Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 161
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ciągle nic w sprawie Plamki? Ma wydarzenie na FB? Jak nie to poproszę fotki na maila, spróbuję zrobić, chociaż nie ukrywam- to byłoby moje pierwsze wydarzenie... Ogłoszenie mogę wrzucić zaraz...
To piękny pies- wd mnie ma szansę na domek tylko trzeba nagłaśniać... Jaki on jest duży?

Posted

Plamka to dziarski staruszek...a jaki z niego pieszczoch zobaczcie sami

łapki do góry i głaskać brzuszek!

taak jest dobrze...tylko za pare chwil znów będę na zimnym drewnie...

ej mam zły humor..zaraz wracam za kratki a Ty mi zabawkę jeszcze chcesz zabrać? Nie wstyd Ci młodzieniaszku?? Staruszka okradać?? --> Sznaps miał ochotę na jeżyka ;)

PS jak na 10 lat ma bardzo ładne ząbki :D

Posted

Bardzo mi się podoba zdjęcie: "staruszka okradać..";)

A Jetrel jeszcze nie zdążyła napisać, że go wczoraj wespół z naszą szkoleniowiec nauczyły warowania.

Za to jak go niosła do boksu, to mu się takie wielkie, smutne, wystraszone oczy zrobiły, że strasznie żal... On tam podobno nie ma lekko z innymi psami:shake:

Posted

Dzisiaj po spacerze z Jetrel Plamka tak się bał wracać do boksu, że po prostu nie miała sumienia go tam zanosić. Poprosiłyśmy i został - przynajmniej na razie - wsadzony do chwilowo wolnej klatki/boksu dla szczeniaków. Jest tam sam, ma spokój, kocyk, miseczki - chyba troszkę odetchnął...
Oby nie wrócił na stare miejsce.