Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 68
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Miło cię widzieć :-)
Przyznam się szczerze i bez bicia, że termin na następny spacer (28.10) podawałam też pod waszym kątem :-) Bardzo liczyłam, że jak będziecie w W-wie to dołączycie. Oczywiście jeżeli będziecie chcieli spotkać się w nd (29) to ja jestem zawsze chętna, ale w sobotę będzie więcej psiaków (mam nadzieję ;-))więc będzie ciekawiej ...No i ładniej bo co grupa to grupa :-)

Posted

Ania W napisał(a):

Aniu W, super zdjęcia! Śliczny jest jesienny portret Redy. Ale to jest niesamowicie "ko(s)miczne".

:placz: Tymczasem z żalem widzę, że kolejne spacerowe ogłoszenie nie wzbudza szczególnego zainteresowania.:placz: .

Choć niektórzy - jak puz - to nawet z daleka przyjadą:multi:. Będzie nam bardzo miło.

Posted

Ania-i-Psota napisał(a):
Aniu W, super zdjęcia! Śliczny jest jesienny portret Redy. Ale to jest niesamowicie "ko(s)miczne".

Mam takich kosmicznych więcej:lol:

:placz: Tymczasem z żalem widzę, że kolejne spacerowe ogłoszenie nie wzbudza szczególnego zainteresowania.:placz: .

Nie płacz;) Teraz też nikt się nie odezwał ale nie było tak źle.

Choć niektórzy - jak puz - to nawet z daleka przyjadą:multi:. Będzie nam bardzo miło.

Z daleka i prawie specjalnie na spacer;)

Posted

Ponownie proponuję wam spotkanie na spacerze .
28 (SOBOTA) paźdzernika zbieramy się na parkingu przed stadionem na Bemowie (ul. Kartezjusza)
zbiórka- GODZINA 10.00
Pierwsi chętni już są , czekamy na więcej ;-) !

Posted

napewno ja sie melduje z Pałaszem i Hasta niestety Puzon musi zostac w Krakowie ze wzgledu na brata z ktorym moze drzec koty a w koncu w domu jest dzidzia :loveu:

Posted

To na dzień dzisiejszy jest:
Bard (op)
Pałasz (op)
Hasta (op)
Knieja (gp)
Psota (gp)
Dobosz (? gp tzn.bardzo chce ale jeszcze choruje :( )
Myślę, że Mazur i Relaks też do nas dołączą ....

Posted

MOJA RELACJA ZE SPACERU !
Na początek zdjęcia wprowadzające w nastrój....Patrząc za okno trudno uwierzyć, że wczoraj było tak...

Gończe na spacer przybyły tłumnie...chyba żeby świętować :-) W każdym razie humory były odświętne !!!

Posted

I jeszcze jedna porcja gończych. Są bardzo fotogeniczne z czego skrzętnie korzystali ich właściciele. Sesji nie było końca...Ja też próbowałam ale dla mnie goncze są za szybkie :-)

Posted

Teraz czas na ogary!!!
Towarzystwo niestety skromne...Bardzo:shake: Apelujemy do wszystkich właścicieli ogarów o pospolite ruszenie następnym razem!:multi:
Niech naszym hasłem będzie " Jeden gończy - jeden ogar! "
Teraz ogary godnie reprezentowane były przez :
Hastę -gościnnie z Krakowa. Prawie specjalnie przybyła na spacer.:multi:
Gabi - czyli Czuprynka z Fretowej Górki. Dawno nie widziana dostojna dama :p
Zorka - kwitnąco wyglądająca sunia wyrwana ze schroniska. Teraz zakochana w swojej nowej pani :-)
Śmiałek - niestety nie uczestniczył w całym spacerze...
Bard - ....mój ci on :loveu:

Posted

Sesja Gabi. To dobra koleżanka Barda. Można powedzieć ,że razem chodzili do szkoły :-). Potem były spotkania na wystawach i spacerach. Cieszymy się , że znowy mogliśmy się spotkać :-)
Gabi jest w świetnej formie !

Posted

Teraz Hasta. Tu pojawił sie mały problem bo to bardzo żywa dziewczyna i niestety większość zdjęć wyszła rozmazana...
Ale chyba była zadowolona ze spotkania z "warszawką" ;-)