andegawenka Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 [quote name='Temida']Dziękuję Nino :)[/QUOTE] To nie ja to Mikołaj:) Quote
wellington Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Dla zainteresowanych tym co sie moze stac z psem wyslanym do Niemiec : http://www.dogomania.pl/threads/219807-Ze-schroniska-do-Niemiec-po-uspienie-Owczarek-Max-z-Hajnowki A tu watek Hajnowki gdzie zaczely sie ataki bo odwazono sie zapytac co sie stalo z psem: http://www.dogomania.pl/threads/200589-Schronisko-w-Hajn%C3%B3wce-b%C5%82aga-o-pomoc-dla-swoich-podopiecznych/page12 Quote
Temida Posted December 21, 2011 Author Posted December 21, 2011 A w Radomsku cykl uwielbienie dla wywózek zwierząt na cierpienie a perdon ,,do adopcji" trwa: http://www.pgk-radomsko.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=651:odpowied-na-pismo-z-dnia-22082011r&catid=48:pgk-schronisko-aktualnoci&Itemid=129 Quote
Iljova Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Niech Boże Narodzenie zamiast okresem zakupowego szaleństwa, stanie się czasem odpoczynku i wzajemnej miłości. a spedzone wspólnie z rodziną godziny najwazniejszym prezentem. Piękna jest radość lecz nie każdy ją zna Piękne są święta i każdy z nas je ma. Jedni w oddali inni przy jednym stole Nieważne kto, gdzie, lecz ważne byśmy zawsze pamiętali o sobie. Wesołych Świąt. Quote
wellington Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 [quote name='Temida']A w Radomsku cykl uwielbienie dla wywózek zwierząt na cierpienie a perdon ,,do adopcji" trwa: http://www.pgk-radomsko.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=651:odpowied-na-pismo-z-dnia-22082011r&catid=48:pgk-schronisko-aktualnoci&Itemid=129 Temido, wkleje to na watku listu do premiera . Skorumpowana swolocz wszyscy razem , Dryja, Falek, PGK...dzicz ! Zapraszam na watek zamordowanego Maxa z Hajnowki. Quote
Temida Posted December 21, 2011 Author Posted December 21, 2011 wellington napisał(a):Temido, wkleje to na watku listu do premiera . Skorumpowana swolocz wszyscy razem , Dryja, Falek, PGK...dzicz ! Zapraszam na watek zamordowanego Maxa z Hajnowki. Wklejaj, oczywiście. Quote
Temida Posted December 22, 2011 Author Posted December 22, 2011 Z okazji Świąt Bożego Narodzenia Łódzkie Towarzystwo Opieki nad Zwierzętami życzy wszystkim darczyńcom i sympatykom zwierząt zdrowia, radości, uśmiechu i wszelkiego dobra. A w Nowym Roku 2012 wszelkiej pomyślności i samych szczęśliwych chwil. Wesołych Świąt życzy Zarząd ŁTOnZ w składzie: Anna Krakowska Jolanta Bębenek Amanda Chudek Marzena Bukarowicz I jeszcze tak specjalne ode mnie :) W tych dniach tak pięknych, oczekiwanych, gdzie gasną spory, goją się rany, życzymy zdrowia, szczęścia, miłości, niech mały Jezus w sercach zagości. szczerości duszy, zapachu ciasta, przyjaźni, która jak miłość wzrasta. kochanej twarzy, co rano budzi a wokół szczerych, życzliwych ludzi. Wesołych Świąt życzy Amanda Quote
wellington Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 Piekny swiateczny post zrobilas, Temido :loveu: A ja wkleje z innego watku : post 127 http://www.dogomania.pl/threads/211848-Zagin%C4%85%C5%82-lub-zosta%C5%82-skradziony-z-przytuliska-w-Rzgowie!!-mudi-Tuszyn-Las-!!!!