Romka Posted October 13, 2011 Author Posted October 13, 2011 [quote name='Kocurek']Harce,swawole...:)A ten czarny to kto?:)[/QUOTE] Ten czarny,to "narzeczona"Rufusa,Stella,suczka Sylwiaso.:lol:;) Quote
Kocurek Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 Uuuups....strzelilam babola:)Fajna narzeczona...:) Quote
Romka Posted October 13, 2011 Author Posted October 13, 2011 [quote name='Kocurek']Uuuups....strzelilam babola:)Fajna narzeczona...:)[/QUOTE] A Rufus widać zachwycony,choć suka jedna prym wiedzie...:evil_lol: Quote
sylwiaso Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Stelcia jest wpatrzona w Rufusia jak w obrazek!jak go za długo molestuje to Rufcio ustawia ją do pionu,ale ona i tak go potem liże po uszku i wącha widać,że się bardzo lubią!A ja jestem z tego powodu szczęśliwa!! Quote
sylwiaso Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Przed chwilą widzę przez okno Rufcio zaczepia Stelcię otwiera pysio.....a Stelcia go liże po języczku niesamowity widok nie zdążyłam zrobić fotki,a szkoda!!!! Quote
Romka Posted October 15, 2011 Author Posted October 15, 2011 Dziewczyny dostałam poważne zapytanie o Rufusa z Krzeszowic pod Krakowem....wysłałam wątek.Dom z ogrodem,2 dojrzałych ludzi,w domu 3 psiaki:10-letni Zdzisio,shitzu,który kocha cały świat,14-letnia suczka,która waży 4 kg,5-letnia Zuza,która jest szefową stada,ma około 40cm w kłębie oraz 2 koty.Pani jest agentem ubezpieczeniowym,więc długo przebywa w domu.W domu była także niewidoma onka,bardzo schorowana,która niedawno odeszła za Tęczowy Most.Pani potrafi opiekować się niewidomymi psami.Zuza jest psiakiem z interwencji,pani była działaczką Straży dla Zwierząt.W domu wszyscy kochają zwierzęta i akceptują adopcję Rufusa.Właśnie wysłałam wątek...co Wy na to? Quote
Olivin Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 Ja na to :multi::multi::multi: SUPER!!!! Pani potrafi zajmować się psami niewidomymi, ze wstępnych informacji wynika, że warunki są dobre... Kto zrobi wizytę przedadopcyjną? Romka, wiem, że kogoś tam masz ;) Quote
sylwiaso Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 Rufuniu to jest Wspaniała Wiadomość!!!!czekamy na wizytę! Quote
Olivin Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 łza mi się kręci w oku... jestem pełna nadziei... Quote
Romka Posted October 15, 2011 Author Posted October 15, 2011 [quote name='Olivin']Ja na to :multi::multi::multi: SUPER!!!! Pani potrafi zajmować się psami niewidomymi, ze wstępnych informacji wynika, że warunki są dobre... Kto zrobi wizytę przedadopcyjną? Romka, wiem, że kogoś tam masz ;)[/QUOTE] Ano mam,jestem po słowie z Irenaką,to ona sprawdzi nam domek dla Rufusa!Ireno,dziękuję bardzo!Rozmawiałam dziś dwukrotnie z ewentualnym domkiem Rufuska i jestem także pełna nadziei...Zapomniałam dodać,że Rufus mieszkałby w domu,wraz z innymi psiakami,które już obejrzały filmik z Rufuskiem w roli głównej zabawnie przekręcając łepki i...nasłuchiwały szczekania psiaków w hoteliku u Sylwiaso. Sylwia,Irena będzie dzwonić do Ciebie w sprawie Rufuska,ja przekazałam jej wszystkie informacje i długo rozmawiałyśmy o wszystkich szczegółach i naszych oczekiwaniach a także o zachowaniu naszego Rufuska,poprosiłam o telefon do Ciebie gwoli uzupełnienia informacji.Ogłoszenie o Rufusku Pani znalazła na Tablicy. Jeśli wizyta przedadopcyjna wypadnie pozytywnie Ewa zawiezie Rufuska do Rudnej koło Krzeszowic,chcemy,żeby Rufus czuł się bezpiecznie. Quote
Olivin Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 Oczywiście, że zawiozę Rufuska, z wielką przyjemnością... Dla niego wszystko... Quote
Donata Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 Oj cudownie czytać takie wiadomości, oby sie udało wszystko i Rufus znalazł wreszcie prawdziwą przystań w kochającym domku. Rufusku nie wiesz jak trzymam mocno kciuki za pomyślnośc adopcji dla Ciebie. Quote
