Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

haha:) ( Tobie nie chodzi o rozmowe z ludzmi tylko o jedzenie ;p)bo musze przeciez wyprowadzac Filipka pieknego:P musze z nim wyjsc o 8 po spacerze odrazu pojade do azylu. ale musze znowu z nim wjsc o 14-15:)
pogadamy w piatek o tym.

• Replies 260
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 1 month later...
Posted

Mariola zrobiła opis :)

Starsza, grubiutka psica, która robi ciekawe miny. Jej lęk przed światem oddala ją od myśli o swoim własnym domu. Robi postępy, chce wychodzić z boksu na spacery. Trzeba na nich bardzo uważać, żeby w żaden sposób nie wyszła z szelek i obroży, bo już jej można byłoby nie złapać. Jest kochaną panną, która chciałaby się otworzyć na ludzi, ale warunki schroniskowe jej nie sprzyjają. Po pierwszym kontakcie nieśmiało zaczyna się przytulać, przy czym się straszliwie stresuje.
W Azylu jest już ponad 4 lata! Uratuj ją przed samotnością! Myślę, że się odwdzięczy jak tylko będzie potrafiła najlepiej.
Jest wysterylizowana.

• 3 months later...
Posted

Dziś zabrałyśmy je z Anią na dłuższy spacer do lasu. Świetnie sobie radzą. :) Kuba starał się trzymać blisko Perełki i czasem się czegoś przestraszył np. samochodu czy dzieci w lesie a Perełka to całkowicie na luzie ale troche ją ten spacer zmęczył. Gdzie te domki dla nich?

Posted

[quote name='Milady']Będa miały o czym śnić teraz :)[/quote]
Milady ilez to ja czasu Ciebie nie widzialam?:crazyeye::crazyeye::crazyeye:
widze watek Perelki, zasubskrybowany hmmm dwa lata temu i nagle sie pojawia ten watek i Milady i Perelka / niestety jak czytam jeszcze w falenicy/ ale moze tym razem sie uda?

czy ona ma ogloszenia?
pidzej moze zrobi jesli nie ma? i fotki nowe?

bardzo sie ciesze, ze Cie widze..:multi:ostatnio....tj dawno temu co to bylo?...aha wiem, jak dojechac do Kuriera...na sfilmowanie psiaka znalezionego..ale ktory to byl, zabij nie pamietam..ale ze z psiakiem wybirerala sie Milady to pamietam!

jak sie ma taki dumasowski nick to nie sposob zapomniec i nie tylko dzieki nickowi!
tyle akcji roznych...aaa i pamietam ze jestes z Ursynowa? czy juz nie?

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

pixie napisał(a):
Milady ilez to ja czasu Ciebie nie widzialam?:crazyeye::crazyeye::crazyeye:
widze watek Perelki, zasubskrybowany hmmm dwa lata temu i nagle sie pojawia ten watek i Milady i Perelka / niestety jak czytam jeszcze w falenicy/ ale moze tym razem sie uda?

czy ona ma ogloszenia?
pidzej moze zrobi jesli nie ma? i fotki nowe?

bardzo sie ciesze, ze Cie widze..:multi:ostatnio....tj dawno temu co to bylo?...aha wiem, jak dojechac do Kuriera...na sfilmowanie psiaka znalezionego..ale ktory to byl, zabij nie pamietam..ale ze z psiakiem wybirerala sie Milady to pamietam!

jak sie ma taki dumasowski nick to nie sposob zapomniec i nie tylko dzieki nickowi!
tyle akcji roznych...aaa i pamietam ze jestes z Ursynowa? czy juz nie?

:) wybierałam się z Tymoteuszem z hotelu w Łbiskach, któryc już od dawna ma swój dom :)
O ile mnie pamięć nie myli to spotkałysmy sie przy okazji pozukiwania jakiejś psinki w Zalesiu Górnym? Suczki od Gamonia, która uciekła bezpowrotnie, niestety...

Ja nadal na Ursynowie, tak :)

Posted

mariolka napisał(a):
dziewczyny byly ostatnio z Perełką i Kubą na spacerku :multi:

Dobrze, że coś w ich zyciu się zmieniło :)

Słuchajcie - jaki adres email i numer telefonu wpisywać w ogłoszeniach??? Bo na pewno lepiej do Was, wolontariuszek, ktore znają Perełkę, niz do schroniska, prawda?

• 2 months later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 months later...
  • 1 month later...