Iljova Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Hei psiaczki kochane, Żebyście znalazły wspaniałe domki w których będziecie zadbane. Quote
Agnieszka103 Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Witam. Na PW otrzymałam prośbę od Agnezia o oddanie głosu na schronisko w Radomsku, co właśnie uczyniłam. Mam wielką nadzieję, że uda się uzbierać wystarczającą ilość głosów. Jest mi bardzo przykro, że Dalia została pogryziona :( Wiem, że macie bardzo wiele zajęć i nie chcę zawracać głowy, ale będę wdzięczna za info co z nią. Pozdrawiam Quote
Felka z Bagien Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Agnieszka103 napisał(a):Witam. Na PW otrzymałam prośbę od Agnezia o oddanie głosu na schronisko w Radomsku, co właśnie uczyniłam. Mam wielką nadzieję, że uda się uzbierać wystarczającą ilość głosów. Jest mi bardzo przykro, że Dalia została pogryziona :( Wiem, że macie bardzo wiele zajęć i nie chcę zawracać głowy, ale będę wdzięczna za info co z nią. Pozdrawiam Pamietasz wynik? Bo ja tu dwoję się i troję,żeby dotrzeć do ludzi spoza dogo. Quote
tibby Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Na danną chwile jest 1115 do 1067 dla Torunia... Quote
Agnieszka103 Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Felka z Bagien napisał(a):Pamietasz wynik? Bo ja tu dwoję się i troję,żeby dotrzeć do ludzi spoza dogo. Teraz jest 1120 dla Torunia i 1074 dla nas. Właśnie rejestrują się moje 2 koleżanki z pracy, żeby też oddać swój głos dla Radomska Quote
Agnezia Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Mam nadzieję, że się uda wygrać. Nie mam czasu na czytanie całego wątku, ale mam pytanie czy jest u Was jakiś bokser? Quote
tibby Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Na daną chwilę nie ma boksera, z tego co się orientuję :) Jak jakiś będzie to damy znać. Quote
felkanowakowa Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Kurcze, trochę mi mina rzednie jak zaglądam na stronę z wynikami... Mój kolega dał dzisiaj cynk do hufca, obiecali porozsyłać naszą prośbę, może ich wsparcie pomoże trochę nadrobić stratę. Ten sam kolega prosił mnie o przekazanie informacji, że w przyszłym tygodniu będzie kursował na trasie Łódź-Konin, Łódź-Parczew (Lublin), Łódź-Słupsk, Łódź-Cieszyn, więc gdyby jeszcze jakaś bieda znalazła domek, to chętnie podrzuci. Z Radomska do Łodzi oczywiście też damy radę podrzucić. Quote
magda222 Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Temida napisał(a):Madziu, Moli i Nutka na już. Myślę że warto by też zacząć troszkę odnawiać. To na początek postaram się dziś wieczorem zrobić ogłoszenia Moli. Quote
milosnicy zwierzat Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 cały czas rozsyłam na nk dodałam na Facebooka zrobiłam nowe zdjęcie http://nk.pl/profile/10943377/gallery/album/9/1411 z nk cały czas głosy spływają powoli bo piszą mi ludzie że oddają głos Quote
tibby Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 felkanowakowa, mam nadzieję, że Twój kolega coś zdziała, bo jak porosiłam swojego żeby umieścił info na stronie Hufca to obiecał, ale nic nie napisał. Będzie miał awanti w najbliższym czasie :D Quote
Asia&Kleo Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Zapisuję wątek i melduję, że oddałam głos w krakvecie na Radomsko:) Quote
Mariat Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Ja juz nie wiem kogo prosić, namówiłam synow ,zeby swoich znajomych stad zarejestrowali.Synowie z zonami zaglosowali , ale czy inni - nie wiem. Wyslalam do znajomych na Fb i nk, ale na razie potwierdzily mi 3 osoby ( wyslalam ok. 60 błagalnych listów). Quote
tibby Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Asia&Luna, dziękujemy Mariat, Tobie też :) Powiem tak ja spamuję, gdzie się da, blagam znajomych, ale chyba im to wisi :( Nie wszystkim, ale większosci raczej tak :( Quote
Mariat Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Za co mi dziekujesz? Skoro przylazlam na dogomanie,to znaczy,ze psi los lezy mi na sercu. Gdyby torunskie schronisko poczekalo troche, glosowalabym pozniej na niego. Troche solidarnosci by sie przydalo takze miedzy schroniskami. Prosze spojrzec na Pipi. Teraz Jej w wewnetrznej ankiecie nie wyszlo, ale sie nie obrazila i namawiala zeby glosowac na Radomsko. Quote
