Jump to content
Dogomania

Schronisko w Radomsku - Ruszamy z adopcjami! Prosimy o pomoc.

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Jusia&Szila']O Sonara jak dla mnie dziwne - czy to chart polski czy whipet - odpisalam ze sie nie znam tak dokladnie, ale ze szukamy dla niego kochajacego domku[/QUOTE]

Jeżeli ktoś może zmienić to ogłoszenie to będę bardzo wdzięczna...Sonar to żaden chart polski, żaden whippet i żaden grey..to mix whippeta lub greya, jest większy jak pipet także podejrzewam, ze to mieszaniec greyhanda ;) Trzymam kciuki za znalezienie odpowiedniego domu dla niego, ale nie ma co ludzi wprowadzać w błąd ;)

Posted

[quote name='Temida']Kochani, mam jeszcze prośbę o jedną formę pomocy.
Chciałabym z kierownikiem i wetem porozwieszać troszkę takich plakacików mówiących że jest w Radomsku schronisko i coś o adopcjach.
Najlepiej chyba czarno-białe, bo łatwiej z ksero i format A4. Moje pytanie czy ktoś mógłby wykonać i czy jest ktoś dysponujący ksero,
aby troszkę wydrukować.[/QUOTE]
Coby nie umknęło, bo strona się przerzuciła.
Prosimy o pomoc w kwestii plakatów!

Posted

[quote name='Temida']Kochani, mam jeszcze prośbę o jedną formę pomocy.
Chciałabym z kierownikiem i wetem porozwieszać troszkę takich plakacików mówiących że jest w Radomsku schronisko i coś o adopcjach.
Najlepiej chyba czarno-białe, bo łatwiej z ksero i format A4. Moje pytanie czy ktoś mógłby wykonać i czy jest ktoś dysponujący ksero,
aby troszkę wydrukować.[/QUOTE]

Dobrze zrobiony plakat nie musi być w wersji czarno-białej. Może być kolorowy a i tak dobrze wyjdzie na drukarkach czarnych.

Moge zrobic taki plakacik, ale prosiłabym o tekst, dane kontaktowe i jakby się udało kilka dobrych nie ciętych, nie zmniejszanych zdjęć psiaków z Radomska. Foty ostatecznie skombinuję, ale lepiej byłoby konkretne psiaki od Was, tym bardziej że jest tyle pięknych. Niestety nie mam możliwości pomóc w druku.

Posted

[quote name='ona 30']Jeżeli ktoś może zmienić to ogłoszenie to będę bardzo wdzięczna...Sonar to żaden chart polski, żaden whippet i żaden grey..to mix whippeta lub greya, jest większy jak pipet także podejrzewam, ze to mieszaniec greyhanda ;) Trzymam kciuki za znalezienie odpowiedniego domu dla niego, ale nie ma co ludzi wprowadzać w błąd ;)[/QUOTE]
nikogo w blad nie wprowadzamy ;) ludzie sami zapytali jaki to chart, a napisane jest dokladnie tak:
"Śliczny, duży chart o białej barwie w szare pręgi.
Jest niezwykle piękny i z całą pewnością jego miejsce nie jest w schronisku.
Do tego jest bardzo przyjacielskim psim dżentelmenem."

Posted

Justynko, chodzi o to, że tam w jednym ogłoszeniu jest tytuł Chart polski :)
Isadorko to ja Ci to przygotuję wszystko.
Więc mamy plakat, szukamy kogoś do druku.

Posted

Dziękuję Madziu, jak będą ulotki to Cię powiadomię :)
Tak, 11 szczeniaczków, 5 czekoladowych, wczoraj dostałam zgłoszenie, dwa łaciate i czarne.

Posted

Temidko, a ja poprosze o nr konta, wpłace na karme dla psiaków.. W krakvecie mozna kupic 2x15 kg Boscha za 160 zł.. To dobra cena i dobra karma. I ekonomiczna.. Przy innych tanich ile wejdzie do psa tyle wychodzi:(
Czy wygodniejsza dla Was jest wpłata czy karma? Bo moge zamówic w krakvecie z dostawa w wyznaczone miejsce..
Dobrze, ze juz cieplej to psiaki mniej energii beda potrzebowac ale jesć coś przeciez muszą..

Posted

Aniu mnie wszystko jedno, może być karma. Zaraz Ci podam dane na PW.

A z Warszawą to muszę pomyśleć, bo wiem że parę osób jeździ,
a może ktoś z Was jedzie. A może ktoś z Warszawy do Łodzi, bo
z Łodzi też mogę karmę odebrać.