ania_sami Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 haha:) ( Tobie nie chodzi o rozmowe z ludzmi tylko o jedzenie ;p)bo musze przeciez wyprowadzac Filipka pieknego:P musze z nim wyjsc o 8 po spacerze odrazu pojade do azylu. ale musze znowu z nim wjsc o 14-15:) pogadamy w piatek o tym. Quote
siekowa Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Mariola zrobiła opis :) Starsza, grubiutka psica, która robi ciekawe miny. Jej lęk przed światem oddala ją od myśli o swoim własnym domu. Robi postępy, chce wychodzić z boksu na spacery. Trzeba na nich bardzo uważać, żeby w żaden sposób nie wyszła z szelek i obroży, bo już jej można byłoby nie złapać. Jest kochaną panną, która chciałaby się otworzyć na ludzi, ale warunki schroniskowe jej nie sprzyjają. Po pierwszym kontakcie nieśmiało zaczyna się przytulać, przy czym się straszliwie stresuje. W Azylu jest już ponad 4 lata! Uratuj ją przed samotnością! Myślę, że się odwdzięczy jak tylko będzie potrafiła najlepiej. Jest wysterylizowana. Quote
ania_sami Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Na spacery trzeba z nia hop hop... A my znowu zawalilysmy... Quote
Milady Posted January 30, 2009 Author Posted January 30, 2009 Hej, a co tam u Pereki i Kubusia słychać? Quote
pumcia02 Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 niestety bez zmian, brakuje czasu na spacery Quote
siekowa Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Dziś zabrałyśmy je z Anią na dłuższy spacer do lasu. Świetnie sobie radzą. :) Kuba starał się trzymać blisko Perełki i czasem się czegoś przestraszył np. samochodu czy dzieci w lesie a Perełka to całkowicie na luzie ale troche ją ten spacer zmęczył. Gdzie te domki dla nich? Quote
ania_sami Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 długi byl dlugi:) i z siekowa swietnie sobie poradzilysmy z szelkami:cool3: Quote
pixie Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 [quote name='Milady']Będa miały o czym śnić teraz :)[/quote] Milady ilez to ja czasu Ciebie nie widzialam?:crazyeye::crazyeye::crazyeye: widze watek Perelki, zasubskrybowany hmmm dwa lata temu i nagle sie pojawia ten watek i Milady i Perelka / niestety jak czytam jeszcze w falenicy/ ale moze tym razem sie uda? czy ona ma ogloszenia? pidzej moze zrobi jesli nie ma? i fotki nowe? bardzo sie ciesze, ze Cie widze..:multi:ostatnio....tj dawno temu co to bylo?...aha wiem, jak dojechac do Kuriera...na sfilmowanie psiaka znalezionego..ale ktory to byl, zabij nie pamietam..ale ze z psiakiem wybirerala sie Milady to pamietam! jak sie ma taki dumasowski nick to nie sposob zapomniec i nie tylko dzieki nickowi! tyle akcji roznych...aaa i pamietam ze jestes z Ursynowa? czy juz nie? Quote
pumcia02 Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 dziewczyny byly ostatnio z Perełką i Kubą na spacerku :multi: Quote
Milady Posted March 8, 2009 Author Posted March 8, 2009 pixie napisał(a):Milady ilez to ja czasu Ciebie nie widzialam?:crazyeye::crazyeye::crazyeye: widze watek Perelki, zasubskrybowany hmmm dwa lata temu i nagle sie pojawia ten watek i Milady i Perelka / niestety jak czytam jeszcze w falenicy/ ale moze tym razem sie uda? czy ona ma ogloszenia? pidzej moze zrobi jesli nie ma? i fotki nowe? bardzo sie ciesze, ze Cie widze..:multi:ostatnio....tj dawno temu co to bylo?...aha wiem, jak dojechac do Kuriera...na sfilmowanie psiaka znalezionego..ale ktory to byl, zabij nie pamietam..ale ze z psiakiem wybirerala sie Milady to pamietam! jak sie ma taki dumasowski nick to nie sposob zapomniec i nie tylko dzieki nickowi! tyle akcji roznych...aaa i pamietam ze jestes z Ursynowa? czy juz nie? :) wybierałam się z Tymoteuszem z hotelu w Łbiskach, któryc już od dawna ma swój dom :) O ile mnie pamięć nie myli to spotkałysmy sie przy okazji pozukiwania jakiejś psinki w Zalesiu Górnym? Suczki od Gamonia, która uciekła bezpowrotnie, niestety... Ja nadal na Ursynowie, tak :) Quote
Milady Posted March 8, 2009 Author Posted March 8, 2009 mariolka napisał(a):dziewczyny byly ostatnio z Perełką i Kubą na spacerku :multi: Dobrze, że coś w ich zyciu się zmieniło :) Słuchajcie - jaki adres email i numer telefonu wpisywać w ogłoszeniach??? Bo na pewno lepiej do Was, wolontariuszek, ktore znają Perełkę, niz do schroniska, prawda? Quote
siekowa Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Dzięki za pomoc :loveu: kontakt 500 493 942 lub 501 258 303 mariolkac@op.pl Quote
nika100 Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Śliczna jesteś Perełko... Nie wiem czy miałaś banerek, ale skromnie wstawię swój w podpis, może przyniesie Ci szczęście jak Gapci... Quote
pumcia02 Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 za to wczoraj po dłuuugiej przerwie, byla na spacerze razem z Kubą :multi: Quote
koosiek Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 mariolka napisał(a):za to wczoraj po dłuuugiej przerwie, byla na spacerze razem z Kubą :multi: Kuba to ten czarny kudłaty, który jest z nią w kojcu? Quote
pumcia02 Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 tak to ten.. śniło mi się, że znalazł się dom dla tej dwójki :roll: Quote
siekowa Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Oj mariol szkoda, że to był tylko sen bo jakoś marne szanse na adopcje ma ta dwójka. :( Quote
pidzej Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 jakiś czas temu obudziła się poprzednia właścicielka Kuby, że chce go z powrotem, oczywiście nikt jej nie wyda psa... Quote
siekowa Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Przypomniała sobie o psie po 4 latach? :-o Nieźle. Kubuś ma swój wątek tu http://www.dogomania.pl/forum/f1161/piekny-lecz-nieufny-kubus-ma-5-lat-od-4-jest-w-schronisku-warszawa-125088/ Quote
Recommended Posts