Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 260
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

asik89 napisał(a):
ale teraz obiecuje,że zaczne z nią i jej towarzyszem pracować

Może uda mi się kiedyś wpaść do Was :cool3: i popodglądać jak idzie

Posted

można ją głaskąc, ale sama nie podejdzie. boi sie nadal a o wyjsciu z boksu nawet narazie nie ma o czym myslec... smycz jest nie do przyjecia przez nią... asia ma pracować nad tym...

Posted

tak tylko nie wiadomo kiedy będzie w azylu :( zresztą narazie to nie ma nawet mięcha,którym mogłabym ją przekupywać a oczywiście dlatego,że nie ma samochodu niestety

Posted

uff udało się mi się zająć dziś Perełką i jej towarzyszem Kubą ;) całe szczęście mój tata kupił psom "batony" nie wiem czy wiecie o jakie chodzi :p w każdym razie jednego zwędziłam i pokroiłam na małe kawałki no i bardzo azylowcom posmakował,cóż można powiedzieć,że to był mój pierwszy prawdziwszy kontakt z nimi no i nie było tak źle,po jedzonko dosyć chętnie podchodziły (brały z ręki) no ale na pogłaskanie mi nie pozwoliły (zwiewały do bud) w każdym razie zaczeliśmy akcje "lepsze jutro" szkoda tylko,że oprócz mnie raczej nikt nie ma czasu się tym zajmować a ja jestem tylko raz w tyg. a no i ponoć niektórym Perła dawała się głaskać,jestem pozytywnej myśli,troche czasu i będzie super!olix4 robiła Perełce jakieś fotki więc poproszę aby wkleiła

a to jest Kuba

Posted

asik, jesli jest potrzeba to ja chętnie przekaze przed wizyta jakieś "słodkości pieskowe" .... możemy się w centrum umówić np w piatek, jeśli Ci pasuje....