Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mamy wiec deklaracje stałe:

(z niebieskiego)

WIKA 30zł
gryf80 30zł

Ania z Poznania 50zł
reszta (jesli nikt sie nie zgłosi) MARGOL

jednorazowe
Amazonka 50zł

dzięęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęki!!!!!!

• Replies 113
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zapraszamy serdecznie na bazarki na niebieskim forum, które zrobiła
dona dla MARSA
na bazarkach można kupić unikalne taśmy, z których los-ferros zrobi obróżkę specjalnie dla waszego psiaka!
przykładowe obróżki:

Posted

aniu mam pytanko, miałabyś mozlwiość wykombinować albo nawet kupic (oddam pieniądz) taka grubą obrożę dla Dixona? ja pewnie nie zdąże zrobic tego jutro poza tym nie wiem czy u mnie w miescie dostane taką. chciałam zamówic u dony jedna z obróżek ale przeciez nie dotarłaby do mnie do jutra. Chciałabym żeby Dioxon pojechał do pani danuty w pełni wyposażony :)

Posted

Dixon juz w hoteliku u pani Danuty. Pan Krzysztof który wiózł Dioxna ze Swarzędza do Szczecinak powiedzial że nie psiak nie sprawiał żadnych problemów tylko nie chciał wejsc do budynku - wniesiono go na rękach jak królewicza. Pan Krzysztof prosił żebym koniecznie wszystkich poinformowała że "w szczecinku to psy na rękach noszą" ;)

Dziekujemy Krzysztof za pomoc :)

a tutaj krótkie filmiki prezentujący Dixona (troche kiepska jakoś niestety)

[video=youtube;LbnUHiw7p44]http://www.youtube.com/watch?v=LbnUHiw7p44[/video]

[video=youtube;4UCf92tJr_A]http://www.youtube.com/watch?v=4UCf92tJr_A[/video]

Posted

Dixon dojechał, strasznie jest biedny.
Nie chciał wejść do środka, Andrzej go wniósł.
Czekałam na jego przyjazd , do nie wiedziałam ,czy nie trzeba będzie dać mu leków.
Zjadł leki z pieczonym kurczakiem z ręki.
Zero agresji, boi się trochę, nie chce się położyć.trochę poszczekuje.
Usłyszała go Rutka i zaczęła szaleć.I co z tego ,że go nie widzi.

Posted

Dixonek jest przepiękny, z pysia rzeczywiście niesamowicie "mojego" Dixona przypomina, słodki, kontaktowy, cieszący się z drobiazgów- smakołyk, wytarzanie się w śniegu, pogłaskanie, ten typ "przyjaciel", takie ma spojrzenie, że od razu chciałoby się go wziąć do domu a stan fizyczny już w ogóle uruchamia pokłady czułości do niego. Na pewno pomogę w jego dojściu do formy, trzeba dać mu szansę, Gosiu, jak dobrze, że go wyciągnęłyście :)!

Posted

mariamc zastanawiam sie dlaczego Dixona tak strasznie boi sie pomieszczen. Początkowo myslałam że to reakcja na gabinet weterynarza. ale raz próbowałam go wysmarowac tym preparatem na grzyba który jest w pojemniczu a że było zimno na dworze to chciałam wprowadzić go do budynku schorniska a Dixona zaparl sie i absolutnie nie było mowy o wejściu do środka. hmm dziwne to bo do samochodu wchodzi bez problemu, do boksu tez.

a tu dixon podczas przerwy w podróży

a tutaj Dixon przytula sie do nóg Krzysztofa

oraz "przekazanie" psiaka w droge do szczecinka (na zdjęciu Krzysztof, Ola G. Dorota i Ania)

Posted

i przytulanki na pożegnanie - tutaj Dixon tuli się do Oli (nik na dogo oleska :) Kochana dziewczyna, to dzieki Oli udał się przetransportować Dixa do Swarzędza. Dziękujemy!!!!!