Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rufus dobrze czuje się w swoim domku. Poranny posiłek zjada w towarzystwie Klaudii, tak sobie wymyślił , że musi być blisko niego :lol:. Na spacerkach zachowuje się bardzo przyzwoicie, jeden z nich odbywa ze swoją Pancią i jest to dłuuuugi spacer, po którym Rufunio odpoczywa na kanapie. Gdy w domu panuje cisza, Rufcio co pewien czas podnosi łepek i kontroluje sytuację. Podczas dzisiejszej rozmowy z Klaudią dowiedziałam się, że Rufus do tej pory tylko jeden raz zaszczekał :roll: Ma dobry kontakt ze wszystkimi domownikami, zrzucił trochę futerka (teraz jest domowym psem- piecyk...kanapa...:evil_lol:) i przybrał trochę ciałka :lol:. Nad jego zdrowiem czuwa Pan doktor, który go dogląda :multi:
Klaudia potwierdziła, że otrzymała od nas karmę dla rekonwalescentów, którą zamówiła dla Rufunia Donata. Otrzymałam też nowe zdjęcia Rufuska- oczywiście zamieścimy możliwie najszybciej.

Posted

Olivin napisał(a):
Rufus dobrze czuje się w swoim domku. Poranny posiłek zjada w towarzystwie Klaudii, tak sobie wymyślił , że musi być blisko niego :lol:. Na spacerkach zachowuje się bardzo przyzwoicie, jeden z nich odbywa ze swoją Pancią i jest to dłuuuugi spacer, po którym Rufunio odpoczywa na kanapie. Gdy w domu panuje cisza, Rufcio co pewien czas podnosi łepek i kontroluje sytuację. Podczas dzisiejszej rozmowy z Klaudią dowiedziałam się, że Rufus do tej pory tylko jeden raz zaszczekał :roll: Ma dobry kontakt ze wszystkimi domownikami, zrzucił trochę futerka (teraz jest domowym psem- piecyk...kanapa...:evil_lol:) i przybrał trochę ciałka :lol:. Nad jego zdrowiem czuwa Pan doktor, który go dogląda :multi:
Klaudia potwierdziła, że otrzymała od nas karmę dla rekonwalescentów, którą zamówiła dla Rufunia Donata. Otrzymałam też nowe zdjęcia Rufuska- oczywiście zamieścimy możliwie najszybciej.

Super, że Rufi tak świetnie trafił !

Naprawdę poszczęściło się chłopakowi!

Kanapa, piecyk ... fiu fiu !

Posted

Widzę, że tu też jesteście w kontakcie z pańciostwem Rufka. Oczywiście zdjęcia to taka wisienka na torcie, więc czekamy :) Fajnie Rufku, że masz złotą jesień, niech skaczą koło ciebie, opiekują, miziają, a ty na pewno dasz to co najcenniejsze, przyjaźń, lojalność i miłość :)

Posted

Olivin napisał(a):

Olivin ,dziś się postaram,tylko nie bij...nie daje rady czasowo...wrzucę zdjęcia.;)

Posted

Cantadorra napisał(a):
Widzę, że tu też jesteście w kontakcie z pańciostwem Rufka. Oczywiście zdjęcia to taka wisienka na torcie, więc czekamy :) Fajnie Rufku, że masz złotą jesień, niech skaczą koło ciebie, opiekują, miziają, a ty na pewno dasz to co najcenniejsze, przyjaźń, lojalność i miłość :)

Cantadorro,staramy się być w kontakcie ze wszystkimi domkami naszych psiaków...jak znajdziesz chwilę wejdz na nasz wątek główny.:lol:

Posted

[quote name='Cantadorra']Trzeba przyznać, że Rufuskowi się poszczęściło. Wspaniałe fotki.[/QUOTE]

Tak, fotki super!

Ale tez Rufus zaslugiwał na ten domek, bo długo czekał, i wreszcie się udało! To jest taki domek wyczekany!

• 1 month later...
Posted

O jak świetnie, ze Rufus ma swój dom :loveu::multi:
Tak dla przypomnienia jago filmik :)

[video=youtube;eqru2nQfFqM]http://www.youtube.com/watch?v=eqru2nQfFqM&feature=mfu_in_order&list=UL[/video]

I tak przy okazji ::roll:
KOLEJNA EDYCJA ;-) "JESTEM GWIAZDĄ YOUTUBE'A vol.2 : )"
NA NADZIEJĘ AMSTAFFA TTB SZCZECIN :smile:
ZAPRASZAM PO FILMIK, który może być fajna pamiątką :cool3:
do 31 stycznia!
http://www.dogomania.pl/threads/2215...7#post18445887

• 3 months later...
  • 2 months later...
Posted

Domek Rufusa jest w stałym kontakcie z nami. Pani Rufusa twierdzi, że nigdy wcześniej nie spotkała tak wrażliwego i cudownego psa jak Rufus. Gdy była chora, Rufi cały czas czuwał przy łóżku swojej Pani:

Wczoraj otrzymałam takie zdjęcie Rufuska:

Dziękuję Klaudii za wspaniały dom dla Rufusa, do którego jestem zapraszana podczas każdej naszej rozmowy. Cieszę się, że Rufus ma wspaniałą rodzinę. Wszystkiego najlepszego.