Jump to content
Dogomania

Psiaki biedaki z Pułtuska:( jeden cudem przeżył zimę

Recommended Posts

Guest kasia mierzejewska
Posted

Dziś po południu nie mogłam go znaleźć tam, gdzie zwykle. Spróbuję jutro, chociaż nie wiem, czy się uda, bo będę bardzo zajęta.
Myślałam też o zgarnięciu go do hotelu, ale do tego potrzebne są deklaracje. Czy ktoś chciałby pomóc?

• Replies 109
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest kasia mierzejewska
Posted

Wciąż go nie ma - myślę, że gdzieś biega po mieście, albo schował się przed upałem. W sobotę będę miała więcej czasu.
Pojawiły sie też nowe psy, taki sznaucerowaty, duży, czarny łagodny pies i suka wielkości owczarka, tylko drobniejsza, która bardzo lgnie do ludzi i koczuje pod budką z hotdogami. Strasznie mi przykro na nie patrzeć, ale nie wiem naprawdę, jak im pomóc. Sama nie dam rady.

Posted

mtf zalesie napisał(a):
molestowac urzad aby podpisal umowe z jakims schronem,ja mam kilka swoich psow,kilka deklaracji i nie mam pensji z gumy ani firmy

to nie takie łatwe.... zwłaszcza dla pojedynczej osoby....
nawet organizacjom nie zawsze się udaje....
ale watro poprosić o pomoc w wyegzekwowaniu obowiązków gminy np. najbliższy TOZ lub inną organizację

Guest kasia mierzejewska
Posted

No właśnie nie widziałam go już pare dni. w weekend wybrałam się z aparatem na spacer, żeby go poszukać. Przeszłam całe miasto i nic.
Myslę, że gdzieś jest, tylko chowa się przed upałami.
Pojawiły się za to inne psy. Duży, czarny, trochę wyżeł szorstkowłosy - ładny pies. No i suka husky, która tylko mi miga przed oczami - ciężko ją namierzyć w jednym, konkretnym miejscu. Spróbuja te nowe psy uwiecznic w weekend

• 2 weeks later...