Jump to content
Dogomania

Schronisko w Radomsku - Ruszamy z adopcjami! Prosimy o pomoc.

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Temida, kursuje ktoś od Was na Dolny Śląsk może? Mamy trochę karmy ze zbiórek do oddania, nam się nie przyda, a Wam pewnie tak. Nie jest ona jakaś rewelacyjna, bo dzieciaki zazwyczaj kupują Puffi, Chappi lub coś w ten deseń, ale zawsze coś...

Posted

Czy te psiaki, które są na tej stronie schroniska są jeszcze do adopcji? Jak tak, to tu widzę psiaki w typie goldena i boksia. Możesz im zrobić większe zdjęcia i napisać parę słów? Ruszę zaraz znajomości. Jak macie w schronie coś w typie jakiejś szwajcarskiej rasy (berneńczyki np.), rottki, basety, akity, labki lub sznaucery to też dawaj ;)

Posted

Dif Dipsi to taki średniak do 15 kg, ale jest CUDOWNA :)

Na Dolny Śląsk zawsze ktoś kursuje, trzeba poszukać. Zależy gdzie dokładnie.
Wszystkie psiaki z 1-szej są do adopcji.
A które Ci na goldena i boksia podpadają.

Nestor pod coś podpada z pasterskich, ale nie wiem, rottka rasowego mam, ale Pomorska Rottka ma go przejąć, labka to już widziałaś
moja Mania w hotelu i chart Sonar, ale dziewczyny też już powiadomione.

Posted

[quote name='MagdaH']Temida, dzięki za pw, na razie podnoszę wątek
A tak offtopowo: proponuję usunąć wszystkie posty - będzie więcej miejsca na reklamę:diabloti:[/QUOTE]

z boku tych reklam masz takie coś >> klikasz i zwijasz

Posted

[quote name='Isadora7']z boku tych reklam masz takie coś >> klikasz i zwijasz[/QUOTE]
Zwijam, Isadorko, zwijam za każdym razem gdziekolwiek wchodzę, zwijam jak chcę coś napisać, zwijam jak chce przeczytać, generalnie moja obecność na dogo to w większosci zwijanie:roll:

Posted

[quote name='MagdaH']Zwijam, Isadorko, zwijam za każdym razem gdziekolwiek wchodzę, zwijam jak chcę coś napisać, zwijam jak chce przeczytać, generalnie moja obecność na dogo to w większosci zwijanie:roll:[/QUOTE]

nie tylko Isadorkę to rozbawiło :-) mnie też.
Powiem tylko tyle że nie mam tego problemu ;-) spytacie dlaczego? Bo z netu korzystam w komórce i mam spokój :-)
Trzymam kciuki za Schronisko w Radomsku !!! :-)

Posted

[quote name='Iljova']Bo z netu korzystam w komórce i mam spokój :-)[/QUOTE]
No widzisz, szczęściaro, a ja ani w komórce ani w łazience nie mam zasięgu :shake:

Posted

zapisuje sie na watek na zaproszenie..
dodalam wszystkie informacje na swoj dosc spory profilek na n-k....podajac informacje z psiakami,danymi do wplat i danymi do kontaktu