siekowa Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 w sobote nie mogłam być i dopiero w czwartek jade Quote
Milady Posted November 16, 2006 Author Posted November 16, 2006 Aha, a tu więcej osób jest z Psiego Anioła :):multi: Quote
siekowa Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 no tak więcej jest azylowców,wiesz z Perełką nie ma takiego kontaktu no ale dziś spróbuje do nich wejść z czymś smacznym Quote
siekowa Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 kurcze no nigdy się nie wyrabiam na tą Perełke Quote
siekowa Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 ale teraz obiecuje,że zaczne z nią i jej towarzyszem pracować Quote
Milady Posted November 20, 2006 Author Posted November 20, 2006 asik89 napisał(a):ale teraz obiecuje,że zaczne z nią i jej towarzyszem pracować Może uda mi się kiedyś wpaść do Was :cool3: i popodglądać jak idzie Quote
siekowa Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 zapraszamy,choć przed Perełką dłuuga droga Quote
Milady Posted November 27, 2006 Author Posted November 27, 2006 A jak tam Perełka się miewa? Jak reaguje na smycz? Czy wychodzi wogóle z kojca? Quote
pumcia02 Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 można ją głaskąc, ale sama nie podejdzie. boi sie nadal a o wyjsciu z boksu nawet narazie nie ma o czym myslec... smycz jest nie do przyjecia przez nią... asia ma pracować nad tym... Quote
siekowa Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 tak tylko nie wiadomo kiedy będzie w azylu :( zresztą narazie to nie ma nawet mięcha,którym mogłabym ją przekupywać a oczywiście dlatego,że nie ma samochodu niestety Quote
Milady Posted November 28, 2006 Author Posted November 28, 2006 Mięcha nie ma... a takie najtańsze parówki :cool3: pieski je baaaaaaardzo lubią :lol: Quote
siekowa Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 no właściwie racja tylko że teraz nie wiem kiedy będe w azylu Quote
Milady Posted December 5, 2006 Author Posted December 5, 2006 coś czuję, że ja szybciej dojadę do schronu :p Quote
siekowa Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 kto wie,u mnie ostatnio ciężko z czasem zresztą jestem chora niestety :( Quote
siekowa Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 uff udało się mi się zająć dziś Perełką i jej towarzyszem Kubą ;) całe szczęście mój tata kupił psom "batony" nie wiem czy wiecie o jakie chodzi :p w każdym razie jednego zwędziłam i pokroiłam na małe kawałki no i bardzo azylowcom posmakował,cóż można powiedzieć,że to był mój pierwszy prawdziwszy kontakt z nimi no i nie było tak źle,po jedzonko dosyć chętnie podchodziły (brały z ręki) no ale na pogłaskanie mi nie pozwoliły (zwiewały do bud) w każdym razie zaczeliśmy akcje "lepsze jutro" szkoda tylko,że oprócz mnie raczej nikt nie ma czasu się tym zajmować a ja jestem tylko raz w tyg. a no i ponoć niektórym Perła dawała się głaskać,jestem pozytywnej myśli,troche czasu i będzie super!olix4 robiła Perełce jakieś fotki więc poproszę aby wkleiła a to jest Kuba Quote
Milady Posted December 12, 2006 Author Posted December 12, 2006 asik, jesli jest potrzeba to ja chętnie przekaze przed wizyta jakieś "słodkości pieskowe" .... możemy się w centrum umówić np w piatek, jeśli Ci pasuje.... Quote
Recommended Posts