wspaniałą opiekę nad DIXONEM, za pani wielkie serce. Dala pani szansę Dixonowi jakiej nikt inny nie chciał mu dać. DZIĘKUJĘ (myslę że nigdy nie bede w stanie odwdzięczyć się za to wszystko) Dziękuję Agacie Ani i Agnieszce za pomoc (nie tylko przy Dixonie) Dziękuję Ani która zorganiowała transport Dixona do hoteliku w Szczecinku. Dziekuję Krzysztofowi z findacji ANIMALIA za opieke nad Dixem podczas podróży z Poznania do Szczecinka Dziekuję Oli G. i Dorocie za pomoc w przewiezieniu Dixona do Poznania. Dziękuję wszystkich weterynarzom i opiekunom Dixona ... W wakacje chciałam wraz z mężem odwiedzić Dixona w Szczecinku, już byłby plany - ale niestety nie spotkam już Dixona... za TM będzie szczęśliwy ... Quote
oleska Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 ...................................................... wielkie szczeście, ze trafil do schroniska i staneła na jego dordze Margol (juz jestem pewna - nic nie dzieje sie bez powodu)! Quote
Recommended Posts