Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='CZARODZIEJ:)']Rozumiem i dlatego deklaryje że co miesiąc na konto mogę wpłacać 60zł. Jeżeli chodzi o zbiórkę na konsultację daje 100
Czarodzieju,dziękujemy z Twoją hojność,mamy zatem 130zł,brakuje już tylko 130zł.

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Romka']Czarodzieju,dziękujemy z Twoją hojność,mamy zatem 130zł,brakuje już tylko 130zł.

To nie hojność przeze mnie przemawia, to chęć pomocy przyjacielowi....
Jutro się rozliczymy...

Posted

[quote name='edzia.71']Na dzień dzisiejszy mogę tylko 20 zł.:-( Póżniej coś dorzucę
No to mamy już 150zł,brakuje jeszcze 110zł.Edzia dziękujemy!:lol:

Posted

[quote name='Romka']Anawa,będę wiedzieć w poniedziałek ale gdyby przeszedł ten wariant o którym myślę to hotelik kosztowałby 60zł...tak tak 60zł,tyle trzeba by dozbierać na wątku oczywiście plus karma.
Kurczę, w tym Łowiczu naprawdę dzieją się jakieś cuda :)

[quote name='Romka']Czarodzieju,ta kwota będzie płacona co miesiąc...poczekaj z deklaracjami,jak już dojdzie do zbierania na hotelik dam znać,teraz najważniejsza jest konsultacja w Grudziądzu.Umówiłam Rufusa na badanie na 30 marca na godzinę 10 00,w gabinecie dr Natalii Nestorowicz ul.Konstytucji 3 Maja 50,telefon 56/4635454,koszt badania 260zł+koszty transportu.Rufus będzie miał badanie o 10 00 ale do domu będzie mógł pojaechać dopiero około15-16 po całkowitym wybudzeniu.Musimy zebrać na konsultacje,koszt transportu pokryłaby skarpeta łowicka.Daję pierwsze 30zł...kto następny?Brakuje już tylko 230zł.

[quote name='Romka']No to mamy już 150zł,brakuje jeszcze 110zł.Edzia dziękujemy!:lol:

To brakuje jeszcze tylko 60 zł bo ja daję 50 :)

Posted

anawa napisał(a):
argusiowa, dzięki za banerek :) Dlaczego Romka może mieć 4 obrazki a ja mogę tylko 2 ????

Bo wiedząc,że mogę mieć tylko 2 niczego nie zmieniałam w swojej sygnaturze...;)

Posted

Romka napisał(a):
Bo wiedząc,że mogę mieć tylko 2 niczego nie zmieniałam w swojej sygnaturze...;)

A ja chciałam mieć Rufusa więc "poświęciłam" adoptowanego Welsha i, co boli, Hero - psa, którego nie ma..........

Posted

[SIZE=2]Deklaracje na badanie ERG

30zł Romka
[SIZE=2]:kiss_2:
[SIZE=2] 100zł Czarodziej [SIZE=2]:kiss_2:
[SIZE=2] 20zł edzia.71 [SIZE=2]:kiss_2:
[SIZE=2] 50zł anawa [SIZE=2]:kiss_2:
[SIZE=2] 20zł perdusia1

Razem: 220zł

Bardzo dziękujemy :loveu: :loveu: :loveu:

brakuje 40zł

Posted

Pospamowałam trochę na ON-kowych wątkach ale, jak widać, tylko Ania i Kajber zareagowała na zaproszenie. Chyba nie potrafię dogadywać się tak dobrze z ludźmi , jak ze zwierzakami :eviltong:

Posted

anawa napisał(a):
Pospamowałam trochę na ON-kowych wątkach ale, jak widać, tylko Ania i Kajber zareagowała na zaproszenie. Chyba nie potrafię dogadywać się tak dobrze z ludźmi , jak ze zwierzakami :eviltong:

Wszystkie to mamy...