Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

MaxSta napisał(a):
Hehe już raz zostałem nazwany na dogo cioteczką hehe jestem raczej wujeczkiem :-) .

No fakt, mężczyzna na dogomanii to raczej rzadkość :lol:

• Replies 260
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Z doskoku jest tu też pod MaxSta moja żona, ona dyktuje ja piszę :-).
Jest dietetykiem po SGGW. Więc jeśli zwerzaczki mają jakieś problemy to ułożymy dietki.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Ojej nie zauważyłam,że Piwka też tu dałam. :lol: Perełka jak zawsze ładnie a Piwko brzydko wyszedł bo tak jak pisałam wcześniej śpieszyłam się na autobus i te zdjęcia to takie z ostatniej chwili w azylu.

• 4 weeks later...
  • 1 month later...
  • 2 months later...
Posted

Z Perełką to trudniejsza sprawa i niestety nie była przez te 3 lata na spacerze. :( Problemem jest też to,że ona nadal nie jest zbyt ufna Ja jestem za rzadko w azylu a tam zawsze jest pełno roboty i niestety innym osobom nie starcza czasu by regularnie z nią pracować.Teraz to strasznie dużo dzieje się w azylu i jest ciężko.Tak sobie myślę,że jak mi się skończą zaliczenia to może uda mi się być częściej ale dla niej potrzebne są szelki bo z jej budową szyi o obroży raczej nie ma mowy.W azylu tylko obroże są więc nie wiem skąd te szelki załatwić.