terra Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Głosowałam na Radomsko i namówiłam rodzinę do rejestracji i głosowania. Trzymam kciuki, wierzę ,że się uda. Quote
dog193 Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Mariat napisał(a): Troche solidarnosci by sie przydalo takze miedzy schroniskami. Toruń jest kandydatem SPK, bo pomaga królikom i utrzymuje z SPK współpracę, co jest rzadkością. Quote
tripti Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 terra napisał(a):Głosowałam na Radomsko i namówiłam rodzinę do rejestracji i głosowania. Trzymam kciuki, wierzę ,że się uda. idźmy za tym przykładem, uda się! Quote
Madlene Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 To są chyba jakieś jaja... No nie, po prostu jakoś trudno mi uwierzyć że ludzie mogą się tak zachowywać! Czyli p.Amanda kłamie, p.Marek też i co do tego jeszcze Panorama???!!!! Kurcze, z tego co widziałam na własne oczy to p. Amanda i p. Marek to już stają na głowie i kombinują żeby tylko było co dać jeść tym mordeczkom kochanym!! Naprawdę mówię to szczerze, że jeszcze chyba nigdy nie widziałam takiej osoby wytrwałej i cierpliwej osoby jak Temida, ale wiem też, że dla Niej i dla p. Marka każdy nowy znaleziony dom dla zwierzaka, każdy, choćby ociupinkę uśmiechnięty i zadowolony pyszczek psiaka, to jest wynagrodzenie za to wszystkie oskarżenia i niedopowiedzenia. Tylko oby tak dalej! Razem damy radę! Quote
Madlene Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Też coś mam : http://nk.pl/#profile/2730181/gallery/album/2/33 Quote
UBOCZE Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 [quote name='Madlene']Też coś mam : http://nk.pl/#profile/2730181/gallery/album/2/33 Skopiowałem fotkę i opublikowałem na tablicy wydarzenia Radomska proszącego o głosy na FB.;) Przepraszam, że bez pytania...:oops: Quote
Temida Posted March 29, 2011 Author Posted March 29, 2011 Agnieszka103 napisał(a):Witam. Na PW otrzymałam prośbę od Agnezia o oddanie głosu na schronisko w Radomsku, co właśnie uczyniłam. Mam wielką nadzieję, że uda się uzbierać wystarczającą ilość głosów. Jest mi bardzo przykro, że Dalia została pogryziona :( Wiem, że macie bardzo wiele zajęć i nie chcę zawracać głowy, ale będę wdzięczna za info co z nią. Pozdrawiam Agnieszko, Dalia czuje się lepiej, zaczęła wychodzić z budki, ma pokiereszowaną łapkę i trzyma ją w górze. To jest bardzo wrażliwy psiaczek, bardzo potrzebuje mieć domek. Serce mi pęka :( Quote
Temida Posted March 29, 2011 Author Posted March 29, 2011 [quote name='Madlene']To są chyba jakieś jaja... No nie, po prostu jakoś trudno mi uwierzyć że ludzie mogą się tak zachowywać! Czyli p.Amanda kłamie, p.Marek też i co do tego jeszcze Panorama???!!!! Kurcze, z tego co widziałam na własne oczy to p. Amanda i p. Marek to już stają na głowie i kombinują żeby tylko było co dać jeść tym mordeczkom kochanym!! Naprawdę mówię to szczerze, że jeszcze chyba nigdy nie widziałam takiej osoby wytrwałej i cierpliwej osoby jak Temida, ale wiem też, że dla Niej i dla p. Marka każdy nowy znaleziony dom dla zwierzaka, każdy, choćby ociupinkę uśmiechnięty i zadowolony pyszczek psiaka, to jest wynagrodzenie za to wszystkie oskarżenia i niedopowiedzenia. Tylko oby tak dalej! Razem damy radę! Tak Ado, masz rację. Każdy nowy dom i szczęście zwierzaka wynagradza to co musimy znosić na tej drodze i tak naprawdę tylko to się liczy. Ja zawsze powtarzam, że ratując jedno zwierzę nie zmienisz świata, ale świat zmieni się chociaż dla tej jednej istoty. Dlatego, aż tak bolą mnie wypowiedzi, choćby z tego artykułu. ,,z prowadzonej przez weterynarza dokumentacji zgonów tych psów wynika, że wskutek wychudzenia zmarł tylko jeden pies.'' Należało by krzyknąć: AŻ JEDEN! Quote
milosnicy zwierzat Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 zrobiłam kolejne http://nk.pl/profile/10943377/gallery/album/9/1412 Quote
Recommended Posts