Romka Posted November 23, 2011 Author Posted November 23, 2011 Mam tylko 2 zdjęcia z domku Rufusa ale poproszę o więcej: Quote
Romka Posted November 23, 2011 Author Posted November 23, 2011 Widać,że spokojnie śpi i jest zrelaksowany...kochany Rufek.:lol::lol::lol: Quote
sylwiaso Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 Rufuniu już jest uczta dla oka,widać,że spokojny!a co myśli...........ta nasza Kochana psinka! Quote
Cantadorra Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 Rufuniu, jak fajnie, że sobie spokojnie śpisz w domku. Sylwiaso, czy byłoby miejsce u ciebie dla tego chłopaka? Wejdź proszę http://www.dogomania.pl/threads/215447-RAMZES-PROSI-CHO%C4%86BY-O-PI%C4%84TAKA-na-DT!!!/page4 Zapraszam wszystkich serdecznie. Quote
Olivin Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Rufus dobrze czuje się w swoim domku. Poranny posiłek zjada w towarzystwie Klaudii, tak sobie wymyślił , że musi być blisko niego :lol:. Na spacerkach zachowuje się bardzo przyzwoicie, jeden z nich odbywa ze swoją Pancią i jest to dłuuuugi spacer, po którym Rufunio odpoczywa na kanapie. Gdy w domu panuje cisza, Rufcio co pewien czas podnosi łepek i kontroluje sytuację. Podczas dzisiejszej rozmowy z Klaudią dowiedziałam się, że Rufus do tej pory tylko jeden raz zaszczekał :roll: Ma dobry kontakt ze wszystkimi domownikami, zrzucił trochę futerka (teraz jest domowym psem- piecyk...kanapa...:evil_lol:) i przybrał trochę ciałka :lol:. Nad jego zdrowiem czuwa Pan doktor, który go dogląda :multi: Klaudia potwierdziła, że otrzymała od nas karmę dla rekonwalescentów, którą zamówiła dla Rufunia Donata. Otrzymałam też nowe zdjęcia Rufuska- oczywiście zamieścimy możliwie najszybciej. Quote
MALWA Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Olivin napisał(a):Rufus dobrze czuje się w swoim domku. Poranny posiłek zjada w towarzystwie Klaudii, tak sobie wymyślił , że musi być blisko niego :lol:. Na spacerkach zachowuje się bardzo przyzwoicie, jeden z nich odbywa ze swoją Pancią i jest to dłuuuugi spacer, po którym Rufunio odpoczywa na kanapie. Gdy w domu panuje cisza, Rufcio co pewien czas podnosi łepek i kontroluje sytuację. Podczas dzisiejszej rozmowy z Klaudią dowiedziałam się, że Rufus do tej pory tylko jeden raz zaszczekał :roll: Ma dobry kontakt ze wszystkimi domownikami, zrzucił trochę futerka (teraz jest domowym psem- piecyk...kanapa...:evil_lol:) i przybrał trochę ciałka :lol:. Nad jego zdrowiem czuwa Pan doktor, który go dogląda :multi: Klaudia potwierdziła, że otrzymała od nas karmę dla rekonwalescentów, którą zamówiła dla Rufunia Donata. Otrzymałam też nowe zdjęcia Rufuska- oczywiście zamieścimy możliwie najszybciej. Super, że Rufi tak świetnie trafił ! Naprawdę poszczęściło się chłopakowi! Kanapa, piecyk ... fiu fiu ! Quote
Cantadorra Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Widzę, że tu też jesteście w kontakcie z pańciostwem Rufka. Oczywiście zdjęcia to taka wisienka na torcie, więc czekamy :) Fajnie Rufku, że masz złotą jesień, niech skaczą koło ciebie, opiekują, miziają, a ty na pewno dasz to co najcenniejsze, przyjaźń, lojalność i miłość :) Quote
Romka Posted December 1, 2011 Author Posted December 1, 2011 Olivin napisał(a):Rufus dobrze czuje się w swoim domku. Poranny posiłek zjada w towarzystwie Klaudii, tak sobie wymyślił , że musi być blisko niego :lol:. Na spacerkach zachowuje się bardzo przyzwoicie, jeden z nich odbywa ze swoją Pancią i jest to dłuuuugi spacer, po którym Rufunio odpoczywa na kanapie. Gdy w domu panuje cisza, Rufcio co pewien czas podnosi łepek i kontroluje sytuację. Podczas dzisiejszej rozmowy z Klaudią dowiedziałam się, że Rufus do tej pory tylko jeden raz zaszczekał :roll: Ma dobry kontakt ze wszystkimi domownikami, zrzucił trochę futerka (teraz jest domowym psem- piecyk...kanapa...:evil_lol:) i przybrał trochę ciałka :lol:. Nad jego zdrowiem czuwa Pan doktor, który go dogląda :multi: Klaudia potwierdziła, że otrzymała od nas karmę dla rekonwalescentów, którą zamówiła dla Rufunia Donata. Otrzymałam też nowe zdjęcia Rufuska- oczywiście zamieścimy możliwie najszybciej. Olivin ,dziś się postaram,tylko nie bij...nie daje rady czasowo...wrzucę zdjęcia.;) Quote
