ona 30 Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 [quote name='Jusia&Szila']O Sonara jak dla mnie dziwne - czy to chart polski czy whipet - odpisalam ze sie nie znam tak dokladnie, ale ze szukamy dla niego kochajacego domku[/QUOTE] Jeżeli ktoś może zmienić to ogłoszenie to będę bardzo wdzięczna...Sonar to żaden chart polski, żaden whippet i żaden grey..to mix whippeta lub greya, jest większy jak pipet także podejrzewam, ze to mieszaniec greyhanda ;) Trzymam kciuki za znalezienie odpowiedniego domu dla niego, ale nie ma co ludzi wprowadzać w błąd ;) Quote
majqa Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 [quote name='Temida']Kochani, mam jeszcze prośbę o jedną formę pomocy. Chciałabym z kierownikiem i wetem porozwieszać troszkę takich plakacików mówiących że jest w Radomsku schronisko i coś o adopcjach. Najlepiej chyba czarno-białe, bo łatwiej z ksero i format A4. Moje pytanie czy ktoś mógłby wykonać i czy jest ktoś dysponujący ksero, aby troszkę wydrukować.[/QUOTE] Coby nie umknęło, bo strona się przerzuciła. Prosimy o pomoc w kwestii plakatów! Quote
Isadora7 Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 [quote name='Temida']Kochani, mam jeszcze prośbę o jedną formę pomocy. Chciałabym z kierownikiem i wetem porozwieszać troszkę takich plakacików mówiących że jest w Radomsku schronisko i coś o adopcjach. Najlepiej chyba czarno-białe, bo łatwiej z ksero i format A4. Moje pytanie czy ktoś mógłby wykonać i czy jest ktoś dysponujący ksero, aby troszkę wydrukować.[/QUOTE] Dobrze zrobiony plakat nie musi być w wersji czarno-białej. Może być kolorowy a i tak dobrze wyjdzie na drukarkach czarnych. Moge zrobic taki plakacik, ale prosiłabym o tekst, dane kontaktowe i jakby się udało kilka dobrych nie ciętych, nie zmniejszanych zdjęć psiaków z Radomska. Foty ostatecznie skombinuję, ale lepiej byłoby konkretne psiaki od Was, tym bardziej że jest tyle pięknych. Niestety nie mam możliwości pomóc w druku. Quote
Jusia&Szila Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 [quote name='ona 30']Jeżeli ktoś może zmienić to ogłoszenie to będę bardzo wdzięczna...Sonar to żaden chart polski, żaden whippet i żaden grey..to mix whippeta lub greya, jest większy jak pipet także podejrzewam, ze to mieszaniec greyhanda ;) Trzymam kciuki za znalezienie odpowiedniego domu dla niego, ale nie ma co ludzi wprowadzać w błąd ;)[/QUOTE] nikogo w blad nie wprowadzamy ;) ludzie sami zapytali jaki to chart, a napisane jest dokladnie tak: "Śliczny, duży chart o białej barwie w szare pręgi. Jest niezwykle piękny i z całą pewnością jego miejsce nie jest w schronisku. Do tego jest bardzo przyjacielskim psim dżentelmenem." Quote
Temida Posted March 12, 2011 Author Posted March 12, 2011 Justynko, chodzi o to, że tam w jednym ogłoszeniu jest tytuł Chart polski :) Isadorko to ja Ci to przygotuję wszystko. Więc mamy plakat, szukamy kogoś do druku. Quote
felkanowakowa Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Ja mam ksero, chętnie udostępnię, ale niestety maksymalny format to A4:( Gdyby się jednak przydało, to nie ma problemu. Quote
Temida Posted March 12, 2011 Author Posted March 12, 2011 P. Joasiu A4 jak najbardziej na TAK. Bardzo się cieszę, że mogę liczyć na Pani pomoc w tej sprawie. Quote
felkanowakowa Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 To ja się strasznie cieszę, że mogę jakoś pomóc. Jak tylko będą gotowe, proszę je przesłać na adres zyfertowa@wp.pl. Ja wydrukuję, zaprzęgnę też kogo się da i pomożemy w rozwieszaniu. Quote
Temida Posted March 12, 2011 Author Posted March 12, 2011 Dziękuję BARDZO :) Isadorko wysłałam Ci wszystko do plakatu na meila. A w schronisku mamy 11 maluchów. Quote
tibby Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Jeśli chodzi o rozklejanie to ja się piszę ;) Quote
Temida Posted March 12, 2011 Author Posted March 12, 2011 Dziękuję Madziu, jak będą ulotki to Cię powiadomię :) Tak, 11 szczeniaczków, 5 czekoladowych, wczoraj dostałam zgłoszenie, dwa łaciate i czarne. Quote
ewexoxo Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Jeżeli potrzeba będzie więcej plakatów to chętnie pomogę przy drukowaniu Quote
anka_szklanka Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Witam, dostalam na PW informacje o Krakvecie ale poza tym mogę załatwić trochę karmy (kilkanaście worków 15kg nawet) ale ktoś musiałby zabrac to z Warszawy!! Quote
AniaB Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Temidko, a ja poprosze o nr konta, wpłace na karme dla psiaków.. W krakvecie mozna kupic 2x15 kg Boscha za 160 zł.. To dobra cena i dobra karma. I ekonomiczna.. Przy innych tanich ile wejdzie do psa tyle wychodzi:( Czy wygodniejsza dla Was jest wpłata czy karma? Bo moge zamówic w krakvecie z dostawa w wyznaczone miejsce.. Dobrze, ze juz cieplej to psiaki mniej energii beda potrzebowac ale jesć coś przeciez muszą.. Quote
Temida Posted March 12, 2011 Author Posted March 12, 2011 Aniu mnie wszystko jedno, może być karma. Zaraz Ci podam dane na PW. A z Warszawą to muszę pomyśleć, bo wiem że parę osób jeździ, a może ktoś z Was jedzie. A może ktoś z Warszawy do Łodzi, bo z Łodzi też mogę karmę odebrać. Quote
MagdaH Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Czy ten nr konta na 1 stronie jest aktualny? Jeśli ma być inny proszę info na pewu... Quote
Temida Posted March 12, 2011 Author Posted March 12, 2011 Madziu jak najbardziej ten z 1-szego postu. Quote
majqa Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Jeśli nie pomyliłam nicków to z W-wy do Łodzi jeździ Nutusia. Quote
Temida Posted March 12, 2011 Author Posted March 12, 2011 A dobrze Izunia wiedzieć, to napiszę i zapytam. Quote
anka_szklanka Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 W razie czego prosze o PW! Bede musiala wiedziec przynajmniej dzień wcześniej jesli ktoś bedzie mógł przyjechać. Quote
Recommended Posts