Kama83 Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 no tak, w koncu psy nie mowia, wiec na pewno nie bedzie to dla niego przeszkoda, byleby wszystko inne bylo w porzadku :) trzymam kciuki za niego! Quote
soboz4 Posted April 5, 2011 Author Posted April 5, 2011 dziś nie dzwoniłam, zresztą zapisany telefon zostawiłam na kartce z danymi domu w schronisku, mam tylko telefon do koleżanki, która do mnie dzwoniła i wszystkie możliwe adresy. Ale nie mogę jej tak nękać, szczególnie że rozmowna nie jest... Quote
soboz4 Posted April 6, 2011 Author Posted April 6, 2011 Plamka codziennie chodzi w odwiedziny do sąsiadki, wszyscy znoszą mu smakołyki, aż biedny pies się porzygał wczoraj... Mówiłam jej, że Plamka ma teraz świetną figurkę i nie trzeba go doprowadzać do takiej jak miał, ale oni twierdzą, ze jego dupcia jest kościstą i musi przybrać… Plamka nie opuszcza na krok opiekunki, cały czas ją liże i ciśnie się jej na kolana, mówiłam że będę chciała przeprowadzić wizytę poadopcyjną, jedną za tydzień, drugą za miesiąc. Quote
Kama83 Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 no, oby go nie utuczyli az tak, ale wazne, ze ma teraz dobrze :) Quote
fizia Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Kochany maluszek, bardzo się cieszę, że ma już swój Dom :) Quote
azalia Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Soboz4,dowiedz się proszę co u Plameczki tak dawno nie było wieści. Quote
soboz4 Posted January 18, 2012 Author Posted January 18, 2012 Rozmawiałam dziś z sąsiadka opiekunki Plamki, bo ona zmieniła telefon. U pieska wszystko w porządku, znowu przytył, bardzo się kochają i piesek jest szczęśliwy, wczoraj odwiedził właśnie sąsiadkę, bardzo lubi do niej chodzić w gości! Quote
saphira18 Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 jak zobaczyłam że jest post na wątku Plamki zmartwiłam się (różne myśli po głowie chodzą) ale jestem mile zaskoczona:multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts