Jump to content
Dogomania

Schronisko w Radomsku - Ruszamy z adopcjami! Prosimy o pomoc.

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam. Na PW otrzymałam prośbę od Agnezia o oddanie głosu na schronisko w Radomsku, co właśnie uczyniłam. Mam wielką nadzieję, że uda się uzbierać wystarczającą ilość głosów. Jest mi bardzo przykro, że Dalia została pogryziona :( Wiem, że macie bardzo wiele zajęć i nie chcę zawracać głowy, ale będę wdzięczna za info co z nią. Pozdrawiam

Posted

Agnieszka103 napisał(a):
Witam. Na PW otrzymałam prośbę od Agnezia o oddanie głosu na schronisko w Radomsku, co właśnie uczyniłam. Mam wielką nadzieję, że uda się uzbierać wystarczającą ilość głosów. Jest mi bardzo przykro, że Dalia została pogryziona :( Wiem, że macie bardzo wiele zajęć i nie chcę zawracać głowy, ale będę wdzięczna za info co z nią. Pozdrawiam

Pamietasz wynik? Bo ja tu dwoję się i troję,żeby dotrzeć do ludzi spoza dogo.

Posted

Felka z Bagien napisał(a):
Pamietasz wynik? Bo ja tu dwoję się i troję,żeby dotrzeć do ludzi spoza dogo.

Teraz jest 1120 dla Torunia i 1074 dla nas. Właśnie rejestrują się moje 2 koleżanki z pracy, żeby też oddać swój głos dla Radomska

Posted

Kurcze, trochę mi mina rzednie jak zaglądam na stronę z wynikami... Mój kolega dał dzisiaj cynk do hufca, obiecali porozsyłać naszą prośbę, może ich wsparcie pomoże trochę nadrobić stratę. Ten sam kolega prosił mnie o przekazanie informacji, że w przyszłym tygodniu będzie kursował na trasie Łódź-Konin, Łódź-Parczew (Lublin), Łódź-Słupsk, Łódź-Cieszyn, więc gdyby jeszcze jakaś bieda znalazła domek, to chętnie podrzuci. Z Radomska do Łodzi oczywiście też damy radę podrzucić.

Posted

Temida napisał(a):
Madziu, Moli i Nutka na już.
Myślę że warto by też zacząć troszkę odnawiać.

To na początek postaram się dziś wieczorem zrobić ogłoszenia Moli.

Posted

felkanowakowa, mam nadzieję, że Twój kolega coś zdziała, bo jak porosiłam swojego żeby umieścił info na stronie Hufca to obiecał, ale nic nie napisał. Będzie miał awanti w najbliższym czasie :D

Posted

Ja juz nie wiem kogo prosić, namówiłam synow ,zeby swoich znajomych stad zarejestrowali.Synowie z zonami zaglosowali , ale czy inni - nie wiem. Wyslalam do znajomych na Fb i nk, ale na razie potwierdzily mi 3 osoby ( wyslalam ok. 60 błagalnych listów).

Posted

Asia&Luna, dziękujemy Mariat, Tobie też :) Powiem tak ja spamuję, gdzie się da, blagam znajomych, ale chyba im to wisi :( Nie wszystkim, ale większosci raczej tak :(

Posted

Za co mi dziekujesz?
Skoro przylazlam na dogomanie,to znaczy,ze psi los lezy mi na sercu.
Gdyby torunskie schronisko poczekalo troche, glosowalabym pozniej na niego.
Troche solidarnosci by sie przydalo takze miedzy schroniskami.
Prosze spojrzec na Pipi.
Teraz Jej w wewnetrznej ankiecie nie wyszlo, ale sie nie obrazila i namawiala zeby glosowac na Radomsko.

Posted

Mariat napisał(a):

Troche solidarnosci by sie przydalo takze miedzy schroniskami.

Toruń jest kandydatem SPK, bo pomaga królikom i utrzymuje z SPK współpracę, co jest rzadkością.

Posted

terra napisał(a):
Głosowałam na Radomsko i namówiłam rodzinę do rejestracji i głosowania.
Trzymam kciuki, wierzę ,że się uda.

idźmy za tym przykładem, uda się!

Posted

To są chyba jakieś jaja... No nie, po prostu jakoś trudno mi uwierzyć że ludzie mogą się tak zachowywać! Czyli p.Amanda kłamie, p.Marek też i co do tego jeszcze Panorama???!!!! Kurcze, z tego co widziałam na własne oczy to p. Amanda i p. Marek to już stają na głowie i kombinują żeby tylko było co dać jeść tym mordeczkom kochanym!! Naprawdę mówię to szczerze, że jeszcze chyba nigdy nie widziałam takiej osoby wytrwałej i cierpliwej osoby jak Temida, ale wiem też, że dla Niej i dla p. Marka każdy nowy znaleziony dom dla zwierzaka, każdy, choćby ociupinkę uśmiechnięty i zadowolony pyszczek psiaka, to jest wynagrodzenie za to wszystkie oskarżenia i niedopowiedzenia. Tylko oby tak dalej! Razem damy radę!

Posted

Agnieszka103 napisał(a):

Agnieszko, Dalia czuje się lepiej, zaczęła wychodzić z budki, ma pokiereszowaną łapkę i trzyma ją w górze.
To jest bardzo wrażliwy psiaczek, bardzo potrzebuje mieć domek. Serce mi pęka :(

Posted

[quote name='Madlene']To są chyba jakieś jaja... No nie, po prostu jakoś trudno mi uwierzyć że ludzie mogą się tak zachowywać! Czyli p.Amanda kłamie, p.Marek też i co do tego jeszcze Panorama???!!!! Kurcze, z tego co widziałam na własne oczy to p. Amanda i p. Marek to już stają na głowie i kombinują żeby tylko było co dać jeść tym mordeczkom kochanym!! Naprawdę mówię to szczerze, że jeszcze chyba nigdy nie widziałam takiej osoby wytrwałej i cierpliwej osoby jak Temida, ale wiem też, że dla Niej i dla p. Marka każdy nowy znaleziony dom dla zwierzaka, każdy, choćby ociupinkę uśmiechnięty i zadowolony pyszczek psiaka, to jest wynagrodzenie za to wszystkie oskarżenia i niedopowiedzenia. Tylko oby tak dalej! Razem damy radę!

Tak Ado, masz rację. Każdy nowy dom i szczęście zwierzaka wynagradza
to co musimy znosić na tej drodze i tak naprawdę tylko to się liczy.

Ja zawsze powtarzam, że ratując jedno zwierzę nie zmienisz świata, ale świat zmieni się chociaż dla tej jednej istoty.

Dlatego, aż tak bolą mnie wypowiedzi, choćby z tego artykułu.
,,z prowadzonej przez weterynarza dokumentacji zgonów tych psów wynika, że wskutek wychudzenia zmarł tylko jeden pies.''

Należało by krzyknąć: AŻ JEDEN!