Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 113
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To były 4 ataki w niedzielę.
Bez ostrzeżenia, blędny wzrok, stawał na tylnie łapy i atak.

Teraz wróciło wszystko do normy.

I nie na temat...
RADOMSKO potrzebuje naszej pomocy!!!

Posted

dzieki za informacje o Dixonie. Ania dzwoniła do mnie i mówiła ze opiekunowi nie zrobił krzywdy. Nie wiedziałam że wieksza dawka leku moze tak na niego wpłynąć.

Posted

dzisiaj zrobiłam przelew za kolejny miesiąc pobytu Dixona w hoteliku u mariamc. Hotelik opłacony do końca kwietnia.

WIKA 30zł
gryf80 30zł
Agata I. 100zl
Margol 40zł

dziękuję!

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

wczoraj zrobiłam przelew na kolejny miesiąc pobytu Dixona w hoteliku u pani Danuty, do końca maja hotelik opłacony :) Nie miałam żadnych wpłat na konto.

MARGOL 200zł

Posted

tak tak, od ciebie oleska otrzymałam pieniążki za kwiecień juz po opłaceniu hoteliku Dixa i w związku z tym że wówczas Bako potrzebował pomocy finansowej twoje pieniążki zasiliły konto Bakusia. Mam nadzieje że nie masz nic przeciwko ( w koncu to psiaki z naszego schroniska).

tutaj rozliczenie: http://www.dogomania.pl/threads/140610-UWAGA!-ab-agnieszka-z-Gliwic-to-oszustka!-okrad%C5%82a-bezdomne-psiaki!NIE-MO%C5%BBNA-JEJ-UFA%C4%86!?p=16738076&viewfull=1#post16738076

w połowie maja chcę w koncu zrobić bazarek dla DIXA (książki od dziewczyny z niebieskiego) więc mam nadzieje że cos się uzbiera na Dixa.

• 4 weeks later...
Posted

opłata za czerwiec na hotel Dixona zrobiona! Dziękuje za pomoc i wpłaty!

Wika - 60zł (za maj i czerwiec)
gryf - 30zł
lullaby - 35zł
margol - 75zł

Posted

dixon ma znów problem :( ma znów napady agresji, danusia jest podłamana. dziś go widziałam. nie chciał wyjść do nas, warkotał bardzo brzydko tak "gardłowo" z ukrycia. potem jak do niego zajrzeliśmy, powitał nas groźnym szczekaniem, był cały napięty, sierść zjeżona, warczał, oczy nieprzytomne, nieobecne jakby... :(