siekowa Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 :-o :p jakieś psie słodkości na pewno by się przydały tylko nie wiem o jakiej mniej więcej godzinie myślisz bo ja późno kończę szkołę i w centrum mogłabym być najwcześniej przed 16.30 jakoś Quote
Milady Posted December 23, 2006 Author Posted December 23, 2006 Perełeczko, :x-mas: obyś kolejne Święta we własnym Domku spędziła :tree1: Quote
siekowa Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Przy przekupianiu Perełka dawała mi się głaskać więc szanse na sukces rosną!Jestem dobrej myśli. Quote
Milady Posted January 1, 2007 Author Posted January 1, 2007 ale słodka jest :loveu: Dziękuję za wizytę :multi: Quote
siekowa Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 chyba od 29 ale możliwe,że będe w azylu 26 Quote
pumcia02 Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 29 to poniedziałek ferie są praktycznie od piątku czyli 26. kurcze ją trzeba się zająć bo to nie jest pies którego będzie trudno przekonac do człowieka a potem do spacerów. do niej mozna podejsc i pogłaskac. najczesciej nawet nie ucieka. Nawet Kuba zaczal sam podchodzic, ale jak sie reke do niego wystawi to momentalnie w nogi. jak wchodze do nich do boksu jak sprzatam to staram sie w miedzy czasie pogalskac ja kilka razy... ale przeciez to nie wystarczy a czasu brak... Quote
siekowa Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 nigdy nie widziałam,żeby ktoś bez czegoś smacznego normalnie głaskał Perłe i aby ona nie zwiewała no ale nie ważne bo przeciez ja rzadko bywam i jestem do tyłu z wieściami :) dziś Olciorek zajął się Perełką :multi: była przekupywana batonem :) poprosiłam żeby później napisała o tym Quote
siekowa Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 jeśli uda mi się wcześniej pozaliczać to możlwe,że bede w azylu 23 :) Quote
Milady Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 no i nie napisała nic o przekupywaniu Perełki :( Quote
olix4 Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 juz mnie pogoniłas ;) wiec pisze:a wiec ostatnio zajmowałam sie oswajaniem Perełki i jej wspolokatora i musze powiedziec,ze zrobiła spore postepy...zawsze jak wchodziłam to musiałam ja długo namawiac zeby "łaskawie" podeszła a teraz sama wyszła z budy i zachowywała sie jak normalny rozbtykany piesek ;) nie wiem moze miałąm taka dobra przynete ;) ale to nie zmienia faktu ze wszystki jest na dobrej drodze:) Quote
Milady Posted January 19, 2007 Author Posted January 19, 2007 :multi: :multi: :multi: cudowna wiadomość Quote
Milady Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 A tak pomyślałam sobie, gdyby Kuba i Perełka byli oddzielnie w boksach... w towarzystwie psów ufnych w stosunku do ludzi... może to ułatwiłoby ich socjalizację???? Quote
pumcia02 Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 nie ma takich psów które byśmy mogli poprzenosic, no i sprawe utrudnia takze fakt ze boksy sa i tak pozapychane i trzeba kombinowac gdzie wsadzac nowe psy... Quote
Milady Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 no to szkoda, bo pewnie by to pomogło :( Quote
Recommended Posts