Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:-o :p jakieś psie słodkości na pewno by się przydały tylko nie wiem o jakiej mniej więcej godzinie myślisz bo ja późno kończę szkołę i w centrum mogłabym być najwcześniej przed 16.30 jakoś

• Replies 260
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

29 to poniedziałek ferie są praktycznie od piątku czyli 26. kurcze ją trzeba się zająć bo to nie jest pies którego będzie trudno przekonac do człowieka a potem do spacerów. do niej mozna podejsc i pogłaskac. najczesciej nawet nie ucieka. Nawet Kuba zaczal sam podchodzic, ale jak sie reke do niego wystawi to momentalnie w nogi. jak wchodze do nich do boksu jak sprzatam to staram sie w miedzy czasie pogalskac ja kilka razy... ale przeciez to nie wystarczy a czasu brak...

Posted

nigdy nie widziałam,żeby ktoś bez czegoś smacznego normalnie głaskał Perłe i aby ona nie zwiewała no ale nie ważne bo przeciez ja rzadko bywam i jestem do tyłu z wieściami :)

dziś Olciorek zajął się Perełką :multi: była przekupywana batonem :) poprosiłam żeby później napisała o tym

Posted

juz mnie pogoniłas ;) wiec pisze:a wiec ostatnio zajmowałam sie oswajaniem Perełki i jej wspolokatora i musze powiedziec,ze zrobiła spore postepy...zawsze jak wchodziłam to musiałam ja długo namawiac zeby "łaskawie" podeszła a teraz sama wyszła z budy i zachowywała sie jak normalny rozbtykany piesek ;) nie wiem moze miałąm taka dobra przynete ;) ale to nie zmienia faktu ze wszystki jest na dobrej drodze:)

Posted

A tak pomyślałam sobie, gdyby Kuba i Perełka byli oddzielnie w boksach... w towarzystwie psów ufnych w stosunku do ludzi... może to ułatwiłoby ich socjalizację????