*Gajowa* Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Temidko nie karmcie jutro Santy, najwyżej małe śniadanko rano... Quote
Gosia i Fado Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 tak cichutko powiem że labowicze też coś tam dorzuca do skarpety dla głodomorów Quote
Temida Posted April 3, 2011 Author Posted April 3, 2011 [quote name='Temida']Ambird, dodam Cię do znajomych, ale za 3 dni, bo sobie chciałam pozapraszać ludzi i mi na 3 dni zablokowali tą opcje :) Nestorek siedzi w kojcu z innym psiakiem, nie widzę u niego żadnej agresji. Ogonek już praktycznie doszedł do siebie. Domek w Puszczykowie sprawdzony przez Kasię. Dziękuję KASIU. Pomóżcie mi proszę z szukaniem transportów. 1. Dla Dosi do Puszczykowa (na Poznań) 2. Dla Moli w Warszawie, najchętniej na weekend (Państwo mają już jednego psiaczka z Fundacji) Dobrze Martuś. Rano zje tylko suchą. Quote
Iljova Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Widzę że jeszcze ciekawiej się tu zrobiło :-) * * * * * * * * * * * * * * Oby dla radomszczańskich zwierzaków było jak najwięcej karmy. Oby jak największa liczba psiaków znalazła domy i zmienił się ich żywot marny. Niech psiaki w końcu zaczną nowe życie O którym wciąż marzą skrycie :) Quote
Madlene Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Iljova napisał(a):Widzę że jeszcze ciekawiej się tu zrobiło :-) * * * * * * * * * * * * * * Oby dla radomszczańskich zwierzaków było jak najwięcej karmy. Oby jak największa liczba psiaków znalazła domy i zmienił się ich żywot marny. Niech psiaki w końcu zaczną nowe życie O którym wciąż marzą skrycie :) Widzę, że tu jakaś Ciotka literatką jest :P Quote
Temida Posted April 3, 2011 Author Posted April 3, 2011 [quote name='Temida'] Domek w Puszczykowie sprawdzony przez Kasię. Dziękuję KASIU. Pomóżcie mi proszę z szukaniem transportów. 1. Dla Dosi do Puszczykowa (na Poznań) 2. Dla Moli w Warszawie, najchętniej na weekend (Państwo mają już jednego psiaczka z Fundacji) Kochani może macie na to jakieś pomysły, przepraszam że tak truję ale się bardzo martwię, a to taka szansa dla tych kruszynek. Quote
chita Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Temida zalozylas watek na transportowym? Kurde, jeszcze Maksiu ma szanse jechac do Brodnicy! banerek w podpisie;) Quote
Temida Posted April 3, 2011 Author Posted April 3, 2011 [quote name='Temida']Ambird, dodam Cię do znajomych, ale za 3 dni, bo sobie chciałam pozapraszać ludzi i mi na 3 dni zablokowali tą opcje :) Nestorek siedzi w kojcu z innym psiakiem, nie widzę u niego żadnej agresji. Ogonek już praktycznie doszedł do siebie. Domek w Puszczykowie sprawdzony przez Kasię. Dziękuję KASIU. Pomóżcie mi proszę z szukaniem transportów. 1. Dla Dosi do Puszczykowa (na Poznań) 2. Dla Moli w Warszawie, najchętniej na weekend (Państwo mają już jednego psiaczka z Fundacji) [quote name='Temida']Kochani może macie na to jakieś pomysły, przepraszam że tak truję ale się bardzo martwię, a to taka szansa dla tych kruszynek. Założyłam na transportowym. Quote
Iljova Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Madlene napisał(a):Widzę, że tu jakaś Ciotka literatką jest :P Czasami mnie tak nachodzi ;-) Quote
Temida Posted April 4, 2011 Author Posted April 4, 2011 Propozycja transportu dla Dosi jest na środę od Adama z Częstochowy. Byłby to koszt 160zł. +23 zł. autostrada. Co o tym myślicie. Trzeba by pozbierać. Quote
magda222 Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Temida napisał(a): 2. Dla Moli w Warszawie, najchętniej na weekend (Państwo mają już jednego psiaczka z Fundacji) Czy Moli jedzie do domu stałego?! Ogłaszałam ją. Czy znalazła dom dzięki ogłoszeniom? Quote
Temida Posted April 4, 2011 Author Posted April 4, 2011 Tak, do stałego. Teraz transport. Mam dwie smutne wiadomości, jeden psiak został dzisiaj zagryziony, natomiast zmarła Fela :( Quote
Felka z Bagien Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Fela,biegaj za TM.Zapadłaś mi głeboko w serce:-( Quote
handzia Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Zapraszam serdecznie na bazarek cegiełkowy.:iloveyou: Zbieramy pieniążki dla zagłodzonej i chorej suni z pod Zamościa, prosimy o wsparcie :modla: http://www.dogomania.pl/threads/2054...1#post16633741 Quote
Madlene Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 o kurcze.... :( :( :( :( a jaki ten drugi psiak? I dlaczego :( Quote
Temida Posted April 4, 2011 Author Posted April 4, 2011 Jakiś brązowy, zagryzł go taki duży psiak. Quote
Madlene Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 :( :(... ... Jutro, najwyżej w środę zbieram moją ekipę i lecimy plakaty wieszać. Ludzie myślimy, co by tu z tym transportem dla Dosi i Moli !!!!!! Pobudka, budzimy się!!! Temidko, doszły zdjęcia? Przepraszam, że tak długo się z tym grzebałam, ale teraz to już mam wszystkie inne rzeczy pozałatwiane, tak więc jak cosik to pisz :) Quote
Temida Posted April 4, 2011 Author Posted April 4, 2011 Santa dzisiaj pojechała do *Gajowej* Dosia znalazła wczoraj dom, więc nie potrzeba. Moli prawdopodobnie będzie miała. Quote
Temida Posted April 4, 2011 Author Posted April 4, 2011 Pamiętacie Dipsi :) Zdjęcia z nowego Domku: Quote
nika28 Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Jaka śliczna :) I zadbana. Nie poznałabym jej :loveu: Quote
Recommended Posts