Romka Posted October 15, 2011 Author Posted October 15, 2011 Z tego wszystkiego zapomniałam napisać,że Rufus był z nami na długim spacerku,mam zdjęcia. Quote
UBOCZE Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 Skończyło się wydarzenie Rufuska na FB. W wolnej chwili założę mu następne. Gdyby jeszcze w tytule dało się napisać o szukaniu domu dla Rufuska, bo na FB daję też link do wątku na dogomanii... Głaskania dla naszego uroczego onka... Quote
UBOCZE Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 [quote name='Romka']Ano mam,jestem po słowie z Irenaką,to ona sprawdzi nam domek dla Rufusa!Ireno,dziękuję bardzo!Rozmawiałam dziś dwukrotnie z ewentualnym domkiem Rufuska i jestem także pełna nadziei...Zapomniałam dodać,że Rufus mieszkałby w domu,wraz z innymi psiakami,które już obejrzały filmik z Rufuskiem w roli głównej zabawnie przekręcając łepki i...nasłuchiwały szczekania psiaków w hoteliku u Sylwiaso. Sylwia,Irena będzie dzwonić do Ciebie w sprawie Rufuska,ja przekazałam jej wszystkie informacje i długo rozmawiałyśmy o wszystkich szczegółach i naszych oczekiwaniach a także o zachowaniu naszego Rufuska,poprosiłam o telefon do Ciebie gwoli uzupełnienia informacji.Ogłoszenie o Rufusku Pani znalazła na Tablicy. Jeśli wizyta przedadopcyjna wypadnie pozytywnie Ewa zawiezie Rufuska do Rudnej koło Krzeszowic,chcemy,żeby Rufus czuł się bezpiecznie.[/QUOTE] Dopiero teraz przeczytałem!!!:crazyeye: To wstrzymuję się z wydarzeniem i zaciskam mocno kciuki!:lol: Quote
sylwiaso Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 Rufuniu nie mogę nadal w to wszystko uwierzyć,że jest szansa,że moja Kochana psinka pójdzie do domku!!!!!!!! Quote
Romka Posted October 16, 2011 Author Posted October 16, 2011 No dobra,to Wam powiem!;) Rufus jedzie do domu w piątek :multi::multi::multi:.Dom sprawdziła nam dziś Irenaka i jest pod dużym wrażeniem ludzi,którzy chcą dać dom Rufusowi.Dom ludzi zwierzolubnych,ciepłych i serdecznych.Dom gdzie zwierzęta są najważniejsze,śpią na kanapach i mają ciągły kontakt z właścicielem.Irenka powiedziała,że oddałaby do tego domu każde zwierzę i wie,że jest to domek dobry na milion procent.Rufus będzie szczęśliwy, bezpieczny i kochany bo wszystkie psiaki i koty w tym domu są.Każde zwierzę w tym domu ma swoją smutną historię.Prosiła także,żeby napisać na wątku ,że bardzo cieszy się z tego,że Rufus będzie mieszkał w Krakowie.IRENKO,MY TEŻ CIESZYMY SIĘ!:loveu::loveu::loveu: Liczymy na wieści z pierwszej ręki i na wizytę poadopcyjną. ;)Swoją drogą, Kraków to miejsce gdzie wszystkie nasze psiaki są szczęśliwe w swoich domach.!Rufi, mam nadzieję,że będziesz szczęśliwy piesku.:lol: Teraz trzeba ustalić tylko szczegóły wyjazdu oraz zaopatrzyć Rufusa w leki osłonowe i jedziemy do domku.;) Quote
UBOCZE Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 Wieści rewelacyjne!!!!!!! Też nie zapominam o kciukach!!! Quote
sylwiaso Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 Rufuniu serce się raduje!!!Biedula nie wie co go czeka taki wspaniały domek się trafił!!! Quote
Olivin Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 Dziś załatwiłam sobie urlop na piątek :lol: Rufuniu, pakuj skarbeńku walizki... ja już kupiłam wagon chusteczek ;) ojej i odwiedzimy ciocię Irenakę :lol: Bardzo się cieszę. Romka, pojedziesz z nami, prawda? :multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Romka Posted October 17, 2011 Author Posted October 17, 2011 [quote name='Olivin']Dziś załatwiłam sobie urlop na piątek :lol: Rufuniu, pakuj skarbeńku walizki... ja już kupiłam wagon chusteczek ;) ojej i odwiedzimy ciocię Irenakę :lol: Bardzo się cieszę. Romka, pojedziesz z nami, prawda? :multi::multi::multi::multi::multi:[/QUOTE] Pojadę jak znajdziemy kogoś kto nas zawiezie...na razie intensywnie szukam transportu,załatwiam recepty na leki dla Rufusa,rozmawiam z gminą na temat umowy...i tak dalej i tak dalej... Quote
Recommended Posts