siekowa Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 a niunia juz dawno na pierwszej nie byla :( teraz juz bede sie nia reguralnie co tydzien zajmowac no i jeszcze jej wspollokatorek :) i teraz bede miala dla nich wiecej czasu Quote
siekowa Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Wydaje mi się,że Perełka teraz bardziej mi ufa a tak to raczej nic nowego,gorzej z Kubą bo on mi się nawet pogłaskac nie da bierze tylko batona z ręki eh Quote
Milady Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 Ech...smutny los takiego psa... zamkniętego od dwóch lat w klatce...nic dziwnego, ze jest nieufna...... Quote
pumcia02 Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 aska i co z twoja misja... mam kilka fot brzydkich bo z drugiego boksu robione i współlokator: Quote
siekowa Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 dobrze wiesz co z moją misją-jest zawieszona do czasu aż poprawie wszystko czyli za jakieś 2tyg będe w azylu Kubuś cudownie wyszedł :loveu: a co z Twoją misją?w azylu jesteś często :p Quote
MaxSta Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Podnoszę Perełkę. W naszym bloku jest suńcia ze schroniska, zalękniona strasznie była, unika ludzi. Mnie omijała nawet jak próbowałem dać jej smakołyki dla psów. Do czasu jak się pojawił u nas w mieszkaniu Borys. W związku że kawaler wyjątkowo przypadł jej do gustu dystans gwałtownie spadł z 4 metrów do kilkudziesięciu cm. Niby unika Borysa ale widzę że jest inaczej, straszna kokietka się zrobiła. A i odemnie smakołyki przyjmuje. Quote
Milady Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 pewnie nic nowego nie słychać... kto by tam chciał psa z takimi kłopotami :shake: Quote
siekowa Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 niestety nic nowego :( ostatnio w azylu jest bardzo mało adopcji,większość ludzi jeździ na Paluch a Falenica to taka końcówka Warszawy do której raczej ludzi nie ciągnie :( Quote
MaxSta Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Rzeczywiście Azyl jest za mało "rozleklamowany". Perełka w górę!!!! Quote
MaxSta Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 A tu pada i pada. Nikt nas nie odwiedza, nie ma się do kogo przytulić. Quote
Milady Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 MaxSta napisał(a):Jaką wielbicielkę???? He he ....Ciebie :cool3: Quote
MaxSta Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Hehe już raz zostałem nazwany na dogo cioteczką hehe jestem raczej wujeczkiem :-) . Quote
Recommended Posts