-NAGRODA/page4 taką poprzez znajomą dostałam informację z Niemiec: Jestem po telefonach i rozmowach, organizacja z Hamburga wogole nie jezdzi do lodzi/ Tuszyn, oni maja wspolprace tylko na obszarze przy granicy z niektorymi schroniskami. Hunde Hilfe Polen... tu rozmawialam z bardzo sympatyczna pania ktora mi powiedziala ze juz od marca nie jezdza do tego przytuliska. Ich wspolpraca zostala zakonczona bo kierowniczka tego schroniska zadnych psow ni niemiec przestala dawac....nie jest zainteresowana wspolpraca. Tam jest czasem do 700 psow....ze sie na smierc zagryza jest niestety czestym przypadkiem. Pies ktory ma jechac tu do niemiec musi miec wscieklizne z kwarantanna 21 dniowa wiec w ciagu dwoch dni raczej jest wykluczone ze zostal tu przez kogos zabrany.Hunde Hilfe Polen wspolpracuje z Pabianicami i Warszawa, nastepny wyjazd bedzie w przyszlym miesiacu..... Pierwsze slysze ze HHP do Wwy juz sie fatyguje...:shake: O jakie schronisko w Lodzi chodzi ktore juz nie chce wspolpracowac z HHP ? To chyba jakas sciema ? Quote
wellington Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 Temida napisał(a):Cieszę się, że Ci się podoba. A co do tego drugiego to Ci szepnę, że nie ściema. Nie sciema ? Mozna podskoczyc z radosci ? Quote
Temida Posted December 22, 2011 Author Posted December 22, 2011 Można na sam szczyt, ale co do Radomska to sama wiesz. Quote
Temida Posted December 22, 2011 Author Posted December 22, 2011 [quote name='Temida'] Z okazji Świąt Bożego Narodzenia Łódzkie Towarzystwo Opieki nad Zwierzętami życzy wszystkim darczyńcom i sympatykom zwierząt zdrowia, radości, uśmiechu i wszelkiego dobra. A w Nowym Roku 2012 wszelkiej pomyślności i samych szczęśliwych chwil. Wesołych Świąt życzy Zarząd ŁTOnZ w składzie: Anna Krakowska Jolanta Bębenek Amanda Chudek Marzena Bukarowicz I jeszcze tak specjalne ode mnie :) W tych dniach tak pięknych, oczekiwanych, gdzie gasną spory, goją się rany, życzymy zdrowia, szczęścia, miłości, niech mały Jezus w sercach zagości. szczerości duszy, zapachu ciasta, przyjaźni, która jak miłość wzrasta. kochanej twarzy, co rano budzi a wokół szczerych, życzliwych ludzi. Wesołych Świąt życzy Amanda Wesołych Świąt. Quote
Madlene Posted December 26, 2011 Posted December 26, 2011 powiedzcie, że tu : http://www.pgk-radomsko.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=651:-odpowied-na-pismo-z-dnia-22082011r&catid=48:-Pgk-schronisko-aktualnoci&Itemid=129 ten czarny podpalany piesek (ten drugi) to nie jest Charli.. .. Quote
Temida Posted December 26, 2011 Author Posted December 26, 2011 A oczywiście, że Czarli. Za pewne już ŚP. Quote
sleepingbyday Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 jesli macie pisaki, które nadaj sie tutaj, to wrzucajcie jakieś fajne foty i podstawowe info: http://www.dogomania.pl/threads/220002-psiak-1-3-lata-dla-rodziny-wega%C5%84skiej-z-dzieckiem_Wawa Quote
sleepingbyday Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 przepraszam. czy mam wycofać ofertę domu, skoro na takie drobiazgi nie ma tam u was? Quote
Temida Posted December 28, 2011 Author Posted December 28, 2011 sleepingbyday napisał(a):przepraszam. czy mam wycofać ofertę domu, skoro na takie drobiazgi nie ma tam u was? Czego nie ma? Czasu? Absolutnie, na zwierzaki jest zawsze. Quote
sleepingbyday Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 zajrzałam tu drugi raz (wtedy, jak zorientowałam się, ze jakiś tu jest konflikt), bo myślałam, że może coś mi odpowiadacie w kwestii psów. ale ustalmy,, ze jak macie jakieś psiaki, które pasują i chcecie je wstawić, to wrzućcie na wątku adopcyjnym. wyrejestrowuje sie teraz (mam z automatu), mam za dużo subskrybcji i nie ogarniam.... Quote
Temida Posted December 28, 2011 Author Posted December 28, 2011 Pewnie kochana, mam sporo psiaków szukających domków. Zaraz wstawię :) Dzięki za odwiedzinki. Trolle do LAS-u. Quote
Recommended Posts