Ania W Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Jeszcze raz kopanie ... Pyyyyszna woda z bajora! Wszystkie co poszły w las Quote
Ania W Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Na koniec najwytrwalsi, czyli niedobitki ;-) Quote
puz Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 28-29 październiak Aniu wybierzemy sie Pałasz Bard oraz Hasta Quote
Ania W Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Miło cię widzieć :-) Przyznam się szczerze i bez bicia, że termin na następny spacer (28.10) podawałam też pod waszym kątem :-) Bardzo liczyłam, że jak będziecie w W-wie to dołączycie. Oczywiście jeżeli będziecie chcieli spotkać się w nd (29) to ja jestem zawsze chętna, ale w sobotę będzie więcej psiaków (mam nadzieję ;-))więc będzie ciekawiej ...No i ładniej bo co grupa to grupa :-) Quote
puz Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 przywioze szampana postaramy sie wyjechac w piatek na noc Quote
Ania W Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 puz napisał(a):przywioze szampana postaramy sie wyjechac w piatek na noc :cool3: To czekam! Quote
Ania-i-Psota Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Ania W napisał(a): Aniu W, super zdjęcia! Śliczny jest jesienny portret Redy. Ale to jest niesamowicie "ko(s)miczne". :placz: Tymczasem z żalem widzę, że kolejne spacerowe ogłoszenie nie wzbudza szczególnego zainteresowania.:placz: . Choć niektórzy - jak puz - to nawet z daleka przyjadą:multi:. Będzie nam bardzo miło. Quote
Ania W Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Ania-i-Psota napisał(a):Aniu W, super zdjęcia! Śliczny jest jesienny portret Redy. Ale to jest niesamowicie "ko(s)miczne". Mam takich kosmicznych więcej:lol: :placz: Tymczasem z żalem widzę, że kolejne spacerowe ogłoszenie nie wzbudza szczególnego zainteresowania.:placz: . Nie płacz;) Teraz też nikt się nie odezwał ale nie było tak źle. Choć niektórzy - jak puz - to nawet z daleka przyjadą:multi:. Będzie nam bardzo miło. Z daleka i prawie specjalnie na spacer;) Quote
Ania W Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Ponownie proponuję wam spotkanie na spacerze . 28 (SOBOTA) paźdzernika zbieramy się na parkingu przed stadionem na Bemowie (ul. Kartezjusza) zbiórka- GODZINA 10.00 Pierwsi chętni już są , czekamy na więcej ;-) ! Quote
puz Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 napewno ja sie melduje z Pałaszem i Hasta niestety Puzon musi zostac w Krakowie ze wzgledu na brata z ktorym moze drzec koty a w koncu w domu jest dzidzia :loveu: Quote
Ania W Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 To na dzień dzisiejszy jest: Bard (op) Pałasz (op) Hasta (op) Knieja (gp) Psota (gp) Dobosz (? gp tzn.bardzo chce ale jeszcze choruje :( ) Myślę, że Mazur i Relaks też do nas dołączą .... Quote
puz Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 Pani od Mazura wczoraj dzwoniła i anpewno sie wybiera:evil_lol: Quote
Żaneta Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 dziewczyny jak ja wam zazdroszcze:razz: ale trudno może przyjdzie w końcu czas na spotkanie z wami Quote
Ania W Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 Żaneta, jeżeli na spacer przybędą psy z Krakowa to ty chyba też dasz radę :-) Jest jeszcze trochę czasu.;-) Quote
Żaneta Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 niestety przykro mi ale nie za bardzo, teraz najważniejsze studia:cool3: ale dzięki za zaproszenie Quote
Ania W Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 no tak. Skoro ogary poszly w las to może chociaż nauka nie pójdzie ;-) Zapraszam następnym razem:-) Quote
Ania W Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 MOJA RELACJA ZE SPACERU ! Na początek zdjęcia wprowadzające w nastrój....Patrząc za okno trudno uwierzyć, że wczoraj było tak... Gończe na spacer przybyły tłumnie...chyba żeby świętować :-) W każdym razie humory były odświętne !!! Quote
Ania W Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Gończa reprezentacja. Oj, czarno to widzę ;-) prowokacja ? Quote
Ania W Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 I jeszcze jedna porcja gończych. Są bardzo fotogeniczne z czego skrzętnie korzystali ich właściciele. Sesji nie było końca...Ja też próbowałam ale dla mnie goncze są za szybkie :-) Quote
Ania W Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Teraz czas na ogary!!! Towarzystwo niestety skromne...Bardzo:shake: Apelujemy do wszystkich właścicieli ogarów o pospolite ruszenie następnym razem!:multi: Niech naszym hasłem będzie " Jeden gończy - jeden ogar! " Teraz ogary godnie reprezentowane były przez : Hastę -gościnnie z Krakowa. Prawie specjalnie przybyła na spacer.:multi: Gabi - czyli Czuprynka z Fretowej Górki. Dawno nie widziana dostojna dama :p Zorka - kwitnąco wyglądająca sunia wyrwana ze schroniska. Teraz zakochana w swojej nowej pani :-) Śmiałek - niestety nie uczestniczył w całym spacerze... Bard - ....mój ci on :loveu: Quote
Ania W Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Sesja Gabi. To dobra koleżanka Barda. Można powedzieć ,że razem chodzili do szkoły :-). Potem były spotkania na wystawach i spacerach. Cieszymy się , że znowy mogliśmy się spotkać :-) Gabi jest w świetnej formie ! Quote
Ania W Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Teraz Hasta. Tu pojawił sie mały problem bo to bardzo żywa dziewczyna i niestety większość zdjęć wyszła rozmazana... Ale chyba była zadowolona ze spotkania z "warszawką" ;-) Quote
Ania W Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 To były już dziewczyny , teraz czas na faceta . Bard w całej okazałości nawet się rozpędził ...:-) Quote
Ania W Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Bardzo chcieliśmy zrobić zdjęcia ziorowe ogarów. Może nie było ich tyle co gończych ale tez nie było łatwo je usadzić... Weterani :-) Quote
Recommended Posts