Romka Posted December 1, 2011 Author Posted December 1, 2011 Cantadorra napisał(a):Widzę, że tu też jesteście w kontakcie z pańciostwem Rufka. Oczywiście zdjęcia to taka wisienka na torcie, więc czekamy :) Fajnie Rufku, że masz złotą jesień, niech skaczą koło ciebie, opiekują, miziają, a ty na pewno dasz to co najcenniejsze, przyjaźń, lojalność i miłość :) Cantadorro,staramy się być w kontakcie ze wszystkimi domkami naszych psiaków...jak znajdziesz chwilę wejdz na nasz wątek główny.:lol: Quote
Romka Posted December 3, 2011 Author Posted December 3, 2011 No, nareszcie dotrzymałam słowa...:p Quote
Akrum Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 wow, śliczne zdjęcia szczęśliwego i zadowolonego Rufuska :) Quote
sylwiaso Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Cudne fotki,aż się serce raduje!!!!ja też dzwoniłam do Pani Klaudii,bo nie mogłam wytrzymać Rufunio jest szczęśliwy!!! Quote
Cantadorra Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Trzeba przyznać, że Rufuskowi się poszczęściło. Wspaniałe fotki. Quote
MALWA Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 [quote name='Cantadorra']Trzeba przyznać, że Rufuskowi się poszczęściło. Wspaniałe fotki.[/QUOTE] Tak, fotki super! Ale tez Rufus zaslugiwał na ten domek, bo długo czekał, i wreszcie się udało! To jest taki domek wyczekany! Quote
sylwiaso Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 "lasek brzozowy"nigdy nie zapomni Rufunia!! Quote
kamilqax95x Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 O jak świetnie, ze Rufus ma swój dom :loveu::multi: Tak dla przypomnienia jago filmik :) [video=youtube;eqru2nQfFqM]http://www.youtube.com/watch?v=eqru2nQfFqM&feature=mfu_in_order&list=UL[/video] I tak przy okazji ::roll: KOLEJNA EDYCJA ;-) "JESTEM GWIAZDĄ YOUTUBE'A vol.2 : )" NA NADZIEJĘ AMSTAFFA TTB SZCZECIN :smile: ZAPRASZAM PO FILMIK, który może być fajna pamiątką :cool3: do 31 stycznia! http://www.dogomania.pl/threads/2215...7#post18445887 Quote
sylwiaso Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 Ale miłe wspomnienie ciociu Kamilqax,aż się łezka w oku zakręciła! Quote
kamilqax95x Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 A jeszcze milsza jest dla mnie wiadomość, że Rufus w domku grzeje doopke :) Quote
Romka Posted April 28, 2012 Author Posted April 28, 2012 Dostaliśmy życzenia świąteczne od Rufuska: ...i jego kocio-psiej rodziny: a całkiem niedawno takie piękne zdjęcie Rufuska: Quote
Olivin Posted July 21, 2012 Posted July 21, 2012 Domek Rufusa jest w stałym kontakcie z nami. Pani Rufusa twierdzi, że nigdy wcześniej nie spotkała tak wrażliwego i cudownego psa jak Rufus. Gdy była chora, Rufi cały czas czuwał przy łóżku swojej Pani: Wczoraj otrzymałam takie zdjęcie Rufuska: Dziękuję Klaudii za wspaniały dom dla Rufusa, do którego jestem zapraszana podczas każdej naszej rozmowy. Cieszę się, że Rufus ma wspaniałą rodzinę. Wszystkiego najlepszego. Quote
Cantadorra Posted July 21, 2012 Posted July 21, 2012 Czy Rufusek cieszy się dobrym zdrowiem? To miło, że Pani lubi Rususa i docenia jego wrażliwość. Kochane psisko. Rufek, fajnie masz, że jesteś na swoim :) Quote
Recommended Posts