Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rozmawiałam z p.Karolem,proponuje wyjazd o 5 30,schronisko jest otwarte od 7 00...muszę ustalić czy schronisko wyda nam Rufusa o godzinie 5 30...transport do Grudziądza będzie nas kosztował 200-250zł...

Posted

desktop19 napisał(a):
Piękny powód do nie zasiadania przed geografią :)

perdusia1 napisał(a):
Myślę, że lepszej wymówki nie trzeba.

perdusia1 napisał(a):
Kajusia i tak jesteś bardzo mądrą dziewczynką <EWA>

Romka napisał(a):
Super filmik zrobiłaś Kaju...tyle fajnych ludzi wokół Rufusa,może ma więcej miłości niż w domu...

:oops: Cieszę się bardzo :)

Posted

Romka napisał(a):
Rozmawiałam z p.Karolem,proponuje wyjazd o 5 30,schronisko jest otwarte od 7 00...muszę ustalić czy schronisko wyda nam Rufusa o godzinie 5 30...transport do Grudziądza będzie nas kosztował 200-250zł...

Ustaliłam ze schroniskiem,ze zabieramy Rufusa we wtorek 29 marca ze schroniska około 16 00 i zawozimy na jedną noc do hoteliku do Sylwiaso,która juz zgodziła się przyjąć Rufuska....KTO JEDZIE ZE MNĄ PO RUFUSA DO SCHRONISKA A POTEM DO HOTELIKU?

Posted

Romka napisał(a):
Ustaliłam ze schroniskiem,ze zabieramy Rufusa we wtorek 29 marca ze schroniska około 16 00 i zawozimy na jedną noc do hoteliku do Sylwiaso,która juz zgodziła się przyjąć Rufuska....KTO JEDZIE ZE MNĄ PO RUFUSA DO SCHRONISKA A POTEM DO HOTELIKU?

Ja mogę i w sumie chcę.....

Posted

perdusia1 napisał(a):
Romeczko, kochanie zapomniałaś o mnie??? Ja muszę z Rufuskiem, bo to jest moj ukochany... <EWA>

Nie zapomniałam ,myślałam tylko,ze jak nic nie mówisz to nie chcesz jechać...oczywiście jedziesz z nami...:lol:

Posted

edzia.71 napisał(a):
Niestey troche mi sie pogmatwało. Nie będe mogła z Wami jechać.:placz:

Ewa,Czarodziej i ja wystarczy...pojedziesz innym razem...