marko69 Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Słyszałem że ma się pojawiac na naszym rynku karma Artemis, ponoćjest to karma bardzo wysoko oceniana w stanach i ponoc swietnie zbilansowana (białko itp). Czy moze ktos ma wiecej wiedzu na ten temat i moze wiecie gdzie mozna kupic? Quote
marko69 Posted September 30, 2010 Author Posted September 30, 2010 ponoć ma sie pojawic karma Artemis, z tego co wiem, ma swietne oceny na rynku USA, znalazła się w TOP 20 karm. Czy ktos moze ma wiedzę na ten temat? Quote
Chefrenek Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 marko69 napisał(a):ponoć ma sie pojawic karma Artemis, z tego co wiem, ma swietne oceny na rynku USA, znalazła się w TOP 20 karm. Czy ktos moze ma wiedzę na ten temat? Tak. Mają po 5 i 6 gwiazdek wg dog food analysis. Skąd wiesz, że mają być w Polsce i gdzie? Quote
marko69 Posted October 1, 2010 Author Posted October 1, 2010 Znajomy który zajmuje się rzeczami weterynaryjnymi przekazał mi taką informcje, ze w połowie pazdziernika bedzie juz dostępna ta karma. Juz czekam, widziałem strone dog foods analisys, i patrząc na oceny jestem ciekaw czy jest aż tak swietna. Quote
Chefrenek Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 marko69 napisał(a):Znajomy który zajmuje się rzeczami weterynaryjnymi przekazał mi taką informcje, ze w połowie pazdziernika bedzie juz dostępna ta karma. Juz czekam, widziałem strone dog foods analisys, i patrząc na oceny jestem ciekaw czy jest aż tak swietna. Daj znać jak już będzie. Sama chętnie kupię na próbę. Quote
huberto Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 Też słyszałem, że mają być. Ciekawe, jaka będzie cena? Kupiłem kilka razy tę karmę w Czechach, karma rewelacyjna, ale dość droga. Czekam z niecierpliwością. Daj znać, jak będziesz znał jakieś szczegóły. Quote
gayka Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 mają juz stronę http://www.artemispetfood.pl/ Quote
huberto Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 a no, będzie :multi: Stronka już jest: http://www.artemispetfood.pl/ Quote
Hummer Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 a nawet juz jest :) ja wczesniej kupowałam w Czechach, ale udało mi się w tym tyg dotrzeć do dystrybutora w Krakowie, bo w sklepach chyba jeszcze nie ma. Jak ktos jest zainteresowany to firma nazywa się Epta, a adres mailowy to p.mathias@artemiskarmy.pl Quote
artemis-lublin Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 około 18zł za kg. więcej info prześlę na maila m.miturski@artemiskarmy.pl Quote
artemis-lublin Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 mam psa napisał(a):jakie są worki? 1,8kg 6,8kg 13,6kg Quote
Chefrenek Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 A czy będą dostępne jakieś inne smaki, czy tylko kurczak? Quote
karoten Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 18 złotych za kg karmy zbożowej? (ryż, jęczmień, owies :loveu:) główny składnik karmy - kurczak, a czy kurczak organiczny, czy tez ten z farmy nafaszerowany anabolami i hormonami? Quote
huberto Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 karoten napisał(a):18 złotych za kg karmy zbożowej? (ryż, jęczmień, owies :loveu:) główny składnik karmy - kurczak, a czy kurczak organiczny, czy tez ten z farmy nafaszerowany anabolami i hormonami? He, he, pytanie! Oczywiście, że organiczny. Karma pierwsza klasa!! Quote
Franek Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Postanowiłem rozpocząć nowy temat-karma Artemis. Dostałem od lokalnego dystrybutora troche próbek, mój Franek zjadł je z wieeelkim smakiem i zastanawiam sie nad przejściem na stałe na Artemisa. Znajomi (hodowla yorków) od miesiąca testowali je na swoich podopiecznych i są zadowoleni ale chcialbym poznać opinie innych właścicieli, którzy mieli z ta karmą do czynienia. Wiem, że Artemis dopiero od niedawna jest dostepny w Polsce, wczesniej był to tzw "prywatny import" z Czech. Proszę wszystkich, którzy karmili swoje psy Artemisem w wyrażenie opinii. Skład na opakowaniu i ocena w rankingach to jedno a rzeczywiste odczucia- to drugie. Quote
tamiska Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Karmę Artemis można kupić także we Wrocławiu w Ekozwierzaku :D Quote
af2p Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 Artemis też jest w Zielonej Górze jakby ktoś szukał, na oś. Pomorskim 12 niedawno się otworzył sklep, na razie widziałem małe worki ale mogą dostarczyć duże wory, z zamówieniem nie ma problemu, tak mi przynajmniej powiedział sprzedawca. Jak skończy mi się Royal to wypróbuję tę karmę, ciekawe czy taka dobra jest faktycznie, bo niby skład mają niczego sobie, ale czy psiaki dobrze przyswoją to się okaże. A kupił już ktoś z Was tę karmę? Quote
Ireth1990 Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 Dzisiaj przyszła do mnie zamówiona karma Artemis Puppy Small Breed i bedziemy powoli przestawiać się z Acana'y. Dam znać za parę dni :) Quote
ania90 Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 moj zjadl maly worek tej karmy i nie moge powiedziec na temat tej karmy nic zlego, kupki ladne, mam psa wybrednego wiec nie latwo cos znalesc do niego ale ta karme jadl bez zastanowienia.... Quote
offeczka Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 my kupiliśmy :) testowaliśmy wcześniej Orijena, ale było różnie - mam dwa duże dorosłe psy, oba na Artemisie od wiosny - karma smaczna, psy w dobrej kondycji. szczerze polecam! :) Quote
offeczka Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 Ireth1990, jak przestawianie psiaka na Artemisa? Quote
sarahh_08 Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Szukając ostatnio karm dla psów natrafiłam na Artemis. Zaciekawiła mnie informacja na jej temat, bowiem zawiera odpowiednią ilość białka, nie za dużo, nie za mało. a jak wiemy zbyt dużo białka w karmie nie nadaje się dla wszystkich psów (szczególnie mowa tutaj o rasach dużych), wysoka zawartość białka może powodować zbyt szybki przyrost masy mięśniowej. Ponadto wszystkie potrzebne witaminy i mikroelementy, owoce, warzywa, zboża. Według różnych rankingów artemis stawiany jest bardzo wysoko jeśli chodzi o jakość karm. Quote
Recommended Posts